Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kandiliniz mübarek olsun bayanlar.allahım dualarımızı kabul etsin.bizlere sağlıklı sıhatli, hayırlı uzun ömürlü bebişler versin.allahım bu gecenin hürmetine bizlerin dualarını boş çevirmesin.birbirimize dua edelim.kimin duası kabul olur belli olmaz.ALLAHIM BEN VE BENıM GıBı BEBEK KOKUSUNU HASRET ANNE ADAYLARINI BU SENE ıÇıNDE BEBEKLERıNE KAVUŞTUR.TEDAVıLERıNıN YOLUNDA GıTMESıNı SAĞLA.AMıNNNNNN

arkadaşlar ağlamayın lütfen ..

bol bol dua edin kısmette , alnımızda yazılıysa biz istemesek bile olur. ama kısmet değilsede yapacak birşey yok.

bir arkadaşım söylemişti hayırlısıysa olsun deme Allahım bana evladı hayırlı kıl diye dua et demişti. bu akşam hepimiz böyle dua edelim.

AMİNNNNNNNNNNN

AMİN Çok doğru söylüyorsun duayı da eksik etmemek ve düzgün etmek lazım yani istemesini bilmek lazım "Allahım bana evladı hayırlı kıl" bol bol bunu söyleyelim..

ay canım imkanınn varsa yaptırmanı çok isterim bu güzel geceye müjdeli haberle girelim inşallah ne dersin

imkanım varda işte inan o kadar çok yaptırıp hayal kırıklığı yaşadım ki...ilk defada bu kadar bekliyorum arkadaşlarım bile bana inanmıyo bu kadar sabredemezsin diyolar ama bu sefer beklemek istedimm...belkide yaptırıım.beklemek sonucu değiştirmiycek zaten....en azından sonuca göre düşünüp karar veririimm...kızlar galiba gidip yaptırcam ne olur dualarınızı eksik etmeyin....:Saruboceq:

imkanım varda işte inan o kadar çok yaptırıp hayal kırıklığı yaşadım ki...ilk defada bu kadar bekliyorum arkadaşlarım bile bana inanmıyo bu kadar sabredemezsin diyolar ama bu sefer beklemek istedimm...belkide yaptırıım.beklemek sonucu değiştirmiycek zaten....en azından sonuca göre düşünüp karar veririimm...kızlar galiba gidip yaptırcam ne olur dualarınızı eksik etmeyin....:Saruboceq:

Dualarımız seninle..Allahım sana bu ay evlat sahibi olmayı hayırı kılar mübarek günde yüzünü güldürür inşallah...

Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Allah herkesin gönlüne göre versin. Dua ederken sabır diye dua etmiycekmişiz sabır dilemeke ii değilmiş mevcut halimiz devam edermiş. Kartopucum ben listenin uğurlu olduğuna inanıyorum sen benide ekle. Ben incir, tarçın ve çörek otu kürüne başladım. Doktorum bana bide Q10 hücre yenileyici vermişti yumurtalara ii geliyormuş. İnanıyorum tüp bebek tedavisine başlamadan hamile kalıcam. İİ düşünelim ii olsun dimi :)

Hepinizi öpürum. Bugün perşembe hayırlı gün bence hamile haberleri alacağız :)

kızlar size de şöyle oluyor mu bilemiyorum.

mesala bizimkisi sebepsiz olmuyor bebek. o kadar doktora gidiyorum. hazirandan bu yana 1500-2000 tl harcadık nerdeyse. eminim aranızda daha fazla harcayanlarınız da vardır. düşünün ben henüz hiç aşılama yaptırmadım. her bir aşılama için 500 tl vereceğim. sonra diyorum ki kendi kendime neden uğraşıyorum bu kadar. eğer Allah kısmet ettiyse şayet bi şekilde olcak. kısmet etmediyse de ne yaparsam yapayım olmayacak. sonra içimden başka bir ses daha çıkıp başlıyor konuşmaya. özlem zaman hızla akıp geçiyor. bak 1 ay daha boşa geçti. git doktoruna. devam et.

gerçi her doktorun muayenesine gittiğimde hamilelerle aynı odada bekleyip üzülmekten başka bişey geçmiyor elime ya. benim işim 5 dk sürdüğü için neyse beni hemen alıyorlar içeri. girip gösterip doktorun ağzından çıkacak ufacıcık iyi bir haber için bekleşiyorum. sonra hamilelere baka baka ordan uzaklaşıyorum. ben artık altımı açıp göstermekten doktorun muayenesine taşınmaktan hamileleri görmekten çok yorulduğumu hissediyorum. mutlu karı kocaları görmek canımı yakıyor. bense ya tek başıma yada annemle gidiyorum. o kadar trajik geliyor ki...

off içinizi bunaltıyorum biliyorum. özür dilerim. sadece bu hafta yine hastalandığım için bunalımdayım.

olmazmı özlemcim hepimize oluyor aynen senin gibiyim bende üstelik ben iki kez de ameliyat oldum hsg çektirdim dayanılmaz acılar çektim 3 senedir 1 kez aşılama oldum bu ay ikincisini olcam inşallah ama hep hayırlısı diyorum bir gün olucak anne olucaz hepimiz özellikle haberlerde falan rastlıyorum ya bebk doğurup sokağa atanlara sinir oluyorum

kızlar size de şöyle oluyor mu bilemiyorum.

mesala bizimkisi sebepsiz olmuyor bebek. o kadar doktora gidiyorum. hazirandan bu yana 1500-2000 tl harcadık nerdeyse. eminim aranızda daha fazla harcayanlarınız da vardır. düşünün ben henüz hiç aşılama yaptırmadım. her bir aşılama için 500 tl vereceğim. sonra diyorum ki kendi kendime neden uğraşıyorum bu kadar. eğer Allah kısmet ettiyse şayet bi şekilde olcak. kısmet etmediyse de ne yaparsam yapayım olmayacak. sonra içimden başka bir ses daha çıkıp başlıyor konuşmaya. özlem zaman hızla akıp geçiyor. bak 1 ay daha boşa geçti. git doktoruna. devam et.

gerçi her doktorun muayenesine gittiğimde hamilelerle aynı odada bekleyip üzülmekten başka bişey geçmiyor elime ya. benim işim 5 dk sürdüğü için neyse beni hemen alıyorlar içeri. girip gösterip doktorun ağzından çıkacak ufacıcık iyi bir haber için bekleşiyorum. sonra hamilelere baka baka ordan uzaklaşıyorum. ben artık altımı açıp göstermekten doktorun muayenesine taşınmaktan hamileleri görmekten çok yorulduğumu hissediyorum. mutlu karı kocaları görmek canımı yakıyor. bense ya tek başıma yada annemle gidiyorum. o kadar trajik geliyor ki...

off içinizi bunaltıyorum biliyorum. özür dilerim. sadece bu hafta yine hastalandığım için bunalımdayım.
seni çok iyi anlıyorum cnm ben buradaki en iyi doktorlara gittim hepside psikolojik dedi dedikleride çıktı gerçekten ilk hamileligim tedaviyle olmuştu kaybedince bıraktım düşünmeyi doktora falan gitmedim bir yıl sonra anneannem rahatsızlaştı ankaraya gittim biraz orda kaldım gelince tabi kafamda onun fikri varken yani aklımda bebekl yokken hamile kaldım doktor biraz dinlenmen gerek dedi dinlenmek ne mümkün yinemi aynı şeyler olacak korkusuyla bir hafta yattım sonu yine aynı oldu beynimiz herşeyi etkiliyo bence ama işte düşünmek insanogluna mahsus elde degilki çıkmıyo işte akıldan başka şeylerlede ugraşsanda olmuyo onun için sana şunu söyleyim hep en kötüleri düşün bak gör sen kendini şanslı hissedeceksin cnm rahat ol:teselli:

Herkesin kandili mübarek olsun.bugün rabbim isteyen herkesin hayırlı ve sağlıklıysa evlat dualarını kabul etsin.........

Vuslat 35.........................23/Şubat :nazar: :nazar:O BıR HAMıLEEEEEEEEEEEEEE :ecrin_bebek: :emir_bebek: :CüvCüv:

Mergül ........................... 23/Şubat :nazar:
Funan..............................23/Şubat :nazar:
Leylim.............................23/Şubat :nazar:
Gamsem.........................24/Şubat :nazar:
cimcime_82....................25/Şubat :nazar:
Jbase.............................27/Şubat :nazar:
Minaaa...........................01/Mart :nazar:
Eneplnar.........................02/Mart :nazar:
Kartopu344.....................02/Mart :nazar:
Ece006......................... ..02/Mart :nazar:
Uğurumuz.......................06/Mart :nazar:
banucaner......................07/Mart :nazar:

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Arzu85.................. Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Aylin2008............ Aşılama için gün sayıyor :nazar:
30temmuz.............Aşılama için gün sayıyor :nazar:
Mavinur44............. Aşılama için gün sayıyor :nazar:

Kumsal..................Tedavi Mart Ayında başlayacak :nazar:

Aslanca..........................Çalışmalara Devam :nazar:
Gül1973..........................Çalışmalara Devam :nazar:

gül bu liste senin için hayatım,

listedeki herkes bugununhayrına evlatlarına kavuşur inşallah.

ALLAHIM HEPıMıZE EVLADI HAYIRLI KIL ıNŞALLAH

Back
X