Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ece nasılsın belirtiler hala devammı

kartopu valla belim kopacak kasıklarımda çatlayacak gibi ağrıyor...daha önce bir boş gebelik birde biyokimyasal gebelik yaşadım..hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum normal adet tarihimede ortalama bir hafta var..ama bu belirtiler 2-3 için içinde adet olabilirm..bakalım kısmet artık test tarihimle aynı güne denk geliyor.....

merhaba arkadaşlar ben sitteye yeni üye oldum.bende tüp bebek tedavisi görüyorum alaahın izniyle 2 martta transferim vailk denemem.dondurulmuş emriyo kullanılacak.35 tane 4 hücreli embriyo var diyolar nenden 45 tane yumurta toplandı.sizce iyimi .desteğe çok ihtiyacım var yaşımda küçük korkuyorum biras ben yaa

arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun.

korkmana gerek yok Allah izniyle herşey yolunda gidecektir inşallah. ama benim tüp bebek konusunda hiç tecrübem ve bilgim yok. genelde kişiler ne yaptırıyorlarsa kendileri için ona yoğunlaşıp bilgi topluyorlar. Kadınlar klubunun tüp bebek bölümüne girersen oradaki topic lerde daha detaylı bilgiler edinebilirsin bence.

tabiki buradada bilen arkadaşlar var ise sana yardımcı olacaklardır.

madem bizim yazışmalarımıza ortak oldun o zaman sonucundan da bizi haberdar edersen bizde senin mutluluğuna ortak oluruz. sevgiler,:enbuyukkk:

ilk aşılamam sonuç vermedi :( bu ay tekrardan start vericez..aşılamayı yaptırmak bişey değilde, sonrasında sonucun beklendiği 15 gün geçmek bilmiyor.. Umarım bu kez Allah yüzümüze bakar..

canım inş.bu sefer yüzün güler, ve bebişin senledir ...

kızlar hiç ümitsiz yaklaşmayın...ben anlattım ya size adet olacam diye gittim. hiç beklemiyordum hemşire gebesiniz dedi rahat olun biraz..haftaya salı bebişimle tanışmaya gidicem belkide bebişlerle:)

canım çok sevindim senin adına Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

gecikmem olmaz pek biliyor musun benim vücudum inat hani hastalanınca giccem ya ondan olmuyo eminiim
canım telaşlanma inş. mutlu haberi verirsin sende bizlere

merhaba arkadaşlar ben sitteye yeni üye oldum.bende tüp bebek tedavisi görüyorum alaahın izniyle 2 martta transferim vailk denemem.dondurulmuş emriyo kullanılacak.35 tane 4 hücreli embriyo var diyolar nenden 45 tane yumurta toplandı.sizce iyimi .desteğe çok ihtiyacım var yaşımda küçük korkuyorum biras ben yaa

Allahım isteyen herkese ve sizede en kısa zmanda nasip etsin canım

yok canım aşılamaydı..ikincide tuttu..sizin haberlerinizide bekliyorum hayırlısıyla...bu arad şubat ayının ilk güzel haberini ben verdim..darısı başınıza...

bektas hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah..bir şey sorucam adet belirtisi ile aynı dedin dikkatimi çekti..benim kasıklarımda çok fazla baskı var ve aynı zamnada ağrı..pek umudum olmasada seni duyunca umutlanmamak mümkün değil..ağrı pek tarif edilmez ama neler yaşadın paylaşırmısın....

kartopu valla belim kopacak kasıklarımda çatlayacak gibi ağrıyor...daha önce bir boş gebelik birde biyokimyasal gebelik yaşadım..hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum normal adet tarihimede ortalama bir hafta var..ama bu belirtiler 2-3 için içinde adet olabilirm..bakalım kısmet artık test tarihimle aynı güne denk geliyor.....

hayırlısı olsun arkadaşım hemen ümitsizliğe kapılma lütfen, kendinide çok yorma bu aralar olurmu. mümkünse dinlenmeye çaılş.

canım bak ben hamile olduğum halde hala adet sancısı gibi sancı çekiyorum... hamile olduğumu bilmesem birkaç güne adet olurum derim...normalde benim adetlerim çok snacılı gecer..aynı o sancı gibi ağrıyo kasıklarım belim..test yapana kadar ümidini kesme...adet olmayacam de:)

merhaba arkadaşlar,

bir süredir giremedim özlemişim valla...

kartopucum listemizi yapmışsın inş.uğurlu gelir hepimize arka arkaya hamiş haberleri alırızzemuszemusopuyorumnanaktan

arkadaşım bizi habersiz bırkma lütfen . en azından gündebirkere yazış bizimle senden haber alalım olurmu.

listemiz hepimize uğurlu gelsin inşallah.:ecrin_bebek:

canım bak ben hamile olduğum halde hala adet sancısı gibi sancı çekiyorum... hamile olduğumu bilmesem birkaç güne adet olurum derim...normalde benim adetlerim çok snacılı gecer..aynı o sancı gibi ağrıyo kasıklarım belim..test yapana kadar ümidini kesme...adet olmayacam de:)

bencede olumlu düşünme çok önemli ben buna inanıyorum. atalarımız demiş ya 40 kere söylersek olur diye. buda aynı şey. bizde devamlı hamileyim diyelim öyle olsun.

olumlu düşünceyle ilgili çok kitap okudum. insanların yüreğinden gerçekten istedikleri oluyor arkadaşlar ona göre çok içten yapın dualarınızı. benbuna inanıyorum ve çok şahit oldum bilesiniz.:ecrin_bebek: :nazar:

ececim inş. adet olmazsında bu belirtiler bebişin geldiğinin habercisidir, inş. güzel haberler alırız sendende canım benim

ece hayırlısı olsun arkadaşım ağrılarının sonunda güzel meleğine kavuşursun inşallah bütün kalbimle bunu diliyorum

ha kızlar bide birşey diyecem siz sprey falan diyorsunuzda ben hiç öyle şeyler kullanmadım adetimin 3 üncü günü gittim iğnelere başladım yanlış hatırlamıyorsam adı menegondu. sonra yaklaşıkbir hafta on gün sonra çatlatma iğnemi oldum ve aşılama yapıldı..ayrıca doktor falan ismi isterseniz...özel gazosmanpaşa hastanesi op. dr . hüseyin mutlu..aşılama 400 dolar ilaçlar hariç..baya iyi bi yer..başarısı yüksek bi hastane..tabi birazda pahalı..

ha kızlar bide birşey diyecem siz sprey falan diyorsunuzda ben hiç öyle şeyler kullanmadım adetimin 3 üncü günü gittim iğnelere başladım yanlış hatırlamıyorsam adı menegondu. sonra yaklaşıkbir hafta on gün sonra çatlatma iğnemi oldum ve aşılama yapıldı..ayrıca doktor falan ismi isterseniz...özel gazosmanpaşa hastanesi op. dr . hüseyin mutlu..aşılama 400 dolar ilaçlar hariç..baya iyi bi yer..başarısı yüksek bi hastane..tabi birazda pahalı..

ben sprey değil de jel kullanıyorum. aşılamadan sonra tahlil gününe kadar her sabah kullanacağım. öyle söyledi doktorum. eğer tutunma olursa düşüğü falan engelliyormuş herhalde.

kızlar benim doktorum adetin 2. günü gel dedi, bazı doktorlarda 3. günü gel diyor acaba bir gün önce birgün sonra fark etmiyomu ki böyle diyolar anlamadım doğrusu

ben sprey değil de jel kullanıyorum. aşılamadan sonra tahlil gününe kadar her sabah kullanacağım. öyle söyledi doktorum. eğer tutunma olursa düşüğü falan engelliyormuş herhalde.

kartopu sonucu ne zaman öğrenecez bize hemen haber ver olur mu öteki arkadaşlardan da istiyorum bunu hemen paylaşalım inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum

Ben 02 Martta sabah doktora gidip tahlil yaptıracağım. öğleden sonra belli olur herhalde .size güzel haberler veririm inşallah :ecrin_bebek:

Back
X