- Konu Sahibi KARTOPU344
benimde olmadı.perşembe günü kızrmızıları gördüm.tekrar ilaca başladım iğneye bu ay tutar inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Sudenur80.......................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz...............19/Şubat Aşılama
Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Kumsal..................Aşılama için gün sayıyor
Gül1973............. Aşılama için gün sayıyor![]()
benimde olmadı.perşembe günü kızrmızıları gördüm.tekrar ilaca başladım iğneye bu ay tutar inşallah
kartopucum beni listeden şimdilik silebilirsin. cumartesi doktora gittik. birinci aşılamam olmamıştı. doktor tüp bebeğe geçelim dedi. bende 2-3 ay eşimle beraber beklemeye karar verdik. ama burdan güzel haberlerinizi bekliyorum.
hayır cnm şu tarihte tahlil yaptır demedi ama mart 5 veya 6 sanırım adet tarihimde o zaman çünki hayırlısı kırmızılar olmasın artık...:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende şubat 1 de aşılama yaptırmıştık fakat tutmadı 1 ay dinlenme süresindeyim inşallah bu sefer tutar
günaydın kızlar nasılsınız inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız allahın izniyle
benim buayki aşılamam malesef iptal olsu kisten dolayı şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum eritmesi için allah izin verirse mart ayında yapılıcak aşılamam allah hepimizizn yardımcısı olsun inşalalh önce göbüşlerimiz sonrada kuakalrımız dolsun aminnnnnn