Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Insallah bi sorun cikmaz kardes..
benim de yumurta az sivi vardi aldirdim simdi dort yumurta gorunuyor. insallah hayirli sonuclar alirsin kardes
Rahimde sıvı vardı onu aldırdın anladığım kadarıyla, inşallah canım aminn. Aralık ayındaki tedavim iptal oldu canım, az gelişti yumurtam, rahim duvarım çok inceydi, doktorum inofolic verdi onu kullanıyorum, adet oluncada duruma göre bakacağız dedi.

Rahimde sıvı vardı onu aldırdın anladığım kadarıyla, inşallah canım aminn. Aralık ayındaki tedavim iptal oldu canım, az gelişti yumurtam, rahim duvarım çok inceydi, doktorum inofolic verdi onu kullanıyorum, adet oluncada duruma göre bakacağız dedi.
kanalda sivi var di.. 20 gun oldu acik ameliyatla aldirdim... anladim kardes.. rabbim gonlune gore versin.. hayirlisi olsun

inşallah hepimiz anne olucaz kızlar panik yok :) benimde maddi imkanlar sebebi ile iptal olmştu.inşallah fırsat olursa bu ay yaptırmak çoook sevinicem.dua edin kızlar
INSALLAH kardes.. RABBIM EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN INSALLAH

Canım anestezi ile olanda var genelde anestezi ye gerek Duyulmuyor. Ben anestezisiz oldum eğer korkuyorsan canım doktora de anestezi ile çeker
sagol canım ıcımı rahatlattın, ben o koltuga bıle rahatsız olarak oturuyorum ımkansız anestesi olmadan yaptıramam

anesteziyle yaptıran yokmuu... ben anesteziyle yapabiliyorlarmış diye duymuştumm
Anestezili olunca dünya para veriyorsun, zaten çok kısa sürüyor, hemen röntgen çekiliyor duyulan ağrı çekilmeyecek bir ağrı değil, ilerde anne olacaksın inşallah, hamilelik var, doğum var inşallahki bizler gibi fazla tüp denemelerin olmaz. O zaman bu çekilen acılar hiç gözünde bile olmuyor, sadece sonuca odaklanıyorsun, tek olsunda diyorsun...

sagol canım ıcımı rahatlattın, ben o koltuga bıle rahatsız olarak oturuyorum ımkansız anestesi olmadan yaptıramam
Canım o zaman anestezi ile yaparlar merak etme durumu izah et... gittiğin hastane yapmam derse başka hastaneye gidersin ama özel durumunu anlaT korktuğunu falan yapar stres yapma canım:KK66: devlette ücret ödemeden yapılır

elif musaitsen bana sorununuzu gecirdiğin tedavi sürecini anlatırmısın...
anlatirim tabi...
gezmedigim doktor kalmadi.. ispartaliyim ben ispartadaki doktora kadar antalya ve daha bir cok doktora..
artik almis tim sonucu normal yolla hamile kalamicagimi:( tup bebege karar vermistik artik.. etraftan o kadar cok duyuyordum ki 8. 10. deneyen.. umitsiz dim.. iki sene once tup bebek yaptirdim.sonuc negatif oldu. doktor sivi var kanalda pis sivi onu bile bile transferi yapti..artik iki senede beri tup bebek dusunmuyorduk biz..esim ve benim kafamda sadece sivi vardi.. bu sivi alinmasi gerekirdi.... sivi dan yumurta gorunmuyordu.. yumurta da yoktu.. bole bi sorunlada karsilastim..o negatifi alinca daha cok hirslandim. arastirdim.. bu sivi laproskopi yada acik ameliyat olcakti.. korkuyordum.. bi doktor acik ameliyat senin icin tehlikeli dedi.. daha once ameliyat gecirdigim icin.. (sag yumurtalik alinmisti 8 yasinda)bundan dolayi ikinci bi ameliyat nasil olurdu benim icin.agladim cok agladim gunler geceler.ve rabbim beni ole bi doktorla karsilastirdiki.allah razi olsun doktorumda.. detayli bi sekilde anlatti..tehlikesi yok sana. bunu aldirmazsan tum bebek basarisiz olur..bu sivi transfer isleminden sonra embriyo akar ve tutunma olmaz die..ve ben bu sivi yi aldirmam gerekti..cok korktuk esimle ben..yikildim yeni bi ameliyat die dusunmekten bittim artik..elif dedim kendine gel.. toparlandim bi sure akisina biraktim hayati... 20 gun once ameliyat oldum.. 1 hafta once ameliyat eden doktoruma gittim doktorele.. sivi alinmisti artik ve benim 4 tane yumurtam goruyordu mutluydum.. hic gorunmeyen yumurta gorunuyodu artik ;) iki ay once basladigim tup bebek merkezinde dondurulmus bi embriyom var.. bu merkezdeki doktor da transfer edebilirdi siviyi bile bile.. ve o zmaan yine bi hayal kirikligi.. diyecegim o ki cok aci cektim.. o negatiften sonra hirsliyim. rabbim emeklerimi bosa cikarmasin.. umutluyuz. simdi ise subatta adetimi bekliyorum.. ameliyat eden doktora gitcem bi sorun olmazsan tup bebege gondercek insallah bi sorun cikmaz.. yilmayin desemde ceken biliyo..

Back
X