- Konu Sahibi __SuPerisi__
- #1.521
canım bende senin gibi o kadar çok korkuyodum ki özellikle rahim filmi çekilmekten sırf o yüzden eşimi 4-5 ay salladım :) ama baktım sonu yok çocuk çok istiyoz gittim adetimn 2.günü gittik eşimle kan verdim sonra rahim filmi için 4 gün sonra gelin dediler ama sen banan sor o 4 gün gelcek diye ölüyodum korkudan bide bende tansiyon düşklülü var bi defa kan verirken bayılmıştım hep diyodum eşime kesin ben bayılırım rahim filmnde diye sonunda geldi giitk eşimle beklerken ter içinde kaldım sıramı sıra bangeldi girdim güler yüzlü tatlı bi bayan dr hatta asistandı galiba sana yapcam işlemi anlatacam korkma 5dk sürmicek dedi sadece sağ ve sol tüplere ilaç verirken kasılsın tamam bitti dedi ve bitti :) ayağa kalktım üzerimi giymek için korkudan tansiyonum düştü bayılma dereisne geldim film çekilirken bişe olması bittikten sonra oda korkudan oldum tüplerin açık dedi çok haifledim :) 1 ay sonra aşılanın tedavisi için yine adetimin 2.günü gittim kan verdim sonra alttan ultrasyona girdim 16ad yumurtam çıktı adetli iken oda :) sonra 10 gün iğne yapıldım 3defa tekrar alttan muan edildi yumartalıklarım çok iyi gelişti ve ayın 18 de aşılamam oldu aşılama yapılırken dr tamam bitti dedi ben şok oldum hiçmi bişe anladım canım azda olsa yanmadı anlıcan arkadaşım hiç korkma :)))
canım çoook teşekkür ederim nasıl rahatladım bilemezsin hayırlısı inş. Allah nasip etsin isteyen herkese de bana da hayırlısıyla inşallah