bebeğim oynadıkça iğneler batıyor aşağıya:18::18:
Takipte ol kuzu
afferim afra kızımıza (karıştırmadım dimi adını) hadi gözün aydın canımmmm inşallah herşey gönlüne göre olurrrr
![]()
Yok karıştırmadın kuzum :) Hepimizin inşallah canım benim
humana çayımızı da aldık![]()
Ohh o da gitti kafadan :))
Ne zaman içmeye başlamayı düşünüosun canım? Ben de Hipp in emziren anneler için olan çayını aldım. Doğumdan önce içilebilir mi emin olamıyorum bir türlü.
Luflem ya benim de aklımda doktora sorsak mı acab önceden içebilir miyiz diye :18:
Merhaba Kızlar,
Kontrolden geliyorum. Oglusumu gorduk babasıyla bize dil bile cıkardı agzını acıp kapattı, doktor masallah ne muntazam agzı burnu var dedi, yakısıklı oglusum benım:))
Bu arada ben bır haftadır birşey yıyemıyordum bebişimin boyu 1-2 santim kısa kalmıs, bu farkı kapatalım 2 haftada dedı. gunde 2 bardak süt+1 kase yogurt ye mutlaka bir tane de kalsiyum verelim dedi, cok kızdım kendıme oglusum alamamıs benden gereklı kalsıyumu((, ama azmettim 2 haftada oglusumu selvi boylu yapacagım ınsallah
![]()
Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?????????
Bu arada kılomuz guzel 2600 gram olmus, guzel dedi:) hareketliydi oglusum hareketleri cok iyi dedi, nst ye de baglandık degerler gayet guzel dedı, pozisyonu da şimdilik uygun kafa asagıda insallah:))
Son olarak 2 haftadır ben hıc kılo almamısım 63 ile hamileydim 70 deyım hala +7 kilo almısım:))
Maşallah yakışıklı oğluna canım benim

Canım ben düzenli günde en az yarım litre süt+1kase yoğurt yiyorum 35.haftada 50cmdi.
Kilon muhteşen valla doğumdan sonra hiçbirşey kalmaz zaten :) maşallah