Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar ben yeniyim bugün aşılama yaptırdım ama eve geldiğimde çamaşırımda kan vardı ne oldu şimdi emeklerim boşamı gittibilmiyorumkismile

yok canım meraklanma kanama katater içine girerken rahimde tahriş olabiliyor, ondan kaynaklanıyor, ben de 3 aşılama yaptırdım 2 sinde oldu kanama, tutmadığı anlamına gelmiyo kesinlikle, içini ferah tut, zaten az bişey oluyo, bu arada hoşgeldin

cimcime ne yaptın geldi mi kırmızılar, olmazsa pazartesiye kadar gelmezse bir test daha yaptır istersen senin beta hcg kaç çıkmıştı

evet canım uzun süre girmeyince baştan okuyayım dedim gelişmeleri...Malesef benimki yine hüsranla sonuçlandı..Test gününden 1 gün önce regli olunca beta hcg ye hiç gerek duymadım...İnşalllah bir dahakine artık..Umarım güzel sonuçlar alan vardır aramızda..

evet canım uzun süre girmeyince baştan okuyayım dedim gelişmeleri...Malesef benimki yine hüsranla sonuçlandı..Test gününden 1 gün önce regli olunca beta hcg ye hiç gerek duymadım...İnşalllah bir dahakine artık..Umarım güzel sonuçlar alan vardır aramızda..

üzüldüm, neyse seninki rapor almak içindi yanlış hatırlamıyorsam değil mi, bitek vuslat hamile kaldı, ona sevindik hep beraber daha da iyi haber alamadık, sen de vazgeçme çalışmalara devam,İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine

banucanercim umarım senden güzel haberler alırız da umut olur bize...Allah hepimize o kutsal duyguyu yaşatsın inşalllahh..

banucanercim umarım senden güzel haberler alırız da umut olur bize...Allah hepimize o kutsal duyguyu yaşatsın inşalllahh..

AMİNN Canım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, sana da, isteyen-bekleyen herkese de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim, Olacak hepimizin olacakta vakti saati yetince olacak, o zamana kadar sabretmek zor bitek, İnşallah uzun sürmez bekleyişimiz

evet rapor için de olsa insan umutlanıyor hevesleniyor heyecan içinde bekliyor test gününe kadar düşünme demesi kolay ama aklından çıktığı bir an bile olmuyor..bu arada raporlu ve raporsuz tüp bebek arasında sadece 1000 tl kadar bir fark oluyor onu da aşılama yaparak harcıyorsun aslında...Belki bu sefer tüp bebek deneriz ama bir kaç ay dinlenmek istiyorum hem bu arada aşılmadan kalan kistlerimi atmam gerekecek..Umarım sizlerden güzel ve umutlu haberler alırım da bir gün olacağına dair umutlarım artar...Allahım her isteyene anneliği tattırsın inşallahh..

evet rapor için de olsa insan umutlanıyor hevesleniyor heyecan içinde bekliyor test gününe kadar düşünme demesi kolay ama aklından çıktığı bir an bile olmuyor..bu arada raporlu ve raporsuz tüp bebek arasında sadece 1000 tl kadar bir fark oluyor onu da aşılama yaparak harcıyorsun aslında...Belki bu sefer tüp bebek deneriz ama bir kaç ay dinlenmek istiyorum hem bu arada aşılmadan kalan kistlerimi atmam gerekecek..Umarım sizlerden güzel ve umutlu haberler alırım da bir gün olacağına dair umutlarım artar...Allahım her isteyene anneliği tattırsın inşallahh..

Amin canım, ben de rapor alabilmek için 3. aşılamamı yaptırdım, 8 Martta sonuç alacağım işte, ben de aynı senin gibi bikaç ay ara vericem Mayıs-Haziran gibi başlayacağım tüp bebeğe, bu arada da ben Ankaradayım, Ank.daki tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım fiyat ne kadar diye, biri 3.500 ilaçlar dahil dedi, biri de ilaçlar hariç 3.000 ama durumunuz rapor almaya uygun rapor alırsanız 840 lira ödersiniz ilaçlar hariç, ilaçların da %50 sini devlet karşılar raporunuz olursa dedi, yani bence baya iyi bir miktar, o yüzden bu da tutmazsa peşinden koşturup raporu alıcam, sen de al bence, en az 3 yıllık evli olmak gerekiyor, 3 başarısız aşılama , yanlış hatırlamıyorsam yaş da 23-43 arası mı ne olmalı diyodu

slm kızlar..mergülcüm moral bozma arkadaşım..inş.bigün alıcaksın bebişini..ben bgn annemin yogun ısrarları üstüne idrar testi yaptım..tabi sonuç hüsran..:)

banucanercim buarada yazdıkların umut oldu bana..degerlerim yükselir mi dersin??karnım agrıyo brz brz ama...sende öle diyince..doktorumda dedi 0 olsaydı kesin yok diyebilirdim diye..varsada ne gizemli bebekmiş bee..bi belli etmedi kendini:))))))))

arkadaşım sen de moralini bozma...İnşallah bir dahaki sefere bizler de mutlu haberlerimizi paylaşırız burdan...Keşke herkesin aynı anda hamile kaldığı bir ay olsa ne güzel olurdu bukez hamileliğimizi konuşuyor olurduk...Allahım o günleri hepimize göstersin inşallah...

aşılamanın 14,günü 5,3 çıkmıstı degerim..eyvahedigeldismile

canım İnşalllahh hamilesindir, idrarda çıkmaz zaten heralde idrarda çıkması için değerin 50 nin üstünde falan olmalı, sen bekle adet olmazsan Pazartesi ya da Salı tekrarla kan testini, çokta heveslendirmek istemem, sonrasında üzülme diye, ben çok yaşadığım için iyi biliyorum heveslenip heveslenip üzülmenin ne zor olduğunu, ama dediğim gibi 5 in üstü pozitif olma şansın var, bence kan testini tekrarla, değerin katlarsa hamilesin demektir, İnşallahta öyledir

Amin canım, ben de rapor alabilmek için 3. aşılamamı yaptırdım, 8 Martta sonuç alacağım işte, ben de aynı senin gibi bikaç ay ara vericem Mayıs-Haziran gibi başlayacağım tüp bebeğe, bu arada da ben Ankaradayım, Ank.daki tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım fiyat ne kadar diye, biri 3.500 ilaçlar dahil dedi, biri de ilaçlar hariç 3.000 ama durumunuz rapor almaya uygun rapor alırsanız 840 lira ödersiniz ilaçlar hariç, ilaçların da %50 sini devlet karşılar raporunuz olursa dedi, yani bence baya iyi bir miktar, o yüzden bu da tutmazsa peşinden koşturup raporu alıcam, sen de al bence, en az 3 yıllık evli olmak gerekiyor, 3 başarısız aşılama , yanlış hatırlamıyorsam yaş da 23-43 arası mı ne olmalı diyodu

canm ben 9 eylül ünv hastanesine gidiyorum raporun olursa 1050 tl olmazsa 2100tl ilaçlar hariç.İlaç katkı payları da doktorun yazdığı ilaçların ne kadarının devlet tarafından karşılanağı ile ilgili ilk tüp bebekte ilaç farkı hiç ödememiştim.sadece hastaneye 2100 tl yatımıştık.sonra doktorumu değiştirdim aşılma için raporluyken 270 lira fark ödedim.zaten evlilikte 7. yılın içindeyiz ve yaşım 29..Şartlara uyuyorum.belki 3. aşılamayı da yaptırabilirim.ama doktora bir sonraki ay gidicem bakalım ne karar vereceğiz...

banucanercim buarada yazdıkların umut oldu bana..degerlerim yükselir mi dersin??karnım agrıyo brz brz ama...sende öle diyince..doktorumda dedi 0 olsaydı kesin yok diyebilirdim diye..varsada ne gizemli bebekmiş bee..bi belli etmedi kendini:))))))))

bu arada kız olursa sen de "Gizem" koyarsın adını, mesela ben kız olursa "Naz" koyucam, bu kadar nazlandığı, gelmediği için :)))

aşılamanın 14,günü 5,3 çıkmıstı degerim..eyvahedigeldismile

canım mutlaka beta hcg degerine tekrar baktır artış olmuşsa hamilesin demektir..Bu arada progesteron almaya devam ediyor musun o da reglini geciktirebiliyor...Seni umutlandırmak istemem ama inşallah hayırlı haberlerini alırız..

canım İnşalllahh hamilesindir, idrarda çıkmaz zaten heralde idrarda çıkması için değerin 50 nin üstünde falan olmalı, sen bekle adet olmazsan Pazartesi ya da Salı tekrarla kan testini, çokta heveslendirmek istemem, sonrasında üzülme diye, ben çok yaşadığım için iyi biliyorum heveslenip heveslenip üzülmenin ne zor olduğunu, ama dediğim gibi 5 in üstü pozitif olma şansın var, bence kan testini tekrarla, değerin katlarsa hamilesin demektir, İnşallahta öyledir

ya korkuyorum da biliyomusun yine düşük çıkarsa diye..ya beklicem olmayı yada dedigin gibi test tekrarlıcam..yarın pazar..nese kızlar yaptırırsam sonucu yazarım..öpüyorum hepiniz ALLAHa emanet olun hepiniz..

kızlar malesef negatif hiç ağlamadım.düşünemiyorumda sadece boşluktayım galiba. hep uyumak istiyorum

canm ben 9 eylül ünv hastanesine gidiyorum raporun olursa 1050 tl olmazsa 2100tl ilaçlar hariç.İlaç katkı payları da doktorun yazdığı ilaçların ne kadarının devlet tarafından karşılanağı ile ilgili ilk tüp bebekte ilaç farkı hiç ödememiştim.sadece hastaneye 2100 tl yatımıştık.sonra doktorumu değiştirdim aşılma için raporluyken 270 lira fark ödedim.zaten evlilikte 7. yılın içindeyiz ve yaşım 29..Şartlara uyuyorum.belki 3. aşılamayı da yaptırabilirim.ama doktora bir sonraki ay gidicem bakalım ne karar vereceğiz...

bana bunu yazan maya tüp bebek hatta maili kopyalayım sana

Göndermiş olduğunuz mail hakkında size ulaşamadık.Tedavi, ücretlerimiz 3000 tl + ilaç masrafları ems' dan tüp bebek tedavi ve ilaç raporu çıkardığınızda tedavi ücretleri 802+ ilaç ilaçların yaklaşık %50 kadarını karşılıyor raporunuz.Eğitim araştırma yada üniversite hastanesinden tedavi raporunu çıkarabilirsiniz.Daha detaylı bilgi için telefon numaralarımızdanda bize ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz
MAYA SAĞLIK GRUBU

bak 802 diyolarmış hatta, sen de özel merkezleri de bir araştır istersen, bu arada kartopunun bir yazısı vardı Posta gazetesinden alıntı yapmış, tüp bebekte kanun değişikliği ile ilgili, yeni yasa çıkıyomuş, artık tek embriyo transfer edeceklermiş, tabi bu da şansı azaltıyo, onu bi oku istersen, ben okuyunca ara verme fikrimi tekrar mı gözden geçirsem oldum

Back
X