Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım evet bende isimlerin karakter taşıdığına inanırım ... biz kararımızı verdik artık tüm aile beğendi eşimde beğeniyodu ama nazlanıyodu ARTIK BELLİ OLDU Allah nasip ederse.... BEREN .. KOYUCAZ:)) eşimle benim isimlerimizin birleşimi oluyo ve anlamıda çok güzel.... AKILLI , KUVVETLİ , GÜÇLÜ , TANINMIŞ, KUZU VE KADİFE demek yani tam olarak kızımızı anlatıyoo:))

tatlıcık adıyla yaşasın kızın inşallah :nazar: Hayırlısı ile Allah kucağına almayı nasip etsin canım

estamp ,emenne ikinizin adınada çok sevindim. hayırlsı ile Allah gönlünüzdeki muradı versin.

bende bu akşam süper lotodan bulursam parayı 2.yi hemen yapmayı düşünüyorum açıkcası. :1: çünkü oğluma şimdi annem bakıyor,bakıcıya emanet edemedik. çalıştığım için 2.bebeği pek düşünemiyorum,yaşta var zaten. ama para çıkarsa o başka :21:

tatlıcık adıyla yaşasın kızın inşallah :nazar: Hayırlısı ile Allah kucağına almayı nasip etsin canım
sağoll bitanemm Allah razı olsun aminn....
estamp ,emenne ikinizin adınada çok sevindim. hayırlsı ile Allah gönlünüzdeki muradı versin.

bende bu akşam süper lotodan bulursam parayı 2.yi hemen yapmayı düşünüyorum açıkcası. :1: çünkü oğluma şimdi annem bakıyor,bakıcıya emanet edemedik. çalıştığım için 2.bebeği pek düşünemiyorum,yaşta var zaten. ama para çıkarsa o başka :21:

oğluşunun adının burak olduğunu bilmiyodumm benim kardeşimin adıda burak çok severim bu ismi senin bebişinde adıyla yaşasın sağlıkla mutlulukla...

2. içinde Rabbim gönlüne göre versin isdeğin zamandaa en kolay şekilde....

Burağı kocamannnnn öptümmm,kartopum özledim ben seni yaaaa:))) benimde kızıma annem bakıyor,inanılmaz rahatlık şükür:))
bu arada 2. bebişimin cinsiyeti belli oldu,oğluşumuz olacak inşallah:) bizde Sarp koymayı düşünüyoruz inşallah...bu arada loto konusuna gelince Allah gönlüne göre versin canım,kimbilir bide kızım olsa dersin bigün,geliverir:1::1::1:

Burağı kocamannnnn öptümmm,kartopum özledim ben seni yaaaa:))) benimde kızıma annem bakıyor,inanılmaz rahatlık şükür:))
bu arada 2. bebişimin cinsiyeti belli oldu,oğluşumuz olacak inşallah:) bizde Sarp koymayı düşünüyoruz inşallah...bu arada loto konusuna gelince Allah gönlüne göre versin canım,kimbilir bide kızım olsa dersin bigün,geliverir:1::1::1:

ayy maaşallahh bide oğluş geliyo demekk Sağlıkla sıhhatle bi avazda kurtulalım inşallahh....

canım benim sağol Allah hepimizin muradını versin boşver lotoyu totoyu sen yeter ki karar ver iste bi şekilde olur inşallah dediğin gibi yaş gidiyor ben 34 yaşındayım doktor sınırdasın dedi düşünsene yani bebişine kardeş isteyenlere duyurulur

canım çok sevindim oğlun olacak Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın ben hala öğrenemedim çok merak ediyorum beşinci ayım da bitti

canım çok sevindim oğlun olacak Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın ben hala öğrenemedim çok merak ediyorum beşinci ayım da bitti

emennecim belli oldumu kuzunun cinsiyeti?,bu arada doğum tarihiniz ne zaman? 21 aralık gibi bizim Allah nasib ederse:)

kızı olucakmış canımm :) biz faceden msj la haberleşiyoz ... sağlıkla doğsun hepimizin tatlı bebişleri benimki 28 ekim görünüyo tam bayrama, ama kızlar biraz erken doğarmış bakalım bizim prenses ne zaman teşrif edicek inşallah sağlıkla zamanında doğsunlar...

emenne ve estamp, ikiniz adınada çok sevindim,hem kız hem oğulunuz oluyor çok güzel allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. bahtları açık ömürleri uzun olsun kuzuların. :nazar:

loto işin şaka kısmı tabiki allah nasip ederse ve kısmetimizde varsa ikinciyide bebeğide görürüz. :1: hayırlısı nasılsa öyle olsun tabiki

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.:nazar: berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek...:nazar: tuana irem
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrası:nazar: zeynep naz
murse..............................................hamiş..........2.aşılamada:nazar: ayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamada:nazar: IRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamada:nazar: kız
gül...................................................hamiş ...........doğal yolla:nazar: KUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla:nazar: TUĞRA
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebek :nazar: KIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada:nazar: ECE
KARTOPU..........................................hamiş............................:nazar: ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................:nazar:
ayse.c.............................................hamiş................tüpbebek:nazar:ERKEK

TATLICIK..........................................HAMİŞ...............DOĞALYOLLA:49::emir_bebek:

emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..:nazar:yunus emre VE 2.YE HAMİLEE SÜRPRİZ BEBİŞ TATLI BİR KIZ

estamp............................................hamiş .........1. aşılamada:nazar: zeynep duru VE 2. YE HAMİLE OĞLUŞ GELİYOR

esra16.............................................:emir_bebek: ESRAM TÜP BEBEK YOLUNDA MÜJDELİ HABERİ VERİCEK YAKINDAA:emir_bebek:
egeli...............................................:emir_bebek:
ecrin87............................................:emir_bebek:
pancar............................................ :emir_bebek:

13 SAĞLIKLA DOĞMUŞ BEBİŞİMİZ VAR :emir_bebek:

3 hamilemiz VAR:nazar::49::nazar::49::nazar::49:

4 hamiş adayımız var

emenne ve estamp, ikiniz adınada çok sevindim,hem kız hem oğulunuz oluyor çok güzel allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. bahtları açık ömürleri uzun olsun kuzuların. :nazar:

loto işin şaka kısmı tabiki allah nasip ederse ve kısmetimizde varsa ikinciyide bebeğide görürüz. :1: hayırlısı nasılsa öyle olsun tabiki

çok sağol canım benim Allahım herkese gönlündekini versin inşallah bende çok sevindim evladın hayırlısını istemek lazım tabi önceden beri kızım olmasını çok isterdim şükürler olsun inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.

kızı olucakmış canımm :) biz faceden msj la haberleşiyoz ... sağlıkla doğsun hepimizin tatlı bebişleri benimki 28 ekim görünüyo tam bayrama, ama kızlar biraz erken doğarmış bakalım bizim prenses ne zaman teşrif edicek inşallah sağlıkla zamanında doğsunlar...
ohhh bayram sekeri niyetine:) bereketleriyle gelirler inşallah:))) valla kızlar erken doğar derler ama benim Durum 40+ 3 te gelmişti teyzesi:))))
evet canım belli oldu kızımız olacak inşallah doğum tarihine 15 ekim dedi doktor hayırlısı bakalım
hayırlı olsun canım,aşağı yukarı 2 ay var aramızda demekki,Allah bi sancıda kurtarsın...

kartopum çok sağol,nerelerden nerelere geldik ,hepimiz için hayırlısı...

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.:nazar: berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek...:nazar: tuana irem
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrası:nazar: zeynep naz
murse..............................................hamiş..........2.aşılamada:nazar: ayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamada:nazar: IRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamada:nazar: kız
gül...................................................hamiş ...........doğal yolla:nazar: KUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla:nazar: TUĞRA
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebek :nazar: KIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada:nazar: ECE
KARTOPU..........................................hamiş............................:nazar: ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................:nazar:
ayse.c.............................................hamiş................tüpbebek:nazar:ERKEK

TATLICIK..........................................HAMİŞ...............DOĞALYOLLA:49::emir_bebek:

emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..:nazar:yunus emre VE 2.YE HAMİLEE SÜRPRİZ BEBİŞ TATLI BİR KIZ

estamp............................................hamiş .........1. aşılamada:nazar: zeynep duru VE 2. YE HAMİLE OĞLUŞ GELİYOR

esra16.............................................:emir_bebek: ESRAM TÜP BEBEK YOLUNDA MÜJDELİ HABERİ VERİCEK YAKINDAA:emir_bebek:

3 hamilemiz VAR:nazar::49::nazar::49::nazar::49:

4 hamiş adayımız var

kocaman maaşallah,Allah devamınıda nasibetsin....

burayı nezamn nasılyazıcağımı hep hayal ediyodum çok şükür ben hamileyim:))) süpriz oldu hiç beklemediğim andan ramazanı iple çekiyodum bayramdan sonra tekrar üniversiteye gitmek rapor çıkarmak 3.tüpbebğimi denemkiçin şükürler olsun gerek kalmadı:)):nazar::nazar:

burayı nezamn nasılyazıcağımı hep hayal ediyodum çok şükür ben hamileyim:))) süpriz oldu hiç beklemediğim andan ramazanı iple çekiyodum bayramdan sonra tekrar üniversiteye gitmek rapor çıkarmak 3.tüpbebğimi denemkiçin şükürler olsun gerek kalmadı:)):nazar::nazar:

ohh bee valla seninde adını yazıyorumm hamiş diyee, burdanda tebrik ediyorum Arkadaşım ... mucizeni Rabbim korusun sağlıkla analı babalı doğsun büyüsün inşallahhh:nazar:

Rabbim tüm isteyenlere uğraştırmadan sağlıkla hemen bu ay nasip etsin şu mubarek gün hürmetinee ...

esra16...........................................:49:.HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:nazar: 2 aşılama 2 tüpbebekten sonraaaa DOĞAL YOLLA :emir_bebek:

4 hamilemiz VAR:nazar::49::nazar::49::nazar::49::nazar::49:

3 hamiş adayımız var[/QUOTE]

rabbime şükürler olsun canım ramazanın mucizesi seni bu güzel ayda sevindirdi mevlam hayırlı olsun devamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin daha nediyeyim esracım şuan okadar doldumki anlatamam gözlerim dolu dolu......maşallah maşallah :nazar:canım benim içime doğuyordu hep kendiliğininden hamile kalacağın ...tebrik ediyorum öpüyorum seni facede yazamıyorum sorunlu biraz anlatmıştım sana neyse kendine iyi bak çok çok dikkat et Allaha emanet ol .......:nazar::nazar::16:

selam arkadaşlar kadir gecemiz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin

hamile arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden bayramınızı kutluyorum hepinizi öpüyorum hoşcakalın..........

Back
X