Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

mesajini okurken cok etkilendim..sebep ne olursa olsun sonuc hep hüsran.yasananlar hep ayni.
Benim de iki tüpüm kapali ve erken yumurta yetmezligi oldugu halde her ay az da olsa umutlandim.
Suan tedavideyim ve cok mutluyum cünki caba icindeyim ve inaniyorum ki hepimiz insallah birgün emegimizin karsiligini alacagiz.
Kabullenmek zaman aliyor evet fakat kabullendikden sonrada insan ufak seylere bile sevinmeyi ögreniyor.
Zamana birakmaya calis canim, allaha sigin..demesi kolay her zaman ben de basaramiyorum güclü olmayi..
ben de birde nacizane tavsiye kimse birsey anlamasin diye yorma kendini. 1 sene boyunca gizledim korktum duyulcak diye. Fakat simdi samimi buldugum insanlar biliyor ve ben cok rahatladim. Sakladikca sanki bir kusurmus, bir hataymis gibi kendimi dahada kötü hissediyordum. ama tabii bunu herkes farkli görebiliyor. Sana ne iyi geliyosa onu yap canim.
Rabbim sanada en tezinden sagliklisindan, hayirlisindan bir evlat versin insallah
İnsanların kadınlar kulübüne neden yazdığını şimdi daha iyi anlayorum. Daha ilk mesajdan kendimi iyi hissettirdiniz ya kızlar Allah sizden razı olsun...

Canım hepimiz aynı hayalkırıklıklarından geçtik, her adet dönemi bir umut diyip, hüsrana uğradık ama kabullendik. Hepimizin bir takım sorunları var ki, bu yola başvurduk. Ama çok şükür ki, böyle bir yol var. Allah bize bir umut daha veriyor. Şükredip, umut edeceğiz. moralimizi yüksek tutacağız. Burada hepimiz birbirimize desteğiz. Eşlerimizden çok birbirimizi daha iyi anlıyoruz, çünkü aynı duyguları yaşıyoruz. İnşallah hepimiz anne olacağız ve sağlıklı çocuklarımız olacak. Allah yardımcımız olsun. Umudunu kaybetme şükür ki bu yolu denemek için maddi gücümüz de var. Olmayanlara da Allah yardım etsin. Sabredip, umut ediyoruz, sonunda da hepimiz anne oluyoruz. Felsefemiz bu kızlar:KK24:[/QUOT
işte benim de tam ihtiyacım olan bu ruh sanırım :) harikasınız, teşekkürler :)

Insallah arkadasim..test tarihim 18 i ama ben cumartesi yapmayi dusunuyorum...ben 6 yillik evliyim ve pko sorunumuz 6 yil her ay bekledim tedaviler ilaclarrr...insallah bu sefer son olurrr...rabbim hepimizin gonlune gore versinn..hayirli vakit bu vakit olsunn..
Test tarihin 18 i ise cumartesi biraz erken olmuyor mu. Sen bilirsin ama bence biraz daha sabret istersen. Çünkü burda çok kişi okudum. Erkenden test yapıp üzülen, daha sonra gününde yapınca olumlu çıkan. Dediğim gibi sen bilirsin yine de arkadaşım.

Ben 6 yıllık evliyim 32 yaşindayım 1 ameliyat 2 aşilama yaptik şuan sebepsiz infertilite ve 2. Tüp bebek denememdeyim ilk zamanlar aynı duygulardaydim seninle hala da sanki kendiliğinden olacakmiş gibi geliyor.içimizdek bu duyugu olmasa zaten kaldıramayız bu tedavileri.tedavi manevi ve maddi açidan yıpratıyor insanı ama korkulacak hiçbir şey yok.bizide hayatta bu zorluklar bekliyormuş bebeğini kucağına aldığinda hepsini unutursun inşallah. Benden tavsiye etrafında kimseye söyleme tedavi olacağini çünkü bu baskilar dahada yipratıyor insani.bol bol dua et olumlu düşün tedavine odaklan sabrını ümidini tuketme şimdiden
Ayy Canım bende aynı durumdayım eşim ameliyat oldu 2 aşılma var ikinci tüp bebek için adet olmayı bekliyorum 6 yılık evliyim inşallah canım bu son tedavilerimiz olur;)

Ayy Canım bende aynı durumdayım eşim ameliyat oldu 2 aşılma var ikinci tüp bebek için adet olmayı bekliyorum 6 yılık evliyim inşallah canım bu son tedavilerimiz olur:KK66:
Aminnn diyorum 2 tane 5.gun dondurulmuş yavrum bekliyor beni önümuzdeki ay transfer edilecek hayirlisı ve sağlikla inşallah

Desteğin ve yorumun için teşekkür ediyorum çok. Sadece çok hazırlıksız yakalandık diyeceğim ama kim hazırlıklıdır ki böyle şeylere.. Ben de hep bizimde sınavımız bundanmış diyorum eşime ve genelde pozitif bakıyorum olaya. sadece bu konuda yalnız hissediyorum bazen kendimi, biraz da korkuyorum işte.. Çevredeki insanlar konusunda haklısın. En çok ta onların bitmek bilmez soruları ve yorumları yıpratıyor insanı ama çalışınca izin doktor derken biraz açık ettim durumu fazlaca maalesef. Bu denemeniz pozitif sonuçlanır inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun
amin.inşallah pozitif duygularla başlayip pozitif test sonuçlarıyla bitireceğiz tedaviyi aklına takilan herşeyi ( tabi önce doktoruna sonra bize) sorabilirsin bize elimizden geldiğince cevaplarız inşallah

Merhaba kızlar,
Bu benim kadınlar kulubüne ilk mesajım. Uzun süredir okuyorum, okuyorum. Bazen daha çok kafam karışıyor bazen umut ve destek buluyorum burada okuduklarımla. 33 yaşındayım. Yaklaşık 1,5 senedir çocuk yapmaya çalışıyoruz. Yapılan tetkikler sonucunda eşimde ciddi bir morfoloji sorunu (%1) olduğu tespit edildi. İlk doktorum sayı çok iyi olduğu için bir sorun olmayacağını söyledi, bana serophen verdi ve 4 ay sonra gel dedi ama tabii ki sonuç hüsran :KK43: Doktorumuzu değiştirdik ve o bu sonuçlarla boşuna vakit kaybetmeyip hemen tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. Bunun dünyanın sonu olmadığını biliyorum, hayatta sahip olduğum her şeye şükredip isyan bayrağı da açmak istemiyorum ama içimde bir yerlerde bunu kabullenemiyorum :KK43: Belki geçtiğimiz 16 ay boyunca 16 defa aynı hayal kırıklığını yaşamaktan ve çevreme bundan hiç etkilenmiyormuşum gibi davranmaktan yorulduğum içindir bilmiyorum. Sanki hiç buna gerek kalmayacak gibi hissediyordum hep. Sizinde içinizi kararttım kusura bakmayın kızlar. Sadece bir ay içinde bu sürece başlamamız lazım ve benim cesarete ihtiyacım var ve benimle aynı şeyleri yaşayan kimse yok etrafımda. Bunları yaşamayan insanların verdiği telkinler de inandırıcı gelmiyor o yüzden. Sizde ki bu pozitif enerji bana kadar ulaştı şimdiden. Sadece buraya yazmak bile iyi geldi sanırım.. Allah'ım önce hepimize bu günleri atlatmak için gereken gücü kuvveti, sonra da sağlıklı evlatlar verir inşallah.
Ah biz kadınlar, anne olma arzusuyla yanıp tutuşurken, etrafımızdakileri üzmemek adına güçlü görünmeye çalışırız. Ama her an elimiz karnımıza gider, her bebek gördüğümüzde burnumuzun direği sızlar da yine de hissettirmemeye çalışırız. Rabbim olmayacak duaya amin dedirtmezmiş. Umut ve dua herşeyin üstesinden gelir. Benim de 3. tüp bebek denemem. İlk denememde ben de çok heyecanlı olmamın yanında korkuyordum da. İnanki zor bir süreç değil. Nasip biz elimizden geleni tıbbın el verdiği sürece yapalım da gerisi takdiri ilahi. Umarım tüm dualarımız kabul olur ve hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alıp, şöyle derinden kokularını çekeriz içimize...

Ah biz kadınlar, anne olma arzusuyla yanıp tutuşurken, etrafımızdakileri üzmemek adına güçlü görünmeye çalışırız. Ama her an elimiz karnımıza gider, her bebek gördüğümüzde burnumuzun direği sızlar da yine de hissettirmemeye çalışırız. Rabbim olmayacak duaya amin dedirtmezmiş. Umut ve dua herşeyin üstesinden gelir. Benim de 3. tüp bebek denemem. İlk denememde ben de çok heyecanlı olmamın yanında korkuyordum da. İnanki zor bir süreç değil. Nasip biz elimizden geleni tıbbın el verdiği sürece yapalım da gerisi takdiri ilahi. Umarım tüm dualarımız kabul olur ve hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alıp, şöyle derinden kokularını çekeriz içimize...
Cevap ve destek için teşekkürler. Tüm güzel dualarınıza can-ı gönülden amin diyorum.

kızlaaar bu bizim sınavımız vardır elbet yaradanın bir bildiği... ben 15 yıllık evliyim yaşcada sizden ilerdeyim 37 ... 3. defa deniyorum bugün 7. iğnemi oldum....sakın karamsar olmayın stress ilk düşmanımız ... sakın fazla düşünüp veya çevrenizdekileri düşünüp kendinizi strese sokmayın :KK11: bol bol dua edelim sağlıklı beslenelim ....eşimizi bebişimizi ve kendimizi düşünelim gerisine kulak tıkayın :KK47:

Kızlar uyumamişsiniz sizde ben gibi çatlamayı önleyıci iğnemi yaptım bugun.zorlandım ama ucu kalın bu iğnenin

canim ben de vurundum bugun..bana göbegimden vur demisti doktorum. Ama biz salaklik ettik menogon ve orgalutrani ayni tarafdan vurduk. birsey olmaz dimi o_O
menogon sag - sol mu vurunuyosunuz?

kızlaaar bu bizim sınavımız vardır elbet yaradanın bir bildiği... ben 15 yıllık evliyim yaşcada sizden ilerdeyim 37 ... 3. defa deniyorum bugün 7. iğnemi oldum....sakın karamsar olmayın stress ilk düşmanımız ... sakın fazla düşünüp veya çevrenizdekileri düşünüp kendinizi strese sokmayın :KK11: bol bol dua edelim sağlıklı beslenelim ....eşimizi bebişimizi ve kendimizi düşünelim gerisine kulak tıkayın :KK47:
ne güzel öneriler, ne güzel burada birbirimize destek olmak iyi ki varız:):) canım ben de 37 yaşımdayım ama 15 yıl değil 15-16 aylık evliyim.benim de bugün 7. iğnem ikinci kontrolüm var.:KK47::KK47:
bu iş yaşa başa bakmıyor rabbim ol dicek olacak. ol dediği kullardan olmamız dileği ile hakkımızda hayırlısı olsun:)

Kaçıncı günde yaptın canım? Bende dün menagon u yaparken zorlandım ignenin ucunu sokamadim bir türlü sonra değiştirdim de oldu neyseki :KK48:
Kullandığımız iğneler deride kalınlaşmaya ve sertliğe yol açıyor malesef, tedavinin ileri aşamalarında iğneyi batırmak zorlaşıyır. Sonucunu düşününce katlanıyor insan bu acıya yapacak birşey yok :KK66:

canim ben de vurundum bugun..bana göbegimden vur demisti doktorum. Ama biz salaklik ettik menogon ve orgalutrani ayni tarafdan vurduk. birsey olmaz dimi o_O
Farketmiyor diye biliyorum. Ben de menapur ve orgalutranı aynı tarafa, puregonu diğer tarafa vuruyorum. Sorun olmaz sanırım

aynı taraf ta olur demişti doktorum bana aralarında bellı bir aüre var ta bişey olmaz.
Kaçıncı günde yaptın canım? Bende dün menagon u yaparken zorlandım ignenin ucunu sokamadim bir türlü sonra değiştirdim de oldu neyseki :KK48:
12.gün canım doktorum dediği gün.
Pıregonda sorun olmadı ama diğeri zorladı.

kizlar bir sorum daha var..bugün ne oldu bana bilmiyorum. son iki gün karnimda sürekli bir sislik ve yumurtaliklarimda sizi vardi. bugün sabahdan beri hicbisey yok..
düsünmemeye calisiyorum. Herkesde agri olucak diye bisey yokmus. fakat olup da birden kaybolmasi korkuttu beni:KK43:
sorularimla bunlattim sizi kusura bakmayin

kizlar bir sorum daha var..bugün ne oldu bana bilmiyorum. son iki gün karnimda sürekli bir sislik ve yumurtaliklarimda sizi vardi. bugün sabahdan beri hicbisey yok..
düsünmemeye calisiyorum. Herkesde agri olucak diye bisey yokmus. fakat olup da birden kaybolmasi korkuttu beni:KK43:
sorularimla bunlattim sizi kusura bakmayin

İllaki ağrı olacak diye birşey yok. Takmayın kafanıza. Herkesin verdiği tepkiler farklı

tamam canim tskler cevabin icin.bugün hic sakinlesemiyorum. yarinki ultrason saati hayirlisiyla gelip ve güzel haberler alsaydim..

Back
X