ben geldiiiimmm

oğluşumu uyuttum geldim:) hemen sorularınıza geçiyorum...
ceyzcim sancılar aynen adet sancısı gibi sanki adetin birkaç saat içinde gelecekmiş gibi can yakıcı değil aslında huzursuz edici. oğluşumu iki gün doyuramamışım sütüm az diye çok ağladı yavrum, hep öyle olacak sandım da mama takviyesine geçince mışıl mışıl uyuyor maşallah

ilk banyosunu 3. gün yaptırdık doktor hergün yaptırabilirsiniz dedi ama ben hasta olur diye pek yanaşmıyorum şimdilik sadece 1 kere banyo yaptı. spinali kesinlikle tavsiye ederim inanın koldan kan alınması bile daha acı verici dikişlerim şuan hiç acı vermiyor her işimi kendim yapıyorum. 2. gün ayaktaydım. tabiki spinalin etkisi geçince acılarım oldu ama inanın dayanılmayacak acılar değil biz anneyiz

canımm sarılık için bol bol emzirmek gerekiyormuş daha doğrusu çocuğu aç bırakmamak gerekiyormuş sütüm az olduğu zamanlarda mamayla idare ediyoruz sarılığı da gün gün geçiyor şükür:) neler yiyorum neler süt olsun diye galiba gebeliktekinden fazla kilo alacağım

bebişim doysun da razıyım napalım.. pendik bölge hastanesinde doğum yaptım tatlım.. sezeryanım yapıştırma maalesef çok internete takılamıyorum geçmişi de uzun uzun okuyamıyorum gözümden kaçarsa mazur görün:))
canım benimm teşekkür ederim amin darısı başınıza :)) kakaolu şeylerin yenmemesi gerekiyormuş doktorum sakın kakaolu yeme bol bol kahve nescafe falan iç dedi 3. gün kakaolu pasta yeme gafletinde bulundum baş ağrım oldu ama su ve ağrı kesicilerle bir de yattıkça ağrım azalıyordu 2 gün sürdü o da geçti. narkozun etkisini soruyorsan 4-5 saatte geçti. sonra tabi dikişlerin acısı ama o da 2 gün... şimdi ameliyat şikayetlerim tamamen bitti çok şükürr
kızlarrr gözümden kaçan varsa bağışlayın geçmişi çok okuyamıyorum sorunuzu görmediysem mesaj atın cvp yazarım face grubu açmışsınız hemennn bende istek gönderiyorum

kabul edin.. hepinizi öptüm ben kaçtım