- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi KARTOPU344
öğle arasında eczaneye gidip 1 tane alıyım o zaman...sonucun her negatif çıkısında dünyam yıkılsada buna değer :ecrin_bebek:
inş. pozitiftir canım heyecanla bekliyoruz :lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğle arasında eczaneye gidip 1 tane alıyım o zaman...sonucun her negatif çıkısında dünyam yıkılsada buna değer :ecrin_bebek:
sadece 3 gün gecikti. eczanelerde satılan testlerde çıkarmı ki? 1 haftadan önce belli olmaz diye duymuştum
kızlaaar ben listemizin çıktısını aldım önümde şuan hep ona bakıyorum ya çok heyecan verici bi durum Allahım bakılm sırada kimler var mergül, funan, leylim, gamsem,cimcime nerelerdesiniz hadi güzel haberler verin bize
belli olur diye biliyorum..bence 3 gün yeterli eğer adetlerin düzenli oluyorsa mutlaka bir test yap.hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz..
cnm benim zaten normalde yarın ama 2 gün daha bekliycem.çünkü çok hayal kırıklığı yaşadım kaç kez...bu kez bekliycem ama sonucu alır almaz zaten ilk size yazıcam.
cnm benim zaten normalde yarın ama 2 gün daha bekliycem.çünkü çok hayal kırıklığı yaşadım kaç kez...bu kez bekliycem ama sonucu alır almaz zaten ilk size yazıcam.
hayırlısı olsun güzel arkadaşım Rabbim meleğini tuttursun inşallah göbeğine haberini bekliyoruz bol bol dua edelim :Saruboceq:
ben zaten vuslata tebrik yazayım derken sana yazmışım farkettin mi bilmiyorum ama vardır bi hayır belkide yakında sanada yazacağıma dair bi işarettir bu dimikaydirigubbakcemile3
engüzelini yaparsın beklemekle, güzel haberlerini bekliyoruz.. istanbulda nerde yaptırdın aşılamanı?[/QUO
evet cnm inş .ben beşyüzevlerde yaptırdım cnm
emenne listeye baktıkça dua et arkadaşım, hamile haberleriyle dolsun liste inşallah.
eceeee seninde az kaldı ay canım benim ya hadi bakalım kartopuyla senin güzel haberini aynı anda alacaz inşallah sizide bekliyorum heyecanla
Azmı kaldı gel birde bana sor...dünkü umudum kalmadı benim belim ağrıyor haftasonu kırmızı kartı yerim ben kendimi biliyorum..hayırlısı olsun..