merhaba arkadaşlar bu sabah kontrolümüz vardı suyum alt seviyeye inmiş pazartesiye yatış verdi doktor,eğer sancın gelmezse suni sancı veririz normal olursa normal olmazsa sezaryene alırız dedi suyun azalması önemli bir sorunmuş,bebek kakasını yapabilir,kordon dolanabilir falan dediçok canımız sıkıldı nst ye girdim sancı bir defa 57 ye çıktı onun dışında normaldi eşime kalsa hemen bugün yatmamı istedi ama bu gittiğim doktor da baştan beri gittiğim doktorum da haftabaşı yat daha iyi dedi.toplamda 5 kilo ancak adığım için doktor yağ yok,su yok karnındakilerin hepsi bebek dedi.şekerden dolayı yaptığım diyetin kalorisini çok düşük buldu (1800 kal) 28.haftada falan 1800-2000 kaloriyle başlar gebelik ilerledikçe kaloriyi artırırız dedi diyetisyeninize siz de sorun diyetinizin kaç kalorilik olduğunu ben üstelik diyetteki ekmek miktarının hepsini yiyemiyorum da,beyaz ekmek olsa çok yeniyor da esmer ekmekleri fazla yiyemiyorum.
neyse,anlayacağınız ben pazartesi sabah erkenden yatıyorum hastaneye dua edin bebişim ve benim için teyzeleri![]()
Canım haberlerini bekliyorum. Merak ediyorum seni ve bebişini. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Dualarımız seninle.