- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç bilgim yok tatlım..zaten beceriksiz olduğum yerden geldi soru :)))Doğru diyorsun canım tedavi falan olmayınca çoğumuzun yazacak birşeyi kalmıyor. havadan sudan konuşabiliriz aslında sayılı kişiler var buraya gelen kişiler belli. Mesala kızlar geçen aklıma geldi değişik yönlerden kişiler variz bi tarif sorsam acaba tuhaf kaçar mı diye. Şimdi sorsam :) kızlar ben dogu yöresine ait bi misafirliğe gidince fellah köftesi yemiştim çok güzeldi tadı falan tarifini almadim ilk defa gittiğim yerdi mevzu olmadı yani. İnternetten baktım tarife denedim ama tam olmadı. Sanırım onun bi püf noktaları var bilen var mı
Aynen benmde zayıf olduğum bi nokta doğrusu.. Ama topiğimzn hamaratları illakı vardr bir bilenDoğru diyorsun canım tedavi falan olmayınca çoğumuzun yazacak birşeyi kalmıyor. havadan sudan konuşabiliriz aslında sayılı kişiler var buraya gelen kişiler belli. Mesala kızlar geçen aklıma geldi değişik yönlerden kişiler variz bi tarif sorsam acaba tuhaf kaçar mı diye. Şimdi sorsam :) kızlar ben dogu yöresine ait bi misafirliğe gidince fellah köftesi yemiştim çok güzeldi tadı falan tarifini almadim ilk defa gittiğim yerdi mevzu olmadı yani. İnternetten baktım tarife denedim ama tam olmadı. Sanırım onun bi püf noktaları var bilen var mı
Canın sağolun canım mevzu olsun diye ortaya birşey attım biraz kafamızi dağıtmsk adınaBenim hiç bilgim yok tatlım..zaten beceriksiz olduğum yerden geldi soru :)))
Bende mutfağa duskun biriyim surekli yemek pasta börek tarzı değişik lezzetler arıyorum. Hamarat kızlardan arada değişik tarif varsa alabiliriz yani. Kk sayesinde Kıbrıs tatlısini öğrendim tüp bebek tedavi zamanı biri yazmışti :)Aynen benmde zayıf olduğum bi nokta doğrusu.. Ama topiğimzn hamaratları illakı vardr bir bilen
Ben pasta börek yapmayı severm ama yemekle pek aram yoktur.. Ama yeni tarifler denemeye açığım tabi ki:) işten güçten fırsat kalırsa..Bende mutfağa duskun biriyim surekli yemek pasta börek tarzı değişik lezzetler arıyorum. Hamarat kızlardan arada değişik tarif varsa alabiliriz yani. Kk sayesinde Kıbrıs tatlısini öğrendim tüp bebek tedavi zamanı biri yazmışti :)
Ohoo yemek işleri iştaha davetiye..beslenmeye dikkat...Bende mutfağa duskun biriyim surekli yemek pasta börek tarzı değişik lezzetler arıyorum. Hamarat kızlardan arada değişik tarif varsa alabiliriz yani. Kk sayesinde Kıbrıs tatlısini öğrendim tüp bebek tedavi zamanı biri yazmışti :)
evet canım ben yapıp fazla yemeyenlerdenim yapmak hoşuma gidiyor vakit geçirmek açısından. Malûm tüp bebek tedavisini rahat olayım diye işten çıktım şuan boşta kaldım. mutfağa sardim. Ama güzel beslenmeye çalışıyorum bi süre böyle devam edecem sağlıklı doğal şeylerle bakalım bi faydası olacak mı. En azından cips yemeyi bıraktım yüzymde sivilce kalmadi vücudun tepkisi demek daha zararsız şeyleri yemessm belki vücut hamilik olarak tepki verirOhoo yemek işleri iştaha davetiye..beslenmeye dikkat...
Ben birde sürahinizdeki suyunuza zencefil atmayı deneyin derim kızlar ben limonda atıyorum..içimi çok güzel oluyor..evet canım ben yapıp fazla yemeyenlerdenim yapmak hoşuma gidiyor vakit geçirmek açısından. Malûm tüp bebek tedavisini rahat olayım diye işten çıktım şuan boşta kaldım. mutfağa sardim. Ama güzel beslenmeye çalışıyorum bi süre böyle devam edecem sağlıklı doğal şeylerle bakalım bi faydası olacak mı. En azından cips yemeyi bıraktım yüzymde sivilce kalmadi vücudun tepkisi demek daha zararsız şeyleri yemessm belki vücut hamilik olarak tepki verir![]()
Tamam canım deneyeyim su fazla içen biri değilim belki severim bu sayede daha fazla su içmiş olurumBen birde sürahinizdeki suyunuza zencefil atmayı deneyin derim kızlar ben limonda atıyorum..içimi çok güzel oluyor..
Benimde su içme sorunum var...banada bunu ablam alıştırdı ama taze zencefil olacak ..ben rahat içiyorum bunu..Tamam canım deneyeyim su fazla içen biri değilim belki severim bu sayede daha fazla su içmiş olurum
oy Allah razi olsun.misafir ol gel bana börekler acayimm sanaa
oyyy desene ac kaldik kizz bende bende tek olsam birak yemegi kendi karnimi doyuramiom kv saolsun koyup getirioda ac karnimi doyuruom heytheyt kimmis benim arkadasimi bosayann gözlerin zeytin yanaklar elma dudaklar cilek kaslar karanfil disler peynir kulaklar kiraz hoopp oldunmu manav gibi gaci bulmusta senin gibi es baksin baksin doysunn Allah ne verdiyse papyonummm ayy hic sorma fece resimlere bakip bakio ic cekiom kv yapcak insallah da kadincagizda bu aralar hasta gel kuzum kòr topal yapar yerik
![]()
kimsecikler de cevap vermedi zatenAyy sus sus rezil olduk![]()
hadi insalllaaahhhhh cooookkkk guzel haberlerle...Kizlar dun hastaneye gittik tekrar beynindeki suyu gorduler tekrar .doktor belki beynin ustundedir beyne baski yapiyodur diyo bur ihtimal .insallah beybe zarar vermemistir .bugunden gitcez hastaneye bebek oldigu icun serum takcaklar .bir gun onceden yatiyoruz yarun saat .9 da emara girecez .dua edin kizlar neolur Rabbim sifasini versin evladimin .insallah beyninde bi sorun cukmaz
bir de adet oldugunuzdaagriniz varsa o ay yumurtlama oldu demekmis bama kardesim soylemisti.Canım bu soruyu ben bi Dr a sormuştum.bi tanıdığın teyzesi hamile kalamiyormus yıllar sonra meğer yumurtası çatlamıyormus ondanmis ysni. Bunu duyunca acaba benim de yumurta çatlamıyor diye sormuştum Dr bana eğer adetini gününde olduyorsan o ay yumurtan çatlamıştir diyelim 28 günde bir âdet oluyorsun 24. Ya da25 gün adet oldun o ay kalitesiz yum oluşmuş yumurta çatlamıyor demişti. Yani gününde adet oluyorsan çatlıyor ve kaliteli yumurtlama oluyormus yanı senin yumurtalar öyle bi sorunun yok demişti
eminim getirirdin kuzum kostura kostura. Allah razi olsun bitanemmm... hamarat arkadasim benim.Kuzum haftaya yapıcam keşke yakın olsak valla getirirdim.
ben normal kofteyi becersem fellah sanir kocam durum okadar vahim....:)Doğru diyorsun canım tedavi falan olmayınca çoğumuzun yazacak birşeyi kalmıyor. havadan sudan konuşabiliriz aslında sayılı kişiler var buraya gelen kişiler belli. Mesala kızlar geçen aklıma geldi değişik yönlerden kişiler variz bi tarif sorsam acaba tuhaf kaçar mı diye. Şimdi sorsam :) kızlar ben dogu yöresine ait bi misafirliğe gidince fellah köftesi yemiştim çok güzeldi tadı falan tarifini almadim ilk defa gittiğim yerdi mevzu olmadı yani. İnternetten baktım tarife denedim ama tam olmadı. Sanırım onun bi püf noktaları var bilen var mı
ya kesinlikle cok su icin. metabolizmayi degerleri falan cok etkiliyor.Tamam canım deneyeyim su fazla içen biri değilim belki severim bu sayede daha fazla su içmiş olurum
Günaydın güzellik..Kızlar günaydın..whatsapptan guruba katılmak isteynler özelden telfn numarasını gönderblrler![]()
Ay canım güldürdün benioy Allah razi olsun.
kimsecikler de cevap vermedi zaten
hadi insalllaaahhhhh cooookkkk guzel haberlerle...
bir de adet oldugunuzdaagriniz varsa o ay yumurtlama oldu demekmis bama kardesim soylemisti.
eminim getirirdin kuzum kostura kostura. Allah razi olsun bitanemmm... hamarat arkadasim benim.
ben normal kofteyi becersem fellah sanir kocam durum okadar vahim....:)
ya kesinlikle cok su icin. metabolizmayi degerleri falan cok etkiliyor.
Canım geçmiş olsun cok. rabbim şifa versin. peki bu kist alınacak mı canım tedavisi nasıl olacak. Rabbim korusun bebeğiniKizlar kizim emardan cikti .beyin felci degilmis kist varmis beyne baski yapiyomus .Allahim butun hasta kullarina sifa ver Rabbim