Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.11 şubat ilk aşılamamı yaptırdım.en zoru tahlil zamanımı beklemek.sizlerin msj larını okuyarak moral buluyorum inş güzel sonuçlar alırız hepimiz.

meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.11 şubat ilk aşılamamı yaptırdım.en zoru tahlil zamanımı beklemek.sizlerin msj larını okuyarak moral buluyorum inş güzel sonuçlar alırız hepimiz.

hoşgeldin aramıza canım a.s.

inş. canım bu bekleyişinin sonucunda bebişine kavuşursun :lepi:

hayırlısı olsun cimcime. seninde tahlil tarihin yaklaşmış. güzel haberlerini bekliyoruz.

belirtilerin nasıl?

hoşgeldin aramıza arkadaşım aşılamanı yaptırmışsın ne güzel sonucu bekliyosun inşallah güzel haberini alırız en kısa zamanda kartopu seni de listemize ekleyecektir

Mergül ........................... 23/Şubat :nazar:
Vuslat 35.........................23/Şubat :nazar:
Funan..............................23/Şubat :nazar:
Leylim.............................23/Şubat :nazar:
Gamsem.........................25/Şubat :nazar:
cimcime_82....................25/Şubat :nazar:
Aslanca..........................26/Şubat :nazar:
Jbase.............................27/Şubat :nazar:
Minaaa...........................01/Mart :nazar:
Eneplnar.........................02/Mart :nazar:
Kartopu344.....................02/Mart :nazar:
Ece006......................... ..02/Mart :nazar:
Uğurumuz.......................06/Mart :nazar:

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Kumsal..................Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor

bu arada belirtileri sormuşşun canım.hafif böyle ani hareketlerde kasığıma bir ağrı giriyor.bide adetimden önce başım ağrır genelde migrenim var.ama hala çok şükür bir ağrı yok henüz.bilmiyorum herşeyin hayırlısı.....listede adımı görünce çok sevindim:) gerçekten büyük moral yazılarınız canım..

arkadaşlar herkese slm...ancak girebildim günlerdir..kartopucum listede adımı görünce çok heyecanlandım..çok teşekkürler..moral oldu..ben 10 şubatta oldum aşılama..çarş.günü tahlik yapıcam..ama gögüslerim acımaya belim agrımaya başladı..hastalanıcam galiba..puf:( içimde olsaydı hissederdim ama yine yok...

hemen niye moralini boyuyorsun gamse

yazılanları okuduysan aynı adet belirtileri gösterip , adet olamyı beklerken hamile kaldığını öğrenen arkadaşlar var. lütfen olumlu düşünmeye çalış. kafa dağıtacak kitap falan oku.düşünmemeye çalış. ve bize çarşamba günü bebiş haberini ver olurmu canım

arkadaşlar herkese slm...ancak girebildim günlerdir..kartopucum listede adımı görünce çok heyecanlandım..çok teşekkürler..moral oldu..ben 10 şubatta oldum aşılama..çarş.günü tahlik yapıcam..ama gögüslerim acımaya belim agrımaya başladı..hastalanıcam galiba..puf:( içimde olsaydı hissederdim ama yine yok...

canım meraba bende yeni katıldım ..hemen umutsuzluğa kapılma.hamileliktede aynı belirtiler çok oluyor.inş hamilesindir cnm güzel haberlerini alırız

bu hbri vermeyi ve bunun gibi hbrler okumayı nekadar da çok isterim bi bilsen kartopucum..inş.diyim..çok saol güzel sözlerin için..sonuçta beklemekten başka yapçak bişi yok..hayırlı hbrlerle..inş.çok büyük süpriz olsun da herkesin tutsun buay:)

hoşgeldin cimcime'cim..tek tesellim ztn hamileykende adet belirtilerinin olması..ne diyim
GÖRELıM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....!!!

Back
X