- 8 Ağustos 2010
- 527
- 2
- 68
bol buhar yapman lazım. ben biraz öyle kendime geldim şimdi akıyor. bi kaba kaynar suyu koy , havlunun altına gir o suyla, içine çek, günde bikaç kez yap ama bunu..klima ve ufodn da uzak dur. eğer onlarla ısınıyorsanız hava nemlendirici şart sizeGünaydın millettt
nasılsınız, umarım herkes iyidir..
ben bir haftadır burun tıkanıklığı ile savaşıyorum.Sinüzitim var nasıl boşaltıcam bu sinüsleri yardımmmmm edin.
birde 2 -3 gündür acaip bişiler oluyor sanki içerden biri iğne batırıyor vajinama normalmidir acaba?
evetbende antalyadayım ve başıma ne geldiyse antalya medstar hastanesinden geldi hertürlü işlemi yaptırdım tüm testleri üst düzey ultrasyon ve ordaki doktor hamile olduğunu sakladı ve doğum iznine ayrılıp bizi yarıyolda bıraktı gittiğim başka dr çocukta yarık dudak damak olduğu söylendi aminosentez yapıldı hiçbirini orda görmediler iyiyi dediler hayatımda bi daha o hastaneye gitmem

doğum yapacağın hastahanenin böyle bir uygulaması vardır, yada anlaşmalı çalıştığı bir yer kesin vardır.önce bi telefon aç sor bakalım ne diyeceklerkızlar yokmu cevap veren![]()
ben oda süslemicem, sadece bebek şekerimi , balonlarımı ve kapı süsümü getirecek bizimkiler. birde bebeği koyacakları odadaki o şey var ya, onun içine süslü çarşaf örtü felan sercez , benim yatağımın örtüleri değişecek süslü mavi saten ve beyaz keten bişiler.. 25-30 senelik, antika bişi ama çoook güzel ve çok modern
öyle işte
medical park önceden süslü veriyordu odayı ama bu sene süsü kaldırmış , firmayla anlaşmış, isteyene yaptırılıyor ücretle