Şuanki ruh halim:(

Belli ki sizin buyuk deneyımlerınız var rabbım sabrını versın .

yalnız değilsin,eşi,işi,dostu olmayan bisürü yalanın içine farkında olmadan yuvarlanmış bir de ben var

cok zor degıl mı .. Birsey yasıyorsunuz yada gulerkn yada aglarken yok esım şukurler olsun var ama ne bılım işte guvenmek cok zor ınsanlara

merak etme dönem dönem hepimiz yalnızız ama uğraşlar bularak zamanınızı geçirebilirsiniz hem yalnızlığınız da aklına gelmez

Evladım olsun istıyorum cok.. Yol arkadasım esım oda can yoldasımız olur ..1 senedr olmuyor ..

cok zor degıl mı .. Birsey yasıyorsunuz yada gulerkn yada aglarken yok esım şukurler olsun var ama ne bılım işte guvenmek cok zor ınsanlara
bir anda tepetaklak olup yapayalnız kalmak..herşeyi "mış gibi " yaşamak..hala gençMİŞ gibi,hala başarılıyMIŞ gibi,hala seviliyorMUŞ gibi..ama yaşanılıyor işte öyle ya da böyle

Evladım olsun istıyorum cok.. Yol arkadasım esım oda can yoldasımız olur ..1 senedr olmuyor ..
1 yıl daha çok yeni.
ben 8 sene bekledim ve incir kürü ile iki bebek sahibi oldum. belki sende de işe yarar, saraçoğlu incir kürü diye aratırsan google da.
Rabbim hayırla evlatlar nasip eder inşallah.

bir anda tepetaklak olup yapayalnız kalmak..herşeyi "mış gibi " yaşamak..hala gençMİŞ gibi,hala başarılıyMIŞ gibi,hala seviliyorMUŞ gibi..ama yaşanılıyor işte öyle ya da böyle

Evet yasıyoruz sadece gozyasımızı sılenımız yok.. Cocuklugumuz yok ..ole işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…