Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyilik canım sizden nbr ne var ne yok bakım kaç kişi oldunuz grupta nasıl gidiyor
canim sen niye katılmıyor gurubaiyilik canım sizden nbr ne var ne yok bakım kaç kişi oldunuz grupta nasıl gidiyor
Canım tanıdık denk gelir diyecanim sen niye katılmıyor guruba
Kız Allah seni emi denk gelse nolur bizden sır çıkar mı? Ama tabi gönlün rahat olsun saygı duyarımCanım tanıdık denk gelir diyebi kere denk geldi malum herkes tüp bebek mevzularini bilmiyor ondan canım ben sizi burdan takip edecem mecbur
![]()
Kız Allah seni emi denk gelse nolur bizden sır çıkar mı? Ama tabi gönlün rahat olsun saygı duyarım
Canim yazalim nereli oldugumuzu ne oldugumuzu òzelden baktin tanidik yok katil sendetabii ki çıkmaz biliyorum canımsinız hepiniz... Bi kere başıma geldi ya ondan sonra pimpirik oldum
![]()
Olsun canim benim burdan gitme yeterki bazen su kocalari anlamiom tabikide bebeklerimize bakioz ki bizden baska kimse ii bakamaz ama disarida cok hayatimiz olmuo artik ama yapcak bisey yok enisteye saygi duymaliyiz yeterki burdan gitme kuzum o gúzel findigini öp kokulu kokuluKızlar hepinizi çok seviyorum burdan yazarım zira bizimki çok takıntılı çocuğun yanında tlfn fln istemez hepinize iyi geceler. ..
Sağol canım gitmem oda haklı çok hareketli bi kere cisim yuttu burunoskobi yapıldı ameliyathanede narkoz alıp hemde ağustostaOlsun canim benim burdan gitme yeterki bazen su kocalari anlamiom tabikide bebeklerimize bakioz ki bizden baska kimse ii bakamaz ama disarida cok hayatimiz olmuo artik ama yapcak bisey yok enisteye saygi duymaliyiz yeterki burdan gitme kuzum o gúzel findigini öp kokulu kokulu
Canim edelim ve süre koyalim bence artik pazartesi baslayalim insallahhanimlar yasine devam edecek miyiz etmeyecek miyiz ????
Anam cok hareketli desene yaramaza bak sen tabiki de canim benimSağol canım gitmem oda haklı çok hareketli bi kere cisim yuttu burunoskobi yapıldı ameliyathanede narkoz alıp hemde ağustosta
Düştü daha bir sürü şey gözün üzerinde olsun diyor
canm ben okudum Allah kabul etsin inşallah okumaya devam edeblrm isterse herkeshanimlar yasine devam edecek miyiz etmeyecek miyiz ????
Hic sorma kuzum kactilar heSelam kızlar huuu kayıplardasınız...
Insallah Allah tez zamanda sağlığıma kavuştursun küçük kuzuyu.Kizlar kizim emardan cikti .beyin felci degilmis kist varmis beyne baski yapiyomus .Allahim butun hasta kullarina sifa ver Rabbim
Kizlar iyi pazarlar napiyonuz iyimisiniz .yaas vahtapden ayrildigim kotu oldu napalim artik .burdan yasisiruz benimki giviklik yapti.neyse.ben cokkk uzuluyorum kizlar ya napcami sasirdim iyice .Allahim sasitmasin .dyalarinizda benimkizimida dua edin neolur .