- 30 Temmuz 2008
- 1.880
- 3.279
- 683
- 47
Geçmiş olsun canım..doktorlar ne dedi ne yapacaklar?Kizlar kizim emardan cikti .beyin felci degilmis kist varmis beyne baski yapiyomus .Allahim butun hasta kullarina sifa ver Rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım..doktorlar ne dedi ne yapacaklar?Kizlar kizim emardan cikti .beyin felci degilmis kist varmis beyne baski yapiyomus .Allahim butun hasta kullarina sifa ver Rabbim
Ayyyy cok utandim nie bilmiom bi an heryerim kizardii Allah im ilk size nasib etsin sonra bizeBaşla tabiii...yeğenime kardeş lazım annesiiii...
Bende varim canim burda bildirimler gec gelio aslinda orda daha iiHepinizi çok seviyrm yaa burda yazmak okumak bana o kadar iyi geliyor ki.. O kadar samimi ve içten.. Bazen diyorum bi whatsapp grubumzda mı olsaydı diye
Kuzum bak ben bu topikten ònce ilk túpte bi topikle yazisiodum sonra watsapa gectik ve halen orda kardesiz ve konusuoruz gönúlden baglandiktan sonra nie birakalimki evet birakanlar oldu ama gercek olanlar hic gitmedi bide burayida birakmayalimCanın aynen ya kardeş gibi olduk. Bisey diyim mi bizim bi Topik vardı varikosel topigi ordan kızlar whatsaptsn grup kurdular iki uç ay konuşuldu ondan sonra kimse yazmamaya başladı. Halbuki Topikte hergun konuşurduk. Bi de whatsaptsn korkar oldum tanıdık biri çıkacak diye malum bazıları tüp bebegi bilmiyor![]()
bak bu bir nebze guzel haber. arkadasimin oglunda da ayni sorun vardi sant taktilar daha once anlatmistim. masaallah tosun gibi simdi. Allahim tez vakitte sifa versin kuzuya.Kizlar kizim emardan cikti .beyin felci degilmis kist varmis beyne baski yapiyomus .Allahim butun hasta kullarina sifa ver Rabbim
İNŞALLAH sonuç güzel çıkar RABBİM şafi isminin hürmetine kuzuna şifa versin.Allahım kimseyi evladiyla sinamasin[/QUOTE]TE="4343, post: 48422467, member: 472170"]Kizlar kizim emara girdi dua edin ne olur temiz sonuclari gelsin
Canim benim emar cdsi baska bu hastaneye gitti ordan sonuc bekliyoz .ama beyin felci degilmis .insallah dizelecek Rabbimin izniyleCanım geçmiş olsun cok. rabbim şifa versin. peki bu kist alınacak mı canım tedavisi nasıl olacak. Rabbim korusun bebeğini
Sagol kyzum Rabbim herkese sifa versin insallah duzelirbak bu bir nebze guzel haber. arkadasimin oglunda da ayni sorun vardi sant taktilar daha once anlatmistim. masaallah tosun gibi simdi. Allahim tez vakitte sifa versin kuzuya.
Evet canım giden gidiyor kalan kalıyor. Whatsaptsn görsünce burayı bırakmayın kızlar Tek kalırımKuzum bak ben bu topikten ònce ilk túpte bi topikle yazisiodum sonra watsapa gectik ve halen orda kardesiz ve konusuoruz gönúlden baglandiktan sonra nie birakalimki evet birakanlar oldu ama gercek olanlar hic gitmedi bide burayida birakmayalim
Canim hic gidermiyiz hepimiz butdayiz biz ne dedik herkes anne olana kadar ki òyle denilsede bence kimse kopms burdan dimiiEvet canım giden gidiyor kalan kalıyor. Whatsaptsn görsünce burayı bırakmayın kızlar Tek kalırımgrup kurdunuz galiba.
Canim hic gidermiyiz hepimiz butdayiz biz ne dedik herkes anne olana kadar ki òyle denilsede bence kimse kopms burdan dimiiinsan kardesini birakirmi
Aminn canim insallah insallahevet canım inşallah rabbim o günleri de gösterir.
![]()
Amin canim benim ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH ENKISA ZAMANDA DUZELIR YAVRUM Allahim herkese saglikli sihhatli nasip etsin[/QUOTE]canim seni cok iyi anliyorum.benim kizim daha kirkliydi kalca cikigi oldugunu ogrendi sanki dunya basima yikildi.ozaman defalarca Allah 'a yalvardim kizim iyilessin bidahada evlat verme demistim yeterki kizim iyilessin çok şükür iyileşti ama yaptığım duadanda çok pişmanım bidahada hiç hamile kalamadim.neyse iyileştiği o bana yeter darisi sana insallah kızın için güçlü olmalısın Rabbimin izniyle inşallah iyileşerek koşup yürüdüğünü göreceksin.gonlunu ferah tut.İNŞALLAH sonuç güzel çıkar RABBİM şafi isminin hürmetine kuzuna şifa versin.Allahım kimseyi evladiyla sinamasin
canim seni cok iyi anliyorum.benim kizim daha kirkliydi kalca cikigi oldugunu ogrendi sanki dunya basima yikildi.ozaman defalarca Allah 'a yalvardim kizim iyilessin bidahada evlat verme demistim yeterki kizim iyilessin çok şükür iyileşti ama yaptığım duadanda çok pişmanım bidahada hiç hamile kalamadim.neyse iyileştiği o bana yeter darisi sana insallah kızın için güçlü olmalısın Rabbimin izniyle inşallah iyileşerek koşup yürüdüğünü göreceksin.gonlunu ferah tut.[/QUOTE]Amin canim benim ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH ENKISA ZAMANDA DUZELIR YAVRUM Allahim herkese saglikli sihhatli nasip etsin
Canim ya o an cok sikisik ve zor durumdaydin insallah hayirlisiyla Allah im yúzùne gùler tekrar nasib eder sen 3 gún oruc tut duan icin uygun dua et canim
canim numaramı yazdım bende varim.kader arkadaslarimKardescanlarim biz WATSAP grubu kurduk haberiniz olsun gelmek isteyenNursELmira özelden yazabilir