evet , hamilelik sürecinin getirdiği bişey biliyorum ama hiç hazır değildim bu duruma..mızmız sulugöz o sevmediğim kadın profilinin ta kendisi oldum.. ne ironik dimi
Ceyz , hayırlara gelsin inşaallah ! Ben de günlerdir etkisinde oduğum rüyayı yazıcam ama noolur hemen bi hayırlara gelsin deyin okumadan önce ve sonra noolur....
tırıs tırısım zaten
Rüyamda; evdeyim oturuyorum.. derken bi baktım karnımın üstünde bi bölge, rahat görebildiğim bi bölge, incelmiş.. saydam bir halde, oğlumun kafasını görebiliyorum.. derken o saydam zar gibi kısım da kurudu ve çatladı, oğlum da başının bi kısmı ile iteledi ve azıcık dışarı çıktı kafasının üstü.. hemen hemen kalkın lütfeen hastaneye gidiyoruz doğum başladı diye bağırmaya başladım ama gözlerimi tombiğimden hiç ayırmadım.sakinim ama sesim panik..
sonra herkes hazırlanırken (eşim , annem , kardeşlerim vs.. kalabalıkmış ev) bi düşündüm , neden hastaneye boşu boşuna para vereyim birde bana eziyet çektirirlermiş üstüne aman almiim deyip , kendim oğluşumu tuttuğum gibi hop çektim dışarı, karnımdan.nası da güzelmiş benim tombikim ♥ bir de yeni doğmuş bebek gibi değil, 6-7aylık gibi ..büyümüş.. gözleri anlamlı bakıyo.. aynı babası gibi gülen gözleri var o kurban olduğum gözler ♥ bide muzur gülüş var dudağında ama çok şefkatli bakıyo bana
sevdim giydirdim derken karnımın içi geldi aklıma..anneme eşime dedim ki , ya ben oğlumu aldım aama bu karnın içinin temizlenmesi lazımdı alttan doğursaydım bissürü şey kendinden çıkıp gidecekti, şimdi nasıl olacak nasıl temizlenecek, keşke doktora gitseydim.. keşke diyorum çünkü bi bakıyorum baya bi gün geçmiş, karın kapanmış ama şişlik var felan, gidelim doktora sezeryan yaptıralım diyorum, tombikim de kucağımda kollarımda bu arada
işte böyle tuhaf ama beni hala zıngır zıngır zıngırdatan bi rüya.. kurtulamıyorum etkisinden;kocama tarif ettim yüzünü, polislere tarif et robot resmini çizsinler ben de göreyim diyor :)
bir de günlerdir sürekli ağlamaktan ve ağzıma hiçbirşey koymamaktan dolayı (iştah sıfırın altında..) direncim düşmüş. gözlerimin altı olimpik havuza dönmüş ! hemde pis bir havuza çünkü mossmorr iğrenç ! boğaz kulak baş ağrısı yüzünden 3 gecedir acildeyiz , ilk gece parol , gargara ve pastil yazmışlardı ,kullandığım halde düzelmek bi yana ilerledi iyice, hala bi ayağım doktorda ama hiçbişey yapmıyorlar yapamıyorlar gebelik yüzünden..
bugün iyileşicem ama
iyileşmem lazım
günlerdir arada 10-15 dk lık uyku dışında hiçç uyku yok.. bugün inat yataktan hiç çıkmicam , o uyku gelicek !