Merhaba kızlar,
Bu benim kadınlar kulubüne ilk mesajım. Uzun süredir okuyorum, okuyorum. Bazen daha çok kafam karışıyor bazen umut ve destek buluyorum burada okuduklarımla. 33 yaşındayım. Yaklaşık 1,5 senedir çocuk yapmaya çalışıyoruz. Yapılan tetkikler sonucunda eşimde ciddi bir morfoloji sorunu (%1) olduğu tespit edildi. İlk doktorum sayı çok iyi olduğu için bir sorun olmayacağını söyledi, bana serophen verdi ve 4 ay sonra gel dedi ama tabii ki sonuç hüsran

Doktorumuzu değiştirdik ve o bu sonuçlarla boşuna vakit kaybetmeyip hemen tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. Bunun dünyanın sonu olmadığını biliyorum, hayatta sahip olduğum her şeye şükredip isyan bayrağı da açmak istemiyorum ama içimde bir yerlerde bunu kabullenemiyorum

Belki geçtiğimiz 16 ay boyunca 16 defa aynı hayal kırıklığını yaşamaktan ve çevreme bundan hiç etkilenmiyormuşum gibi davranmaktan yorulduğum içindir bilmiyorum. Sanki hiç buna gerek kalmayacak gibi hissediyordum hep. Sizinde içinizi kararttım kusura bakmayın kızlar. Sadece bir ay içinde bu sürece başlamamız lazım ve benim cesarete ihtiyacım var ve benimle aynı şeyleri yaşayan kimse yok etrafımda. Bunları yaşamayan insanların verdiği telkinler de inandırıcı gelmiyor o yüzden. Sizde ki bu pozitif enerji bana kadar ulaştı şimdiden. Sadece buraya yazmak bile iyi geldi sanırım.. Allah'ım önce hepimize bu günleri atlatmak için gereken gücü kuvveti, sonra da sağlıklı evlatlar verir inşallah.