Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar ben sabah kalktım ve kırmızı kartı yedim..:(((hayırlısı değilmiş ne yapalım ama üzülmemek elde değil..alllahım ol dediği zaman olacak çok fazlada uğraşmamakmı gerekiyor acaba bilmiyorummm...dengem bozuldu vallahii...allahım sen güç ver...inşalllah allah gönlünüze göre versin arkadaşlar artık bana tüp bebek yolu gözüküyor ama ben yazı beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.

hayırlısı olsun.üzülmek yok çalışmalara devam..

merhaba arkadaşlar ben sabah kalktım ve kırmızı kartı yedim..:(((hayırlısı değilmiş ne yapalım ama üzülmemek elde değil..alllahım ol dediği zaman olacak çok fazlada uğraşmamakmı gerekiyor acaba bilmiyorummm...dengem bozuldu vallahii...allahım sen güç ver...inşalllah allah gönlünüze göre versin arkadaşlar artık bana tüp bebek yolu gözüküyor ama ben yazı beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.

canım seni çok iyi anlıyorum tabiki üzülmemek mümkün değil ama nolur çok fazla yıpratma kendini demek ki senin tatlı bebeğin hazır değil ama gelecek annesi inan buna dualarımız seninle

Merhabalar... bu ay biz pas geçtik, galiba cesaret edemedik. Bir sonraki adet günüm 1 mart, 3ünde puregona başlıycam 5 gün devam edicem. 8inci günü de doktora gitcem. martta ilk aşılamam olacak :( şimdiden heyecanlıyım!

Canım üzülme demekle olmuyor biliyorum ama elden birşey gelmiyor inş. önümüzdeki aya gelir bebeişin her ay yeni bir umut bizler için fazla yıpratma kendini, tüp bebek içinde biraz zaman verin bencede en azından kafan biraz rahatlasın kendine gel daha sonra düşün istersen...

Merhabalar... bu ay biz pas geçtik, galiba cesaret edemedik. Bir sonraki adet günüm 1 mart, 3ünde puregona başlıycam 5 gün devam edicem. 8inci günü de doktora gitcem. martta ilk aşılamam olacak :( şimdiden heyecanlıyım!

hayırlısı canım kendini hazır hissetiğinde tedaviye devam etmelisin önümüzdeki ay denersin

Üzülme diycem ama üzülmemek elde değil, biliyorum, demekki daha vakti saati gelmemiş, ben de 3.aşılamamın sonucunu bekliyorum, hiç ümidim yok bu sefer, ben de sonrasında Hazirana kadar bekleyeceğim tüp bebek için , aşılamada şans maximum %20, tüp bebekte %80-90 ları buluyor, ben tüp bebekte olacağına inanıyorum, kalbini ferah tut, yaza kadar unut herşeyi, bi kendine gel, hem Allah kısmet ettiyse bakarsın bu arada kendiliğinden olur, İnşallah

kızlar doktor bana aşılama hiç sölemedi yaa iki doktora gittim.şimdi 2 martta taransfer vahiç sormadımda aşılamayı açıkcası bilmediğimden.eşim ileri derecede kısırlık var ondan mı ki .ama tüp bebekte maşallah 35 tane dondurulmuş emriyo var.allah yardımcımız olsun yaaa .doktorum tüp bebek başarısı daha fazla diyo ama yaş çok önemliymiş bende 20 yaşında bu işe giriştim dua edin ya.yaş küçük olunca daha bi duygusal oluyo heralde.

aşılamada bildiğim kadarıyla ihtimali sadece yüzde 5 arttırıyor.
tüp bebekte ihtimaller çok daha yüksek olduğu için direkt onu denemek istemiştir.

bizim normal yolla çocuk sahibi olma şansımız yüzde 5
aşılamayla yüzde 20-25
tüp bebekle yüzde 56 imiş... doktor dedi.

düşük yaptığına üzüldüm..bende düşük yaptım az çok anlıyorum seni ama herşey bizim için sevinçdede üzüntüde de birbirimize destek olucaz..valla buraya yazmaya başladığımdan beri daha az takvime bakar oldum..kendimize uğraşıcak şeyler bulmamız lazım :hulya:

ben uzun zamandır okuyordum yazılanları ama yeni yeni yazmaya başladım herkes için güzel şeyler diliyorum herşeyin hayırlısı yaşanması gereken şeyler varmış yaşıyoruz diyelim unutalım bari kötü günleri iyi günler bizi beklesin bugün olmassa elbet bigün gelecek gelecek gelecek:içelim:

size söz veriyorum sonucu alır almaz eğer pozitifse hemen paylaşıcam negatifse kendime gelmem zaman alabilir ama yinede haber vericem...

Aylin hayırlısı olsun arkadaşım sonunda olsun da geç olsun inşallah üzülme lütfen

teşekkür ederim. üzülmek değil belkide ama garip bir uygu 6 ay öncesine kadar çocuk bile düşünmeyen ben.. şimdi eteklerim tutuştu..
sancılarım başladı bugün yarın regli olurum ama ayaklarım gitmek istemiyor doktora..
ilk seferde kendimi baya bi kaptırmışım farkında olmadan. sonuç negatif çıkınca dünyam yıkıldı. aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum..

Arkadaşlar hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle bugünün ilk güzel sonucu benden hamileyim. Allah hepinize nasip etsin listemize uğur getirsin

Arkadaşlar hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle bugünün ilk güzel sonucu benden hamileyim. Allah hepinize nasip etsin listemize uğur getirsin

yaşasınnnn yuppiiiiiiiiii biliyordum bu topiktekilerin hepsi güzel haber alacaklar hemde çok kısa sürede vuslat inan bana çok sevindim...allah tamamına erdirsin...bu arada test öncesi yaşadıklarını anlat belirtiler falan varmıydı..bizimle paylaşırsen sevininirz.hihoyyyt

Back
X