- Konu Sahibi KARTOPU344
benimde ikinci aşılamam negatif..ve çevremde herkesin taze bebeği var.bebeği olan kimseye gitmiyordum ama bu duyguyu yendim artık gidiyorum :)...benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın bebekleri var..eşimin arkadaşları yazın evlendi kız nerdeyse doğurcak...ortada bir ben varım mecnun gibi dolanan.ve milletin iğneleyici sözleri hadi ne duruyorsunuz siz daha bizimki büyüdü bile....önceleri çok kafaya takıyordum..artık takmıyorum...diyorum ki kendi kendime ben eşimle eşimi sevdiğim içinmi evlendim yoksa çocuk içinmi..tabiki sevdiğim için...komşumuzun kızı 26 yaşındaydı bebeği 3 yıldır olmuyordu sürekli üzülüyordu tam tüp bebek aşamasına gececekleri zaman kanser olduğunu öğrendi..yaşı çok gençti ama kanser üzüntüyü sıkıntıyı severdi onuda bir anda yakalamıştı..1-2 ay hastanede yattı hayata gözlerini yumdu..biliyormusunuz ne oldu eşi dul 2 çocugu olan bir bayan aldı..çocuklara çocukları gibi bakıyor adam çocuk hasretini dindiriyor olan o gül gibi kıza oldu..kendi kendime dedim topla kendini..üzülme senin ve eşinin canından hiçbir şey kıymetli değil...mutluluk sadece bebekle değil...mutluluğu farklı şekillerde arayın..benim bulunduğum ilçede sosyal yardımlaşma çocuk yuvası yok inanın olsaydı haftada 2 günümü onlara ayırırdım..mutluluğu farklı şeylerde arayın...bebeğe odaklanmayın...arkadaşımm..öncelikle bende üzüldüm..ama kafanı dagıtmaya çalış..yalnız kalma..moralini yüksek tut annesi naz yapıyor size..bekle annecim sabret gelicem ama üzme kendini diyor..olabilir tutmamış ama sende biliyorsun ki bi sonrakide tutmicak anlamaına gelmiyo..oda olmayabilir..durmıcaz..bida bida bida...hadii arkadaşım topla kendini..unutma HER CEFANIN MUTLAK Bİ SEFASI VARDIR...:)