inşallah hayırlı haberler alırızKızlar söylemiştim suyum azalmış diye doktor bebeğin hareketlerini takip et demişti dün sanki çok az hareket etti gibi geldi bize çantalarımızıda alıp gece vakti hastaneye gittik nst ye aldılar şükür iyiydi sadecebir defa ilk kez 93 lere çıktı sancım. Nöbetçi doktor şimdilik sorun olmadığını pazartesi sabahı gelmemi istedi yarın erkenden gideceğiz yatış yap demişti doktorum ama ben önce muayene etsin istiyorum suni ancıya gerek olmaz inşallah şu an ise bebişimin hareketleri gayet iyi şükür annemle babam da tam zamanında gelmişler yalnız değiliz en azından büyük kızımise çok mutlu ve heyecanlı kardeşini bekliyor yarın:)
Canım bugün bebek fuarına gittik oradan kapı süsü tül ve balon aldım. Bunlarda yeter diye düşünüyorum.
Benim sinuzitim var. 10 gündür burun tikaliydi . Okyanus suyu kullandım.papatya buhari yaptım. Ama 10 günde anda geçti.okyanus suyu kullanıyorum ama çok kısa süreli açıyor buhar yaptım ama papatya koymadım denicem çok sağol inş işe yarar
Isilaycim ben concord neo aldım. Baya bir aratirmistim.
çok teş.cnm denicem inş papatya kekik artık hangisi iyi gelirse yeterki şu tıkanıklık ve zonklama geçsinSicak suya papatya yada kekik atip bugu yapmakta sinuzitte ise yariyor cok gecmis olsun