- 25 Ocak 2015
- 166
- 201
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canını sıkma, 2 yumurta olsun kaliteli olsun. En iyi şekilde döllenirler inşallah. Allah istedikten sonra herşey olur. Dua edelim.Çok sağolun arkadaşlar bana çok moral oldunuz. 9 yumurta toplandı ama eşimde 2 Sperm bulabilmişler şimdilik daha arıycaz dedilerbakalım herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Pazartesi günü arayıp kaç embriyo geliştiğini öğrenicez
Çok sağolun arkadaşlar bana çok moral oldunuz. 9 yumurta toplandı ama eşimde 2 Sperm bulabilmişler şimdilik daha arıycaz dedilerbakalım herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Pazartesi günü arayıp kaç embriyo geliştiğini öğrenicez
Allah yardımcınız olsun canım nasıl geçtiInşaallah ya. Sabah 8 de yumurtalar toplanacak. Dua edin arkadaşlar
hakkında hayirlisi olsun canim tez vakitte bebeine kavuşursun insallahÇok sağolun arkadaşlar bana çok moral oldunuz. 9 yumurta toplandı ama eşimde 2 Sperm bulabilmişler şimdilik daha arıycaz dedilerbakalım herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Pazartesi günü arayıp kaç embriyo geliştiğini öğrenicez
Canım benim bi arkadaşın 3 yumurtası vardı iki tane transfer oldu tuttu rabbim yeterki nasip etsin bir iki yum da aynı 10 15 deInşallah. Çok sağolun arkadaşlar bana çok moral verdiniz. Insan böyle şeyleri herkesle konuşamıyor malesef. Insan ın kendini anlayan birilerinin olması çok güzel. Sağolun.
anladım canım valla çok zorlu bir yolda yürüyoruz ne zaman ne olacağını kestiremiyoruz ben bir de hemşireyim düşün artık ilaç prospektüsleriyle cebelleşiyorum ..
acil opu yapıldım e2 seviyem çok yükseldi ohss riski nedeniyle transferim ertelendi tabi şok geçirdim hiç beklemiyordum.
ocakta lucrin verdi doktorum şimdide estrofem devam ediyorum
Inşallah canım bende 1 haftaya kadar adet olurum dört gözle bekliyorumMerhaba ben de bugun Regl oldum pazartesi başlıyoruz tedaviye..Hep birlikte en kisa zamanda güzel sonuçlar aliriz islh hayirlisiyla![]()
Inşallah canım bende 1 haftaya kadar adet olurum dört gözle bekliyorumsenin ilk denemen mi canım? Benim ikinci olacak
Amin canım inşallahBenim ilk denemem canim..islh sen de bu sefer kucağına alırsın bebisini sağlıkla. .haberlerini bekliyorum
Transferin Hayırlı olsun canım inşallah bu son tedavin olur vé bebeğine kavuşursunKızlar selamlar.. Ben daha öncede yazmıştım.. 2.tüpbebek denemem, sebepsiz infertilite dedi Dr. Bugün 3.gün embriyosu transferi yapıldı, şuan dinleniyorum.. Hepimiz Allah'a sığınıyoruz, onun ol demesini bekliyoruz, detaylarda kendimizi sıkmadan kendimizi hamile olduğumuza, evlatlarımızın bizimle olduguna inanarak geçirelim.. Olumlu pozitif bünye herzaman kazanır:)
Cetrodite tüp bebek tedavisinde herkese verir doktor yumurtaları kontrol altında tutmak için.bir sürü yumurta oluyor bir yumurtada bir yumurta dır sonuçta belki bir iki tanesi erken çatlar diye çatlama iğnesi vurulmadan önce,erken çatlamasın diye o iğneyi mcebur oluyorsun canım.Birde bana yumurta erken çatlamasın diye bi iğne verdi bugün doktor,duyan var mı ben ilk kez duyuyorum bu iğneyi .
Bu arada bugün 5.iğnemi vurdum
Cetrodite tüp bebek tedavisinde herkese verir doktor yumurtaları kontrol altında tutmak için.bir sürü yumurta oluyor bir yumurtada bir yumurta dır sonuçta belki bir iki tanesi erken çatlar diye çatlama iğnesi vurulmadan önce,erken çatlamasın diye o iğneyi mcebur oluyorsun canım.
Kısa protokol ne onu bile bilmiyorum malesef,akıntım çok arttı benimde 6.iğnem oldu normsl mi acaba