Selam kızlar, geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim. İnşallah iyisinizdir. Dün akşam kayınvalidem de geldi. Annem zaten burdaydı. Pazartesi doğuma hazırlanıyoruz. Bavulları kontrol ettiler birlikte. Kayınvalidem çok güzel şeyler getirmiş. Oğlumun bebek şekeri, kapı süsü, çikolatalar, tulumlar, ceketler....Oğlumu karşılamaya hazırız yani.Pazartesi 7:30'da hastanede olucaz ve saat 9'da alacaklar sezeryana. 2 gece kalacakmışız hastanede. Bu biraz canımı sıktı. Ama olsun oğlum da ben de kontrol altında oluruz daha iyi olur diyorum artık.
Bu arada dün uzun zamandır gelmeyen ablam geldi evime. Yazmıştım daha önce ilgisizliğini. Ben doğuma 1-2 saat uğrar gider diye düşünüyordum. Ama dün bomba bir soru sordu bana inanamadım. Eşi bankacı, müdüründen izin alamıyormuş ne zamandır, müdür de izni önümüzdeki pazartesi-salı için vermiş. Bular da cumadan itibaren 4 günlük tatile gitmeyi planlıyormuş. Soruya gelince "doğumda ilk anda ben olmasam olur mu? Bana ihtiyacın varsa gitmeyeceğiz ama ihtiyaç yoksa tatile gideceğiz" dedi. Beynimde şimşekler çaktı duyunca. İHTİYAÇ? Tam dilimin ucuna geldi "hastanede tek başıma olsam, sana ihtiyaç duysam bile hiç sana gitme der miyim? Sen kalmayı gönülden istemedikten sonra ben sana kal der miyim? Sen tatile gönül rahatlığıyla gidebileceksen ben hastanedeyken ne diyebilirim sana?" diyecektim ki annemle göz göze geldik. 2 hafta önce ablamın ilgisizliğinden şikayet ettiğimden dolayı annemle kavga ettik. Çok ağlamıştım. O yüzden kayınvalidem de yola çıkmış geliyorken ağlamak kavga etmek istemediğimden ablama "teşekkür ederim ihtiyacım yok, git sen" dedim. O gittikten sonra annem konuyu açtı. Ona söyledim ama "gönülden kalmak istemedikten sonra ben kal der miyim" dedim. "İşte bak aramızdaki fark bu, ben olsaydıım asla gidemezdim" dedim. Annem de "gitmezdin sen" dedi. Valla işte böyle, eşime ve ailesine yine mahcup oldum. Çünkü onlar bir ablanın böyle bir günde kardeşini desteklememesini anlayamıyorlar. Çok ayıp olarak görüyorlar. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Artıkk kesinlikle biliyorum ablam gerçekten bencil. Ondan hiç birşey beklememeliyim.Haksız olduğumu düşünen var mı merak ettim çok. O yüzden başınızı ağrıttım. Kkusura bakmayın.Sağlıcakla kalın.