herkese selamm;
arkadaslar o gun nıhayet geldi ... Doktordan geldim biraz gerginlik biraz heyecanla doktorun agzından cıkacakları dinlerken; bi baktımki doktorumun yüzü guluyor.. ıste ozaman icime su serpildi:)hersey cok guzel digerlerine gore bu en saglıklı buyuyen dedi..ve yumosum 18mm mis ablalarıı :)))) ostrojene bakcaz dedi kan tahlili istedi ne zaman catlatma ignesi vurulcam yada asılama ne zaman olacak diyeymis.. Ilkkez duydum acıkcası...
Ama bunlar guzel gelismeler. Gel gelelimm 4 saatttirr bu soguk havada cektigim eziyete bakın... Preglyn ignesi yok hic biryerde!!! Tam olarak 23 eczane gezdim farklı bolgelerde .... Sanki tum ezcacılar agız birligi etmis gibi .. Sansınız cok zor ... Aylardır bizde yok... Digeri en sonuncusunu 10 gun once birine verdim... Allahım cıldırdım ya resmen..inat ettim her yere gittim ... Onume cıkan her yere bi umuttur gireyim dedim... Ama hıc bır yerde pregln yok

( kutusu 10 tl olmasının yanında diger marka ovittreelle sanırım bunu hıc kullanmadım .. Daha oncekılerde hep pregln kullanmıstım ve sonuc olumlu olmustu..
Kızlar sanki icimde bi his var pregln bulamadım diye olmıcakmıs gibi geliyo??? Aranızda ovittrelle kullanıp gebe asılaması tutan varmı ?yada duydunuzmu ? Mutlaka vardır ama ben ilk asılamam olsun ve 2. Ye gerek kalmasın diye dua ediyorum ...girdigim bi ezcanede kadın dedıki "sakına digerinin ucreti pahalı diyip daha kaliteli oldugunu sanma dedi ... Pregln piyasaya cok az sunuluyor o yuzden hıc bıryerde yok varsa bıle tanıdıgı doktorların hastalarına verıyolarmıs... " bunlar yuzunden biraz moralim bozuldu ..
Yorumlarınızı bekliyorumm ..