Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

benim eşim kimseye söylemek istemiyor bana kalsa ben de sorun var diyim söyleyim diyorum ona da razı olmuyor.. bugün şöyle bir felsefe edindim kendime: en kötüsü kovulurum tazminatım bikaç ay idare eder sonra da iyi kötü bi iş bulurum Allah büyük takmayacam kafama rabbim hayırlı bi evlat versin yeter:)
Herkeste aynı sıkıntılar olabilir. Ayıp değil ya. Allah böyle istemiş. Kullara ne.

arkadaslar bu arada kım nerelerde tedavı goruyır, ben ıstanbul tup merkezındeyım. orada tedavi goren varmı aramızda?

Kızlar ilk hamile haberimizi aldık. İnşallah yarın da gelecek yeni bir hamile haberi. Umutsuzluğa kapılmadan yola devam. Kendimize iyi bakalım. Taze meyve suları, fındık, badem, incir, kayısı, omega 3 yiyelim, içelim. Moralimizi yüksek tutalım. Birbirimizin hamile haberleri hep enerji versin bize. Bol bol da dua edelim. Ben hergün dondurulmuş 4 embriyomla konuşuyorum, onlara öpücük yolluyorum. Bizi anlamayanlara bu çok saçma ve komik gelebilir ama bizim içimizdeki yanan ateşi sadece biz biliyoruz. O bebek kokusundaki özlemi en iyi biz hissediyoruz. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar ilk hamile haberimizi aldık. İnşallah yarın da gelecek yeni bir hamile haberi. Umutsuzluğa kapılmadan yola devam. Kendimize iyi bakalım. Taze meyve suları, fındık, badem, incir, kayısı, omega 3 yiyelim, içelim. Moralimizi yüksek tutalım. Birbirimizin hamile haberleri hep enerji versin bize. Bol bol da dua edelim. Ben hergün dondurulmuş 4 embriyomla konuşuyorum, onlara öpücük yolluyorum. Bizi anlamayanlara bu çok saçma ve komik gelebilir ama bizim içimizdeki yanan ateşi sadece biz biliyoruz. O bebek kokusundaki özlemi en iyi biz hissediyoruz. Allah yardımcımız olsun.
Ben her gün bebeğimle konuştum benimlesin biliyorum dedim hiç ümitsizliğe kapılmadın olmazsa da dondurulmuşlar var zaten dedim hep ve Allahıma hep dua ettim

İnşallah bişey olmamıştır canım kafana takma.Her sabah uyandığında iki tane kuru kayısı ye. Transferden önce başlamak en sağlıklısı. İncir ye. Eğer çok kötü isen bir kaşık zeytinyağı iç, bol suda içebilirsin canım.
Sağol canım. Ikınmamaya gayret gösteriyorum. Tavsiyelerin için çok sağol

Ben dua ediyorum.doktorumla tekrar konsutum risk yüksek dedim ben sana transferi iptal ediyoruz demedim dedi.inşallah olucak dedi cok sevindim ben dua ederkem kızımda hep amin diyor rabbim yavrunun sesini duyar inşallah.kızım 2012 yılında îlkdenememdi 5.gün embiriyosuydu 2 tqne transfer edilmişti:-)...rabbim ilk önce sizlere nasip etsin.bn sıramı bekleyebilirim o duyguyu tatmayı nasip etsin tüm içtenliğimle sizlere dua ediyorum

Back
X