Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allahım tüm edilen duaları hayırlı şekilde versin
kartopu nasıl gidiyor. sen testi ne zaman yaptıracaksın. 10. gün kan testi yaptırabilirsin demişdi doktor. bugün mü oluyor dersin 10. gün senle aynı gün aşılama olmuşduk. apacağımı bilemiyorum. sen ne yapacaksın.

arkadaşlar bugün kandilmi... vallah burası omasa haberdar olmayacağım. hayırlı kandiler dualarınız kabul olur inşaallah.

merabaalr kızlar. yokmu bugün hamiş hebri. listenizi gördüm. tarihi geçenelr var onalr test ypmadıalr mı.

allahım tüm edilen duaları hayırlı şekilde versin
kartopu nasıl gidiyor. sen testi ne zaman yaptıracaksın. 10. gün kan testi yaptırabilirsin demişdi doktor. bugün mü oluyor dersin 10. gün senle aynı gün aşılama olmuşduk. apacağımı bilemiyorum. sen ne yapacaksın.

bana doktorum 15 gün sonra gel dedi 23 şubatta salı günü gideceğim doktora

pancarr buda senin için hayatım.

inşallah elim ve listem hepimiz için hayırlı gelir.
hayırlı evlatlarımız olur.
AMİNNNNNNNNN

sağol kartopu işim vardı fazla okuyamadım şimdi gördüm eklemişsin beni listeye dualarına katılıyorum ve içimden bir ses başta senin olmak üzere çok hamiş olcak bu ay diyor hislerimde pek yanılmam Allahım sesimizi duysun inşallah

sağol kartopu işim vardı fazla okuyamadım şimdi gördüm eklemişsin beni listeye dualarına katılıyorum ve içimden bir ses başta senin olmak üzere çok hamiş olcak bu ay diyor hislerimde pek yanılmam Allahım sesimizi duysun inşallah

Amin inşallah...bu kızlar galiba test sonucunu aldı heycandan bizi unuttular..

:))))))))))))))

evet 2 mart hayatım biryandan çalışıp bir yandan yazınca arasıra hatlar karışıyor:smiley-cool:

bende 2 martı bekliyorum. bu mübarek günde umurım ikimizde ogün hayırlı haberler alırız diye dua edeceğim. tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip et allahım aminnnnnn

of kızlar zaman geçmiyor eşime puzzle al bana dedim 1000den fazla olsun ki zamanımı alsın kafamı ona vereyim... yoksa salı gelmek bilmez. bu arada resmen adet sancım başladı sanki olacak gibiyim. ama daha çok erken .. of şu hamilelik belirtilerini her ay abartısız yaşıyorum ama bir çift çizgi göremedim.

of kızlar zaman geçmiyor eşime puzzle al bana dedim 1000den fazla olsun ki zamanımı alsın kafamı ona vereyim... yoksa salı gelmek bilmez. bu arada resmen adet sancım başladı sanki olacak gibiyim. ama daha çok erken .. of şu hamilelik belirtilerini her ay abartısız yaşıyorum ama bir çift çizgi göremedim.

benimde tahlil tarihim 2 mart ama adet tarihimle aynı güne denk geliyor.ben daha önce yaptırmak istiyorum ama yanlış sonuç verir hüsranada uğramak istemiyorumm.benimde adet belirtilerim başladı bel ağrısı kasık ağrısı..göğüsleri hiç saymıyorum onlar patlayacak gibi oldu..

kızlar sonuc malesef negatif.(:(:( okadar çok ağladımki.............çok umutlanmıştım ama olmadı işte.allah sizlerin yüzünü güldürsün inş..

Back
X