- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
kasmaya gerek yok neye hazırsak o değil mi?Canım kolay bir doğum olur inşallah. Söylediklerine katılıyorum. Bende asla normal yapamam.
Haberlerini bekliyoruz .
ben böyle düşünüyorum
maşallah canım senın 4 kiloyu bile bulur belki bebeksağolasın cnm.bilemiyorum.açıkcası 2sine de hazırım. bedenim neye uygun bilemiyorum. doktoruma güvenmemekle birlikte sordum bana doğum şekilleri hakkında bilgi verin ben çevredekilerin tecrübelerin yanında sizin tecrübelerinizi anlatmanızı istiyorum dedim ama bana nırmalmi istiyosun sezeryanmı onu söyle sen karar vereceksin ben karışmam dedi. bende çevreden herikisinin artısını eksisini öğrenmeye çalışıyorum ama sanırım sezeryan olucak oğlum 3400 gr olmuş 36+6 iken.şimdi 20 günümüz kaldı ne kadar alacak bakalım.
benım kafama takılan şu
tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlara sezaryan yapıyorlar bebeği riske atmamak için
ee hanı doğal olan bu diyoruz
bizim bebeklerimiz kıymetsiz mi ya da ne bileyim risk var mı
ay bilmiyorum
hakkında hayırlısı olsun canım dönebilir daha 35 tesin 34 te benım de terstiKizlar simdi.geldim doktordan. Bebis gayet saglikli ama hala basi yukarda. Dik basli olcak benim kizim. Yuzunude gostermiyo. Cinsiyetinide bi sefer gorebildik onuda gostermio artik. Doktor sezeryan tarihi verdi. 18 subat hastaneye yatis 19 subat sezeryan. Tabi o gune kadar donerse normal olacak. Artik hangisi hayirlisi ise oyle olsun.
He bide sukur seker etki edip sisirmemis bebisi.
canım yasal olarak nasıl çalıştırıyorlar anlamadım benCanım bu tamamen senin ve kuzunun kararı.
Neye hazır olduğunda çok önemli.
Adı üzerinde normal doğum kadın doğasına uygun ve en sağlıklısı elbette.Hem senin hem bebeğin için.
Ama korkuların varsa ve mücadele edemiyorsan da sezeryan olmaktada sakınca yok.
Kimi sezeryanı över kimi normali ama herkes farklı yaşar unutma.Hikayelerimizde birbirinden farklı olacak bu sebeple.
En baştan beri normal doğum istiyorum.Kızım geçenlerde yukarı döndü çok korktum öyle kalacak diye.Neyseki döndü.Ama şimdi zaman yaklaştıkça gene korkular ortaya çıktıyapabilirim miyim , bir sorun olur mu diye. Herşeyi oluruna bıraktım ve gönlümde normal doğum büyük konuşmadan sonucu bekliyorum :)
Bugünlerde sıkça yaşadığımız şikayetler canım
Rapor aldım ama gene de geliyorum.Bu haftaları da sona eklemek için canım
37 de mecbur değil miyiz ayrılmaya?
ilk kez duydum bunu
Son düzenleme: