- Konu Sahibi __SuPerisi__
selam
tedavi süreci çok sıkıntılıdır. ben de bir aşılama yaptırdım. sonuç negatif. çünkü iğne ilaç vs herşey planlı olunca stres oluyorsun hem kendin hemde eşin. en azından benim eşim öyleydi. yani olacağı varsa da olmadı. tavsiyem aşılama ile zaman kaybetmeyin ve kendinizi de yıpratmayın derim.
ben ise şuan doğal yolla hamile kalmaya çalııyorum. çünkü aşılamadan sonra eşim muayene oldu ve veraikosel çıktı. 27 ağustosta ameliyat oldu. ben kasım gibi hamile kaldım ama 7+2 haftalıkken düşük nedeni ile kürtaj oldum. şuan biraz nadasa çektim kendimi. nisan mayısa kadar bir gebelik olmazsa direk tüp bebek diyorum.
Merhaba roral ;
Ben de zaman kaybı diye düşünüyorum ama maalesef doktorumuz yumurtaların geç büyümesinden başka eşim ve bende bi sorun olmadığı için tüp bebek için çok erken diyor. Ama 6 aydır denememize rağmen maalesef hamile kalamadım ve her regli döneminde resmen dünyam yıkılıyor.Umudum çok olmasa da 3 kere aşılama yöntemini deneyeceğiz ondan sonra olmazsa sıra tüp bebeğe gelecek.
Ayrıca bebeğini kaybettiğine gerçekten çok üzüldüm.. Umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalıp bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.