Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese günaydın arkadaşlar,

çok güzel bir gün olması dileğiyle yeni listemizi hazırlamış bulunmaktayım :-)))))))

aramıza ve listemize yeni giren arkadaşlar mavinur44 ve 30temmuz hoşgeldiniz. tedeviniz hayırlı olsun arkadaşlarım.

arzu85 sendende özür diliyorum. kopyalama esnasında senin adın silinmiş. hemen düzelttim arkadaşım.

bugün test yaptıracak arkadaşlar dualarımız sizlerle. inşallah tüm sonuçlar pozitif çıkar. biz herdurumda buradayız arkadaşlar. sevinçlerinizi paylaşın bizimle. sonuç negatifse de yazın bize birbirimize destek olalım . daha kolay geçirelim zor günler.

Kızlar yarın sonucumu alıcam çok heyecanlıyım. Sabahtan beri hasta oluyormuş gibi bir ağrı var belimde her seferinde geldi diye defalarca kontrole gittim. Sabaha kadar gelmez inşallah listemizdeki herkesin ve bebek isteyen herkesin yüzü güler artık. Yarın test yaptıran diğer arkadaşlarda yazsın sonuçlarını olumsuzda olsa bende yazacağım yarın size. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

arkadaşım inşallah olumlu sonuçla gelirsin bize. dün akşam yatarken kendimle beraber burada evlat isteyen herkes için Allaha dua ettim. inşallah hepimizin yüzü gülecek. Rabbim ellerimizi boş çevirmeyecek.

Aminnnnnnnnnnnnnn:hooray:

günaydın arkadaşlar evet bugün inşallah güzel haberlerinizi alırız kartopu belirti var mı sende çok merak ediyorum

günaydın arkadaşlar,

sonuçları alacak arkadaşlar inş. güzel haberler verirsiniz dualarımız sizlerle :Saruboceq:

yok be güzelim ne gelen var ne de giden ama belirtilerim var olmuyo işte senağlama

canım üzülme inş. sonuç iyi olur, olmazsada bu yolun sonu değil mücadeleye devam olana kadar bu mücadeleden vazgeçmek yok umudumuzu kaybetmek yok moralini yüksek tut canım:teselli:

ece006 merhaba canım,

belirtilerde bir gelişme varmı? benim müthiş şekilde gazım var dünden beri :-(((((

gaz bende de had safada ama benim normaldede çok gazım olur..tedavinin başından beri bu sıkıntıyı yaşadığım için umutlanamıyorum maalesef...dünkü ağrılarımdan eser yok sadece göğüslerim ağrıyor.sanırım ben dayanamayım erkenden test yaptırcam..2 mart gelmek bilmiyor...

canım üzülme inş. sonuç iyi olur, olmazsada bu yolun sonu değil mücadeleye devam olana kadar bu mücadeleden vazgeçmek yok umudumuzu kaybetmek yok moralini yüksek tut canım:teselli:

sağol arkadaşım ben henüz aşılamamı yaptırmadım hasta olmamı bekliyorum ama olamıyorum onun için sıkıntıdayım hayırlısı olsun diyelim :Saruboceq:

gaz bende de had safada ama benim normaldede çok gazım olur..tedavinin başından beri bu sıkıntıyı yaşadığım için umutlanamıyorum maalesef...dünkü ağrılarımdan eser yok sadece göğüslerim ağrıyor.sanırım ben dayanamayım erkenden test yaptırcam..2 mart gelmek bilmiyor...[/QUOT

canım ne güzel bak aşılamanı yaptırmışsın ben güzel habarlerinizi alacağıma inanıyorum biraz daha sabır bol bol dua edelim olur mu?

benim daha önceki doktorum yumurta kontrolü yaptığında çatlama sonrasının haftasına kan testi yaptırıyordu. 1 haftalıkken kanda belli oluyor derdi. ama aşılamayı yapan doktor 15 gün sonra istiyor kan testini

benim daha önceki doktorum yumurta kontrolü yaptığında çatlama sonrasının haftasına kan testi yaptırıyordu. 1 haftalıkken kanda belli oluyor derdi. ama aşılamayı yapan doktor 15 gün sonra istiyor kan testini

kullandığımız ilaçlar beta hcg yi yükselttiği için sonuç yanıltıcı olabiliyor..sanırım o yüzden 15 gün sonra deniyor..10 günden önce belli olması imkansız diyorlar.yumurta sperm kavuşcak uzun bi yoldan geçecek cenin oluşacak rahme tutunacak ooooooo ......... :))

Back
X