Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canın aynen ya kardeş gibi olduk. Bisey diyim mi bizim bi Topik vardı varikosel topigi ordan kızlar whatsaptsn grup kurdular iki uç ay konuşuldu ondan sonra kimse yazmamaya başladı. Halbuki Topikte hergun konuşurduk. Bi de whatsaptsn korkar oldum tanıdık biri çıkacak diye malum bazıları tüp bebegi bilmiyor:KK43:
Kuzum bak ben bu topikten ònce ilk túpte bi topikle yazisiodum sonra watsapa gectik ve halen orda kardesiz ve konusuoruz gönúlden baglandiktan sonra nie birakalimki evet birakanlar oldu ama gercek olanlar hic gitmedi bide burayida birakmayalim

Kizlar kizim emardan cikti .beyin felci degilmis kist varmis beyne baski yapiyomus .Allahim butun hasta kullarina sifa ver Rabbim
bak bu bir nebze guzel haber. arkadasimin oglunda da ayni sorun vardi sant taktilar daha once anlatmistim. masaallah tosun gibi simdi. Allahim tez vakitte sifa versin kuzuya.

TE="4343, post: 48422467, member: 472170"]Kizlar kizim emara girdi dua edin ne olur temiz sonuclari gelsin
İNŞALLAH sonuç güzel çıkar RABBİM şafi isminin hürmetine kuzuna şifa versin.Allahım kimseyi evladiyla sinamasin[/QUOTE]
Amin canim benim ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH ENKISA ZAMANDA DUZELIR YAVRUM Allahim herkese saglikli sihhatli nasip etsin

Kuzum bak ben bu topikten ònce ilk túpte bi topikle yazisiodum sonra watsapa gectik ve halen orda kardesiz ve konusuoruz gönúlden baglandiktan sonra nie birakalimki evet birakanlar oldu ama gercek olanlar hic gitmedi bide burayida birakmayalim
Evet canım giden gidiyor kalan kalıyor. Whatsaptsn görsünce burayı bırakmayın kızlar Tek kalırım:( grup kurdunuz galiba.

İNŞALLAH sonuç güzel çıkar RABBİM şafi isminin hürmetine kuzuna şifa versin.Allahım kimseyi evladiyla sinamasin
Amin canim benim ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH ENKISA ZAMANDA DUZELIR YAVRUM Allahim herkese saglikli sihhatli nasip etsin[/QUOTE]canim seni cok iyi anliyorum.benim kizim daha kirkliydi kalca cikigi oldugunu ogrendi sanki dunya basima yikildi.ozaman defalarca Allah 'a yalvardim kizim iyilessin bidahada evlat verme demistim yeterki kizim iyilessin çok şükür iyileşti ama yaptığım duadanda çok pişmanım bidahada hiç hamile kalamadim.neyse iyileştiği o bana yeter darisi sana insallah kızın için güçlü olmalısın Rabbimin izniyle inşallah iyileşerek koşup yürüdüğünü göreceksin.gonlunu ferah tut.

Amin canim benim ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH ENKISA ZAMANDA DUZELIR YAVRUM Allahim herkese saglikli sihhatli nasip etsin
canim seni cok iyi anliyorum.benim kizim daha kirkliydi kalca cikigi oldugunu ogrendi sanki dunya basima yikildi.ozaman defalarca Allah 'a yalvardim kizim iyilessin bidahada evlat verme demistim yeterki kizim iyilessin çok şükür iyileşti ama yaptığım duadanda çok pişmanım bidahada hiç hamile kalamadim.neyse iyileştiği o bana yeter darisi sana insallah kızın için güçlü olmalısın Rabbimin izniyle inşallah iyileşerek koşup yürüdüğünü göreceksin.gonlunu ferah tut.[/QUOTE]
Ahh canim benim sen naptin bir anne olarak yüregin yanarak dua etmissin dilden cikan hersey duadir sor bunu hanim hocaya insallah hayirlisiyla simdiki duani kabul etsin

R ravza54 canım hiç sorma inan tedaviye başlarken herşey iyi olmasına rağmen ben sadece bu duamdan dolayı olmayacağını biliyordum.şimdi neyapacagimi bilmiyorum çok kotuyum yaaa

R ravza54 canım hiç sorma inan tedaviye başlarken herşey iyi olmasına rağmen ben sadece bu duamdan dolayı olmayacağını biliyordum.şimdi neyapacagimi bilmiyorum çok kotuyum yaaa
Canim ya o an cok sikisik ve zor durumdaydin insallah hayirlisiyla Allah im yúzùne gùler tekrar nasib eder sen 3 gún oruc tut duan icin uygun dua et canim

Back
X