kızlarrr hepinize merhaba muhabbetin ortasına dalıyorum ama geçmişi çok okuyamadım malum bebişle biraz zor oluyor internete girmek

inşallah hepiniz iyisinizdir. iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler :)
sıpamı sorarsanız çok sağlıklı maşallah

birazcık sarılığımız var o kadar.
biraz da doğumdan bahsedeyim size...
6 ocak(benim doğum günümde) gecesi sancım başladı ama aklıma bile gelmiyor doğum sancısı olabileceği belime ve kasıklarıma vuran bir ağrı sadece can yakıcı birşey değil yani... akşam 11den sabah 4e kadar sancım oldu neredeyse 5 dk. bir oluyordu. sabah 4 gibi işin ciddiyetini anlayıp hastaneye gitmeye karar verdim

bir duş aldım sancılarım azalınca eşime dedim boşver gitmeyelim ben iyiyim...
neyse gündüz oldu hafif sancılarım var ama hastaneye gitmeye değmez diye 14.30 a kadar bekledim. eşimin ve annemin ısrarıyla 15.00 gibi hastaneye gittim.doktorum hemen nstye aldı. tabiki sancılar düzenli ve yüksek çıktı. dr.um hemen alttan muayene yapalım dedi:18:ama doğumdan daha çok alttan muayeneden korkuyordum ki kendimi çok kastım ve çığlık çığlığa kalktım o koltuktan

ama aslında o kadar korkunç değildi de ben çok kasıldım.

neyse 2 cm açılma olmuş

ve doğum başlamış:18::18: nasıl ağlıyorum ama ben normal doğuramam çok acıyooo yapamam daha erken olamaz diye

doktorum başımı okşadı tamam ben seni sezeryana alıcam ağlama dedi

hemen annaemleri aradım çantayı alın gelin doğum başlamış diye herkes şok

apar topar beni sezeryana aldılar spinal sezeryan istedim. ameliyathanede beni oturttular belime bir iğne yaptılar hiçbir şey anlamadım sonra belimden aşağıya bir sıcaklık indi. ve ayaklarımı hissetmemeye başladım. dokunduklarını hissediyorum ama acı hissetmiyorum. veee nihayet kara kafalı sıpam dünyaya geldi.

çok güzeel bir duygu inşallah hepiniz sağlıcakla yaşarsınızzz... kuvezde yalnızca 1 saat kaldı biraz oksijenn verdiler o kadar

sonrası bilinen telaş emzirme... bebişim memişlerimi çok acıttı tabi analık iç güdüsüyle dişimi sıktım

sütüm hemen geldi hiç sıkıntı yaşamadım ama şuanda onu doyuracak kadar çok değil mama takviyesi yapıyoruz mecburen

kızlar size tavsiyem doğuma giderken mutlaka tavuksuyu çorba yapıp gidin iki gün boyunca sadece onu içip direncimi korudum. yoksa çok bitkin düşüyorsunuz. mutlaka humana süt arttırıcı çay alın onu içerken sütlerim damlıyor

ve tabiki ayva çekirdeği mucizesi...göğüs acılarım yok denecek kadar az çok şükür... sormak istediğiniz birşey olursa sorun gerçi çok sık giremiyorum ama denk gelirsem mutlaka cevaplarım
bizim hikayemiz böylee..çok uzun yazdım hakkınızı helal edin oğlum da ben de hepinizi öpüyoruzzzz