Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kızlar ben korkuyorum bu gonal dışında da iğne vermişlerdi yumoşlar çatlamasın diye.gonalı biliyorum da o can yakıyor mu?ben vazgeçmek üzereyim korkudan.günde iki defa iğne batırmış olucam dimi? :KK57:

Ah arkadaşım okuyunca mesajını cevap yazmadan duramadım. Benimde önce bir dış gebeliğim sonrasında 2 aşılama bir tüp bebek denemem oldu. Yeniden denemeye karar verdik. Tedavi olduğumuz merkezi değiştirdik. Doktor aşılama ve tüp bebekten önce çektirdiğim rahim filmimi görür görmez dış gebelikten kaynaklı (dış gebelik sonrası tüpüm alınmamıştı) sol tüpte sıvı birikmesi var dedi. Ameliyat etmedende tedaviye başlamayacağını söyledi. Üstelik bu tedavilerin öncesinde gittiğim doktorda aşılama tedavileri öncesinde açık ameliyatla 4 tane miyom almıştı benden. Kafam çok karıştı. Açıkçası çıkmazlardayım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve yüzümüzü güldürsün...
amin kardes emeklerimizi bosa cikarmasi rabbim.. siviyi aldirmalisin.. o sivi pis bi su yerlestirilen embriyoya akio ve tutma olasiligi dusuk oluyor.. ben oncesin ameliyat nasil olurum diye yedim bitirdim kendimi ama bak suan cok sukur atlattim iyim.. dusunmeden edemiyor insan oglu.. hep olumlu dusun sana tavsiyem canim

kızlar ben korkuyorum bu gonal dışında da iğne vermişlerdi yumoşlar çatlamasın diye.gonalı biliyorum da o can yakıyor mu?ben vazgeçmek üzereyim korkudan.günde iki defa iğne batırmış olucam dimi? :KK57:
Yok canım oda diğerleri gibi,,, rahat ol, bende günde 4 tane yapıyorum göbeğime, delik deşik oldu, eğilemiyorum bile, senin kullandıkların çok az benimkilerin yanında..

canım niye korkuyorsun. Çatlamasın diye verilen iğne de can yakmıyor, ben kullandım. Aynı diğer iğneler gibi.Hem yaksa ne olacak. Transferden sonra kullanılan bir iğne varmış o yakıyormuş, umrumda değil ama . Vazgeçmek ne demek. Biz iğnelerden korkacaksak nasıl anne olacaz. Sakın pes etmek yok, Ya biz anne olucaz inşallah iğne de neymiş:63:

12 tane toplandı cnm,hadi hayırlısı inşlhh
Hayırlı olsun. Benim de 12 tane toplanmıştı. 8 Tane döllenebilir nitelikte çıktı. 4 tanesi en iyi kalite döllendi.Onları da dondurdular. İnşallah senin tüm yumurtaların en iyi kalite döllenir. Yarın güzel haberler alırsın.

Kızlar benim 7 embriyo 2 gün 4 e düşmüştü. Bugün transfere geldik 3 tane kalmış 1i blastosist olmuş 2si yavaş gelişiyormuş. 3ünüde transfer ettirdik. 1ini Dondurmak anlamsız dedi doktor. Bakalim hayırlısı olsun. Pazartesi ultrasona çağıtmışlardı. Daha önce hiç olmadığı için çok şaşırmıştım. Sordum ultrason ne için diye. Tutunup tutunmadığına bakacaklarmış çok sevindim.

Inşaallah ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde test günüm 23 ünde.Allah Hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Senin içinde dua ediyoruz canım. İnşallah tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerini alacağız. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.

Back
X