- Konu Sahibi __SuPerisi__
- #2.001
ewet kızlar aşılama günüm geldi bu akşam 5te inşallah 5inci aşılamamı olucam.dr buda tutmazsa tüp bebek dedi...:18:
1kere hamilelik oluştuğu için drlar umutlu ama bende pek umut yok
bu arada ben normalde tek yumurtalık ve yarım rahimliyim .dün ultrasonda yok olan sol yumurtalığımdan 2 tane nurtopu gibi 20 ve 19 mm olan yumoşlarım gelişmiş.çok şaşırdım.spermler geçermi ki dedim geçer dedi. ayrıntılı ultrasona gitmiştim sol komple yok demişlerdi bana ama şimdi hortladıhayırlısı olsun bakalım yumoşarımın solda olmasından dolayı umudum pek yok yinde allah vermek isterse engel tanımaz .vermiceksede fırsat tanımaz.bende haberler böyle
![]()
canım merhaba mesajını görünce yazmak istedim bana da sağ komple yok demişlerdi en son özelde başladığım tüp bebek bölümündeki doktorum iğne ve ilaçları yükleyince kontrol edicez sağ tarafın tepki veriyor mu demişti ve tepki veriyor orda da 18 mm lik bir yumurtam oldu demekki yumurtalığın var dedi tam gelişmemiş fibrokistik yapıda over falan dedi ama yumurtluyor yani.tabi o tarafta tüp olmadığı için onu pek kale almıyor sadece öğrenmek içindi dedi sol yumurtalığım ve sol tüpüm bizi daha çok ilgilendiriyor.
ben de yarın zeynep kamil e gidiyorum üroloji ve smear testlerimizi tamamlicaz. bat mart 13 o zamana kadar inşallah çıkar raporum.mart ayında başlamak istiyorum aşılamaya..