Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk aşılamam sonuç vermedi :( bu ay tekrardan start vericez..aşılamayı yaptırmak bişey değilde, sonrasında sonucun beklendiği 15 gün geçmek bilmiyor.. Umarım bu kez Allah yüzümüze bakar..

hoşgeldin aramıza arzu85.

tedavin hayırlı olsun arkadaşım. tabiki gelişecek yumoşların merak etme ve ümidini yitirme. o yumoşlar sonra kucağına bebek olarak dolacak inşallah.

senide listeye ekliyorum. tahlil tarihin belli olunca onuda yazarız inşallah. :emir_bebek:

bu liste hepimize uğurlu gelecek inşallah kavuşcaz bebişlere:lepi:

ilk aşılamam sonuç vermedi :( bu ay tekrardan start vericez..aşılamayı yaptırmak bişey değilde, sonrasında sonucun beklendiği 15 gün geçmek bilmiyor.. Umarım bu kez Allah yüzümüze bakar..

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu sefer yüzün güler.

gerçekten aşılama sonraı tahlil zamanına kadar vakit geçmiyor. bizde burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.:enbuyukkk:

bende inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum o kadar çok istiyorum ki sizinde benim gibi olduğunuzu tahmin edebiliyorum inşallah dediğin gibi kavuşuruz hayallerimize canım hemde hepimiz bilmiyorumkismile

inanmaktan başka yapacak birşey yok canım herşeyden önce hayırlısını istemek önemli hayırlı evlat olmayacksa olmasın daha iyi rabbim hepimize hayırlı evlat verecek inşallah

hadi bakalım belkide hamilesindir. idrarda ancak 1 haftadan sonra çıkıyormuş. belkide aşılamaya falan gerek kalmaz. hadi inşallah arkadaşım:ecrin_bebek:

kartopu heyecanlandırma beni kalbim duracak bak sebebi sen olacaksın :sm_cool:
sanmıyorum ama adet belirtim var kesin yani biran önce gelse de gidip tedavime başlasam diyorum

kartopu heyecanlandırma beni kalbim duracak bak sebebi sen olacaksın :sm_cool:
sanmıyorum ama adet belirtim var kesin yani biran önce gelse de gidip tedavime başlasam diyorum

dur bakalım hemen heyecan yapma sen bize sağlam lazımsın. bugünde bekle istersen.

yarın hala hastalanmazsan bir kan tahlili yaptır müsait olusan. daha öncede böyle geçikmeler yaşarmıydın. sen kendini daha iyi bilirsin.

ama bebek gelirse süper olur hepimiz için. ilk güzelliği sende yaşamış oluruz arkadaşım.:emir_bebek:

kızlar hiç ümitsiz yaklaşmayın...ben anlattım ya size adet olacam diye gittim. hiç beklemiyordum hemşire gebesiniz dedi rahat olun biraz..haftaya salı bebişimle tanışmaya gidicem belkide bebişlerle:)

dur bakalım hemen heyecan yapma sen bize sağlam lazımsın. bugünde bekle istersen.

yarın hala hastalanmazsan bir kan tahlili yaptır müsait olusan. daha öncede böyle geçikmeler yaşarmıydın. sen kendini daha iyi bilirsin.

ama bebek gelirse süper olur hepimiz için. ilk güzelliği sende yaşamış oluruz arkadaşım.:emir_bebek:

gecikmem olmaz pek biliyor musun benim vücudum inat hani hastalanınca giccem ya ondan olmuyo eminiim

Aylin hayırlısı olsun arkadaşım sonunda olsun da geç olsun inşallah üzülme lütfen

kızlar hiç ümitsiz yaklaşmayın...ben anlattım ya size adet olacam diye gittim. hiç beklemiyordum hemşire gebesiniz dedi rahat olun biraz..haftaya salı bebişimle tanışmaya gidicem belkide bebişlerle:)

arkadaşım senin yazını okuyunca çok ümitlendim zaten. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. umarım rahat ve güzel bir ahmilelik geçirirsin inşallah.

senin tüp bebek miydi yoksa aşılamamı?

tekrar hayırlısı olsun:nazar:

merhaba arkadaşlar ben sitteye yeni üye oldum.bende tüp bebek tedavisi görüyorum alaahın izniyle 2 martta transferim vailk denemem.dondurulmuş emriyo kullanılacak.35 tane 4 hücreli embriyo var diyolar nenden 45 tane yumurta toplandı.sizce iyimi .desteğe çok ihtiyacım var yaşımda küçük korkuyorum biras ben yaa

ne kadar güzel arkadaşım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eksin aşılama mıydı senin ki ay çoooooook güzel ya maşallaaaaaah

yok canım aşılamaydı..ikincide tuttu..sizin haberlerinizide bekliyorum hayırlısıyla...bu arad şubat ayının ilk güzel haberini ben verdim..darısı başınıza...

merhaba arkadaşlar,

bir süredir giremedim özlemişim valla...

kartopucum listemizi yapmışsın inş.uğurlu gelir hepimize arka arkaya hamiş haberleri alırızzemuszemusopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben sitteye yeni üye oldum.bende tüp bebek tedavisi görüyorum alaahın izniyle 2 martta transferim vailk denemem.dondurulmuş emriyo kullanılacak.35 tane 4 hücreli embriyo var diyolar nenden 45 tane yumurta toplandı.sizce iyimi .desteğe çok ihtiyacım var yaşımda küçük korkuyorum biras ben yaa

hoşgeldin aramıza arkadaşım Rabbim dilediğini nasip etsin inşallah. Ben tüp bebek hakkında pek bilgili değilim ama arkadaşlarım yardımcı olacaktır sen rahat ol lütfen

Back
X