benim dr. med star-yıldız'da, henüz ant.ya da olmadığımdan hastanenin hiç bişeyini gidip görüşme şansım olmadı, çok merak ediyorum ama dr.u tel.de bilgilendiriyorum durumum konusunda, çok sıcakkanlı, içimi çok rahatlatıyor her konuşmamızda sağ olsun. erken doğum yapıp buralardaki uyuz dr.ların eline kalmaktan korkuyorum. sırf dr.u sevdiğimden başka hastanede araştırmadım hiç ant.da. zaten buradan zor olurdu sanırım, neyse ki 2 hafta kaldı gelmemize:)
bu arada benim önce bacaklarımda bi kaç gün sonra da göbüşümde kaşıntılı minik sivilceler çıkmıştı. sinek ısırığı gibi ama yan yana en az 4-5 tane gibi. önce çok önemsememiştim ama iki akşam önce gebelik kolestazı diye bişey okuyup korktum, karaciğer enzimleriyle ilgili ve erken doğuma sebep olan bişeymiş. dün gittim dr.a cildiyeye yolladı, Allah'tan kolestaz değilmiş, alerjik olabilir dedi. bu sabah da aç gittim kadın doğumcuya, kan testine yolladı, bir de akşamları sancım olduğunu, karnımın kaskatı kesildiğini söyleyince nst'ye yolladı ilk kez. nst'de 20 dk. kaldım, eşim hemşireyi çağırmaya gitti, başka bi hemşire geldi, meğer bebek hareket ettikçe bir buton var ona basmam gerekiyormuş tabi ilk bağlayan kız hiç bişey demediğinden, bi 20 dk. daha kalmam gerekti, neyse ki eşim de yanımdaydı da çok sıkılmadım. oğluşum da habire tepindiğinden butona bastım durdum, eğlenceliydi yani

öğl. sonra kan ve nst sonucunu götürdüm, çok şükür sorun yokmuş

yorgunluktan oluyordur sancıların, bol bol dinlen dedi. ama usg'de bakmadı
neyse artık bende haftaya çarş. 10 gün rapor almayı planlıyorum aile hekiminden. tam tatile kadar oluyor 10 gün alınca. yalnız bazı ark.larım doğumdan sonraki izninden düşüyorlar o 10 günü dediler. var mı böyle bişey kızlar???? şu 6 ay onaylansa ne güzel olacaktı yaa

(
bir de biraz özel olacak ama doğum öncesi epilasyonu ne yapmayı düşünüyorsunuz? benim burada ağda için gittiğim kız son 3 hafta tehlikeli dedi de, aklıma takıldı ne yapılabileceği :26: