- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
En sonunda o olucak zaten canımBen artik kendimi banyoya kapatiyorum tavsiye ederim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sonunda o olucak zaten canımBen artik kendimi banyoya kapatiyorum tavsiye ederim
![]()
amin kardes emeklerimizi bosa cikarmasi rabbim.. siviyi aldirmalisin.. o sivi pis bi su yerlestirilen embriyoya akio ve tutma olasiligi dusuk oluyor.. ben oncesin ameliyat nasil olurum diye yedim bitirdim kendimi ama bak suan cok sukur atlattim iyim.. dusunmeden edemiyor insan oglu.. hep olumlu dusun sana tavsiyem canimAh arkadaşım okuyunca mesajını cevap yazmadan duramadım. Benimde önce bir dış gebeliğim sonrasında 2 aşılama bir tüp bebek denemem oldu. Yeniden denemeye karar verdik. Tedavi olduğumuz merkezi değiştirdik. Doktor aşılama ve tüp bebekten önce çektirdiğim rahim filmimi görür görmez dış gebelikten kaynaklı (dış gebelik sonrası tüpüm alınmamıştı) sol tüpte sıvı birikmesi var dedi. Ameliyat etmedende tedaviye başlamayacağını söyledi. Üstelik bu tedavilerin öncesinde gittiğim doktorda aşılama tedavileri öncesinde açık ameliyatla 4 tane miyom almıştı benden. Kafam çok karıştı. Açıkçası çıkmazlardayım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve yüzümüzü güldürsün...
Herşey gönlünce olsun canım. Kaç yumoş toplandı. Bende şimdi transfer için bekliyorum 15 dakka dır. Dua edin :))Kızlarrrr toplama oldu bugün
Yarın arıcam hastaneyi ne durumda embriyolar diye
inşallah canımne güzel canım son aşamaya geldin hayırlısı olsun insallah sonu güzel olsun![]()
Herşey gönlünce olsun canım. Kaç yumoş toplandı. Bende şimdi transfer için bekliyorum 15 dakka dır. Dua edin :))
Yok canım oda diğerleri gibi,,, rahat ol, bende günde 4 tane yapıyorum göbeğime, delik deşik oldu, eğilemiyorum bile, senin kullandıkların çok az benimkilerin yanında..kızlar ben korkuyorum bu gonal dışında da iğne vermişlerdi yumoşlar çatlamasın diye.gonalı biliyorum da o can yakıyor mu?ben vazgeçmek üzereyim korkudan.günde iki defa iğne batırmış olucam dimi?![]()
Hayırlı olsun şimdiden, benimde herşey yolunda giderse seninle aynı merkezde aynı gün yumurtalar toplanacakkızlar 16 şubatta transferim var belli oldu doktorum estrofem , prednol,coraspin ,progestan iğne -fitil
hibor kan sulandırıcı başladı pazartesi sabah işlem yapılacak.
canım niye korkuyorsun. Çatlamasın diye verilen iğne de can yakmıyor, ben kullandım. Aynı diğer iğneler gibi.Hem yaksa ne olacak. Transferden sonra kullanılan bir iğne varmış o yakıyormuş, umrumda değil ama . Vazgeçmek ne demek. Biz iğnelerden korkacaksak nasıl anne olacaz. Sakın pes etmek yok, Ya biz anne olucaz inşallah iğne de neymişkızlar ben korkuyorum bu gonal dışında da iğne vermişlerdi yumoşlar çatlamasın diye.gonalı biliyorum da o can yakıyor mu?ben vazgeçmek üzereyim korkudan.günde iki defa iğne batırmış olucam dimi?![]()
Dualarımız seninle. İnşallah tutunmuştur bebeğin sana. Elini göbeğine koy dua et ki bebeğin seninle olsun.Herşey gönlünce olsun canım. Kaç yumoş toplandı. Bende şimdi transfer için bekliyorum 15 dakka dır. Dua edin :))
Benim eşim ne iğnelere bakabiliyor nede benim göbeğimeBenim eşim de bakamıyordu ben iğneleri yaparken, başka odaya kaçıyordu. Kendine yapılınca korkmaz ama sevdiklerine yapılırken bakamıyor.![]()
Hayırlı olsun. Benim de 12 tane toplanmıştı. 8 Tane döllenebilir nitelikte çıktı. 4 tanesi en iyi kalite döllendi.Onları da dondurdular. İnşallah senin tüm yumurtaların en iyi kalite döllenir. Yarın güzel haberler alırsın.12 tane toplandı cnm,hadi hayırlısı inşlhh
Valla iyi olur. ne çektiğimizi görsünler.Benim eşim ne iğnelere bakabiliyor nede benim göbeğimebeni kızdırınca göbeğimi göstereyim şuna
![]()
Maşallah canım çok mutlu oldum. Rabbim hayırlı etsin inşallah12 tane toplandı cnm,hadi hayırlısı inşlhh
Inşaallah ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde test günüm 23 ünde.Allah Hakkımızda hayırlısını nasip etsin@Cudis idrar testi yaptın mı hiç? Yanlış hatırlamıyorsam 14. deydi test günün. Bu topiğin ilk hamişi sen olacaksın inşallah.
Senin içinde dua ediyoruz canım. İnşallah tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerini alacağız. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.Inşaallah ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde test günüm 23 ünde.Allah Hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Amin canım çok sağolSenin içinde dua ediyoruz canım. İnşallah tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerini alacağız. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.