- Konu Sahibi KARTOPU344
inşallah bizde görürüz bu belirtileri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 mart gelirmi sizce o gün???????boshayallersmile
gelir gelirde nasıl gelir allah sabrımızı sınıyor galiba benimde 2 mart bekliycez mecbur..boshayallersmile
burada çabuk geçiyor günler arkadaşım, beraberce geleceğiz o günlere inşallah
akşam takvime baya dalmışım eşim farketmiş bunu özgürlügüne kavuşacak mahkumlar gibi gün sayıyorsun dedi bu kadar stres yapma olacaksa olur dedi söylemesi kolay dedim sonradan düşündüm cidden ben öyleyim galibaCADIARZU
yorgunluk -alt karında şişkinlik -göğüslerin hassasiyet- mide yanması - gaz- eklemlerin ağrıması bunlar var bende yok sa yoksa hamilemiyim...böyle heveslenmekle olmuyor günümüzü beklemeliyiz..
inşallah. buraya üye olduğumdan beri rahatladım cevremdeki insanlar fazla bilgili değil bilen insanla paylaşmak iyi geliyomuş..yalnız olmadığını görüyosun. çevrendekiler falan hasta gözüyle bakıyo.halbusem sorun bendede değil ama . insanlar içinde olmayınca bilmiyo
o kadar kendimizi kaptırmayalım arkadaşlar. hertürlü sonuca hazırlıklı olmamız lazım. Allah Korusun negatif sonuç çıkarsa duygusal çöküntü yaşayıp birde psikologlarla uğraşmayalım.)))))))
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ilk önce okuyucuydum ama üye oldum sonradan.allah hepizin yardımcısı olsun. benimde 2 martta allah izin verirse transfer var .zormuş bu işler.ama herşeye rağmen bebişlere değer[/QUOaramıza hoşgeldin arkadaşım inşallah topiğimiz uğur getirir kavuşursun meleğine
canım aslında farkında bile degildim ben ama takılmışım işte gerçektende o kadar düşünmüyorum ben rahatım hayal kırıklıgı yaşadıgım için 2 aylık hamile oldugumu ögreniyorum ve bir hafta sonra düşük yapıyorum onun için üstelemiyorum:guclubacismile
yorgunluk -alt karında şişkinlik -göğüslerin hassasiyet- mide yanması - gaz- eklemlerin ağrıması bunlar var bende yok sa yoksa hamilemiyim...böyle heveslenmekle olmuyor günümüzü beklemeliyiz..
ayyyyyyy kız öldüreceksiniz beni ilk kim söylicek bakalım çok heyecanlandım inşallah hamilesiin canım inşallah hepimiz kavuşacaz yavrularımıza:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar ben sabah kalktım ve kırmızı kartı yedim..((hayırlısı değilmiş ne yapalım ama üzülmemek elde değil..alllahım ol dediği zaman olacak çok fazlada uğraşmamakmı gerekiyor acaba bilmiyorummm...dengem bozuldu vallahii...allahım sen güç ver...inşalllah allah gönlünüze göre versin arkadaşlar artık bana tüp bebek yolu gözüküyor ama ben yazı beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.