Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

hiç korkma canım 2 kere ameliyat olan biri olarak yumurta toplamında alınan anestezi hiç bir şey değil ben yatağa getirildikten hemen sonra ayıldım eşimle konuştum kahvaltı ettim

Evet herkes öyle diyor canım ama işte ilk ya yinede tedirgin oluyor insan..hepsi geçer gider inşallah olumlu sonuclansinda bunlara katlanirim bir şekilde. .

canım meraba ıstanbul tup bebek merkezinde olacagım, reglı olmayı beklıyorum, ama hıc gelecek gıbı gorunmuyor, dıyorum acaba ağdet sokturucumu kullansam..
Bence bişey kullanma canım geleceği zaman gelsin. Aaa bakarsın hiç gelmez onun yerine bebis gelir :)

Ha
canım meraba ıstanbul tup bebek merkezinde olacagım, reglı olmayı beklıyorum, ama hıc gelecek gıbı gorunmuyor, dıyorum acaba ağdet sokturucumu kullansam..
Ha eklemeyi unuttum. Bende anadolu yakasında olduğum için bahceci umuta gidiyorum :KK66:

B
Kızlar bugün transferin 10 gün kan Degerim 12. 80 çıktı sizce nasıl lütfen acil yazın kalbim
canım benim de 10. Gün değerim 10.80 di daha sonra katlandı arttı keseyi gördük ama kalp atışını duyamadan düşük yağtım inşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur bebeğin

Kızlar bi sorum olacak. 10.gun veya sonuçtan önce herhangi bir gun, bu kan degerim şu çıktı bu çıktı diyonuz ya gidip kan mı veriyonuz nasıl öğreniyor sunuz? Benim ilk tedavimde hiç öyle bir şey yapmadık da.Sadece sonuç günü kan vermiştim. Merak ettim öğrenebilir miyim ? :KK16:

Kızlar bi sorum olacak. 10.gun veya sonuçtan önce herhangi bir gun, bu kan degerim şu çıktı bu çıktı diyonuz ya gidip kan mı veriyonuz nasıl öğreniyor sunuz? Benim ilk tedavimde hiç öyle bir şey yapmadık da.Sadece sonuç günü kan vermiştim. Merak ettim öğrenebilir miyim ? :KK16:
Canim normal bi sağlık kuruluşunda kanda gebelik testi yaptırıyor çıkan değer güne göre degerlendiriliyo

Back
X