Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben kan testi yaptırdım biraz önce sonucu 2 de alıcam.aşılamaın 14.günüydü bugün dua edin lütfen

bu arada kızlar benim dün adet olmam lazımdı hala olmadım..hiç belirtide yook ya of..bir an önce olsamda rahatlasam normalde olmazdan 2 gun once falan kahverengı leke gelırdı hıc bişey yook.

Merhaba, ben yeni üye oldum. Ben Ankara dayım. Başkent Üni.başladık tedaviye. Paylaşımların yardımcı olacağını düşündüm. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Başkent te başladım. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Umarım yaşamam:(Süreçte herkes için dilerim mutlulukla sonuçlanır.

merhaba

ben önce ünv. hastanesinde bir prof.un dışarda özeline gitmeye başlamıştım testleri ünv. hastanesinde yapıyordum. ama ünv.hastanesi kalabalık işlemler orada yapılacaktı ne bileyim çok sağlıklı olacağını düşünmedim. çünkü oralarda asistanlara falan yaptırıyorlar gibi geliyor. bende değiştirdim adana başkente gitmeye başladım. p.tesi hsg çekilecek bakalım sonra aşılamaya geçilir diye düşünüyorum. herkes inşalalh sonuç alır.

gamsem sağol canım darısı başınıza salı günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah kalp atışınıda duyalım hala inanamıyorum. Hepinizden güzel haberler bekliyorum

slm kızlar ben yeniyim bugün aşılama yaptırdım ama eve geldiğimde çamaşırımda kan vardı ne oldu şimdi emeklerim boşamı gittibilmiyorumkismile

Back
X