- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
İnşallah benim 12 gün değerim 28 çıkmıstı iyi yanı.ayy ne güzel maşallahAmin inşallah dua edin lütfen 5 senelik Hasretim bitsin bebeğim tut sun beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah benim 12 gün değerim 28 çıkmıstı iyi yanı.ayy ne güzel maşallahAmin inşallah dua edin lütfen 5 senelik Hasretim bitsin bebeğim tut sun beni
Amin inşallah dua edin lütfen 5 senelik Hasretim bitsin bebeğim tut sun beni
Çooook teşekkür ederim içimi az da olsa rahatladı allah bin kere razi alsunİnşallah benim 12 gün değerim 28 çıkmıstı iyi yanı.ayy ne güzel maşallah
Allah razı olsun rabbim kimin kalbinde bebek sevgisi varsa bebeği göbeyine koysunİnsallah tutunur bebegin sana simsiki. Hepimiz icin dualarimiz
Hmmm anladı ben tesekkürler zeynep sumracimCanim normal bi sağlık kuruluşunda kanda gebelik testi yaptırıyor çıkan değer güne göre degerlendiriliyo
Canım inşallah değerin katlanarak yükselir. Burda herkes aynı dertten muzdarib senin üzülme bizide Üzer tabiki dua ederiz. Sen üzme kendini ki bebeğin de rahat olsun.Amin inşallah dua edin lütfen 5 senelik Hasretim bitsin bebeğim tut sun beni
Allah senden razı olsun canım ne yaptım ki.?dualarım hepinizle.Çooook teşekkür ederim içimi az da olsa rahatladı allah bin kere razi alsun
Allah razı olsun rabbim kimin kalbinde bebek sevgisi varsa bebeği göbeyine koysun![]()
Canım Rabbim ikincidede nasip etsin inşallah. Sen böyle güzel dua ettikçe Rabbim Sana bu ince düşünceden dolayi yine verir inşallahBende hastaneye gidiyorum yine.dua edin bana inşallah iyi şeyler söyler doktor.biz yaz tatilimizi bile iptal ettik.sanki olucahı garanti gibi.ilk denemede olunca insan bir rahat oluyor ama erkenmiş meğer herşey îçin.bide nedense bu tedavımde daha heycanlıyım,sanki hiç yaşamamişim o duyguyu özlemle bellıyorum.ama nankörlük etmişim dün anladım,ben sıramı hiç olmayanlara veriyorum rabnim onlara nasip etain inşallah
canım işler güçler bu ara çok yoğun maalesef topiği açtım ama uğrayamıyorum bile.sessiz takipçi oldum sorma.bunun için herkeslerden özür diliyorum...bu arada tedavm başlamadı maalesef adet olamadım.kısmet işte..ooo xyzxyz sen uğrarmıydın topiğine biz de ev sahibi yok diye biraz çekinerek katılıyorduk:) tedavin başlamış hayırlı olsun da öyle iki iğneyle pes edecek olsak oooo işimiz var unutma bizim göbek adımız sabır evlat hasreti yanında iki iğne nedir canım benim:)
İnşallah canım kimsenin kucağini bos bırakmasın.evlat güzel şey taatmadan sadece biliyorsun tadınca içine işliyor sevgisi.daha önce hayat bosmua diyorsun.onyüzde rabbim herkese tattırsın bu duyguyuCanım Rabbim ikincidede nasip etsin inşallah. Sen böyle güzel dua ettikçe Rabbim Sana bu ince düşünceden dolayi yine verir inşallah
Üzülme canım böylesi daha hayırlı demek ki. İnşallah nisanda güzel haberlerini alırızKızlar ohss riskim cok yüksk oldugu için benişlerimizi dondurucaklar.salı sabahı toplama işlemi var.ağrilarım cok doktor kızını bile kucagına alma dedi.riskliymiş ağir şeyler.nisanda transferim olucak.hem rahim dinlenir hem sen dinlenirsin dedi doktor.bakalımm.hayırlısı olsun üzüldüm ama yapıcak bişey yok
İnşallah canım yaa.şuan epey ağrim var.evde yatıyorum valla kızımda hiç böyle olmamiştim cok rahat geçmiştiÜzülme canım böylesi daha hayırlı demek ki. İnşallah nisanda güzel haberlerini alırız![]()
Canım hiç üzülme ohss olup ta bekleyenlerden hep güzel şeyler duyduk.Canını sıkma.hem ozamana kadar vücudun ilaçlardan arınır hemde dinlenmiş bir bünyeyle transfere gidersin. Olanda bir hayır vardır de ve tevekkül et.Kızlar ohss riskim cok yüksk oldugu için benişlerimizi dondurucaklar.salı sabahı toplama işlemi var.ağrilarım cok doktor kızını bile kucagına alma dedi.riskliymiş ağir şeyler.nisanda transferim olucak.hem rahim dinlenir hem sen dinlenirsin dedi doktor.bakalımm.hayırlısı olsun üzüldüm ama yapıcak bişey yok
Canım vücüt kendini hazırlar.birazda havalar ısınır.gider alırım yumoslarımı.bu kadar ipne ilaç alıyoruz vücüdum arınır kimyasaldanCanım hiç üzülme ohss olup ta bekleyenlerden hep güzel şeyler duyduk.Canını sıkma.hem ozamana kadar vücudun ilaçlardan arınır hemde dinlenmiş bir bünyeyle transfere gidersin. Olanda bir hayır vardır de ve tevekkül et.
evet arkadaşım bende toplamadan sonra kullandım. Pazartesi yani, 9 şubatta transfer yapıldı.Şimdi beklemedeyim sadece progestan kullanıyorum. 2 gündür kasıklarım ağrıyor arasıra başım dönüyor ama ilaçların etkisi midir bilmiyorum. 21 şubat ta kan tahlili yapılacakArkadaşlar aranızda prednol kullanan var mı,toplamadan sonra dr verdi 5 gün kullancam,kortizon muş tansiyonum yükseldi benim(
Merhaba canım seni takipteyim bende bugün ilk ignemi oldum. Hadi hayırlısı olsun sende yarın insallah başlarsın birlikte aynı giderizMerhabalar, ben de aranıza bugün katılıyorum, yarın doktor kontrolüm var ve bir aksilik olmazsa yarın inşallah tedaviye başlıyoruz. Dördüncü denemem olacak ama heyecan, stres, korku hepsi bir arada.