- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
canim dün sormayi unuttum sana sorayimAynısını canımgeçen sefer farklı bir ilaç kullanmiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim dün sormayi unuttum sana sorayimAynısını canımgeçen sefer farklı bir ilaç kullanmiştim
Bana öyle tarif ettiler ama internette koldan fln yazıyor.dokorum kendi göbekten dediği için onun dediğinden şaşmiyim bencanim dün sormayi unuttum sana sorayimonuda karindan yapiyoruz dimi?
aa evet orası öyle her hafta başka sorularımız,ödevlerimiz, derslerimiz oluyor çalışmamız gereken . diyorum eşime bu hafta ki klup konum histereskopi o bitiyor bu hafta dersimiz lucrinaslında haklısın, zaman gecıyor ama bıze gecmıyormus gıbı gelıyor, daha gecen haftalarda hsg nasıl cekılıyor acıyormu dıye buradn soruyordum sımdı tedavı gunumu beklıyorum![]()
kaç gün kullanacaksın orgalutran bişey dedimi doktorun canım? benim de yarın kontrolüm var yarın başlar belki orgalutranamiin sende hayirli haberlerle gel insallah. ben de bugün catlatma önleyici igneme baslicam :)
karın ve kol aynı sana hangisi kolay geliyorsa öyle yap canım beim kolum daha çok acımıştı hep göbekten yapmıştım. şimdi menogon kullanıyorum o kalçadan yapılıyorcanim dün sormayi unuttum sana sorayimonuda karindan yapiyoruz dimi?
canim ben almanyadayim burda tedavi görüyorum. sen?Bana öyle tarif ettiler ama internette koldan fln yazıyor.dokorum kendi göbekten dediği için onun dediğinden şaşmiyim ben.ya sormusımdur belkı ama sen nerde tedavi görüyordun
![]()
kaç gün kullanacaksın orgalutran bişey dedimi doktorun canım? benim de yarın kontrolüm var yarın başlar belki orgalutran
tamam ozaman karindan :)) ben de menogon kullaniyorum :) nekadar dosajin?karın ve kol aynı sana hangisi kolay geliyorsa öyle yap canım beim kolum daha çok acımıştı hep göbekten yapmıştım. şimdi menogon kullanıyorum o kalçadan yapılıyor
benim ilk üç gün 3 toz iki su şeklindeydi. ikinci üç gün 4 toz 2 su olacak şekilde artırdı yarın kontrol var bakalım ne dicekcanim 4 tane yazdi. yani cumartesi son. cuma tekrar kontrolüm var...
tamam ozaman karindan :)) ben de menogon kullaniyorum :) nekadar dosajin?
ben ilk 3 gün 300 mg. Dünden itibaren de 225 mg.
yaa bende bıran once baslamak ıstıyorumm...benim ilk üç gün 3 toz iki su şeklindeydi. ikinci üç gün 4 toz 2 su olacak şekilde artırdı yarın kontrol var bakalım ne dicek
güzel haberler alirsin insallahhhbenim ilk üç gün 3 toz iki su şeklindeydi. ikinci üç gün 4 toz 2 su olacak şekilde artırdı yarın kontrol var bakalım ne dicek
Ben istanbuldayım canım.bende almanyada doğdum büyüdüm.10 senedir burdayım.canim ben almanyadayim burda tedavi görüyorum. sen?
Canım sen ayşen hanıma başlamayı Düiünüyordun ne oldu şuan hangi merkezdesimgüzel haberler alirsin insallahhh
aysen hanimla görüstük canim cok sevdik.fakat hemen baslayamadik sigortamdan tekrar yeni onayi beklememiz gerekiyordu. Adetimin ilk günüydü.aysen hanim bu ay güzel gözüküyo kacirma mutlaka degerlendir dedi. Ben de diger doktorumu ilaclara ikna edince orda basladik..herseyde bi hayir vardir diyorum.Canım sen ayşen hanıma başlamayı Düiünüyordun ne oldu şuan hangi merkezdesim
Ben 6 yıllık evliyim 32 yaşindayım 1 ameliyat 2 aşilama yaptik şuan sebepsiz infertilite ve 2. Tüp bebek denememdeyim ilk zamanlar aynı duygulardaydim seninle hala da sanki kendiliğinden olacakmiş gibi geliyor.içimizdek bu duyugu olmasa zaten kaldıramayız bu tedavileri.tedavi manevi ve maddi açidan yıpratıyor insanı ama korkulacak hiçbir şey yok.bizide hayatta bu zorluklar bekliyormuş bebeğini kucağına aldığinda hepsini unutursun inşallah. Benden tavsiye etrafında kimseye söyleme tedavi olacağini çünkü bu baskilar dahada yipratıyor insani.bol bol dua et olumlu düşün tedavine odaklan sabrını ümidini tuketme şimdidenMerhaba kızlar,
Bu benim kadınlar kulubüne ilk mesajım. Uzun süredir okuyorum, okuyorum. Bazen daha çok kafam karışıyor bazen umut ve destek buluyorum burada okuduklarımla. 33 yaşındayım. Yaklaşık 1,5 senedir çocuk yapmaya çalışıyoruz. Yapılan tetkikler sonucunda eşimde ciddi bir morfoloji sorunu (%1) olduğu tespit edildi. İlk doktorum sayı çok iyi olduğu için bir sorun olmayacağını söyledi, bana serophen verdi ve 4 ay sonra gel dedi ama tabii ki sonuç hüsranDoktorumuzu değiştirdik ve o bu sonuçlarla boşuna vakit kaybetmeyip hemen tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. Bunun dünyanın sonu olmadığını biliyorum, hayatta sahip olduğum her şeye şükredip isyan bayrağı da açmak istemiyorum ama içimde bir yerlerde bunu kabullenemiyorum
Belki geçtiğimiz 16 ay boyunca 16 defa aynı hayal kırıklığını yaşamaktan ve çevreme bundan hiç etkilenmiyormuşum gibi davranmaktan yorulduğum içindir bilmiyorum. Sanki hiç buna gerek kalmayacak gibi hissediyordum hep. Sizinde içinizi kararttım kusura bakmayın kızlar. Sadece bir ay içinde bu sürece başlamamız lazım ve benim cesarete ihtiyacım var ve benimle aynı şeyleri yaşayan kimse yok etrafımda. Bunları yaşamayan insanların verdiği telkinler de inandırıcı gelmiyor o yüzden. Sizde ki bu pozitif enerji bana kadar ulaştı şimdiden. Sadece buraya yazmak bile iyi geldi sanırım.. Allah'ım önce hepimize bu günleri atlatmak için gereken gücü kuvveti, sonra da sağlıklı evlatlar verir inşallah.
Desteğin ve yorumun için teşekkür ediyorum çok. Sadece çok hazırlıksız yakalandık diyeceğim ama kim hazırlıklıdır ki böyle şeylere.. Ben de hep bizimde sınavımız bundanmış diyorum eşime ve genelde pozitif bakıyorum olaya. sadece bu konuda yalnız hissediyorum bazen kendimi, biraz da korkuyorum işte.. Çevredeki insanlar konusunda haklısın. En çok ta onların bitmek bilmez soruları ve yorumları yıpratıyor insanı ama çalışınca izin doktor derken biraz açık ettim durumu fazlaca maalesef. Bu denemeniz pozitif sonuçlanır inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsunBen 6 yıllık evliyim 32 yaşindayım 1 ameliyat 2 aşilama yaptik şuan sebepsiz infertilite ve 2. Tüp bebek denememdeyim ilk zamanlar aynı duygulardaydim seninle hala da sanki kendiliğinden olacakmiş gibi geliyor.içimizdek bu duyugu olmasa zaten kaldıramayız bu tedavileri.tedavi manevi ve maddi açidan yıpratıyor insanı ama korkulacak hiçbir şey yok.bizide hayatta bu zorluklar bekliyormuş bebeğini kucağına aldığinda hepsini unutursun inşallah. Benden tavsiye etrafında kimseye söyleme tedavi olacağini çünkü bu baskilar dahada yipratıyor insani.bol bol dua et olumlu düşün tedavine odaklan sabrını ümidini tuketme şimdiden
Canım hepimiz aynı hayalkırıklıklarından geçtik, her adet dönemi bir umut diyip, hüsrana uğradık ama kabullendik. Hepimizin bir takım sorunları var ki, bu yola başvurduk. Ama çok şükür ki, böyle bir yol var. Allah bize bir umut daha veriyor. Şükredip, umut edeceğiz. moralimizi yüksek tutacağız. Burada hepimiz birbirimize desteğiz. Eşlerimizden çok birbirimizi daha iyi anlıyoruz, çünkü aynı duyguları yaşıyoruz. İnşallah hepimiz anne olacağız ve sağlıklı çocuklarımız olacak. Allah yardımcımız olsun. Umudunu kaybetme şükür ki bu yolu denemek için maddi gücümüz de var. Olmayanlara da Allah yardım etsin. Sabredip, umut ediyoruz, sonunda da hepimiz anne oluyoruz. Felsefemiz bu kızlarMerhaba kızlar,
Bu benim kadınlar kulubüne ilk mesajım. Uzun süredir okuyorum, okuyorum. Bazen daha çok kafam karışıyor bazen umut ve destek buluyorum burada okuduklarımla. 33 yaşındayım. Yaklaşık 1,5 senedir çocuk yapmaya çalışıyoruz. Yapılan tetkikler sonucunda eşimde ciddi bir morfoloji sorunu (%1) olduğu tespit edildi. İlk doktorum sayı çok iyi olduğu için bir sorun olmayacağını söyledi, bana serophen verdi ve 4 ay sonra gel dedi ama tabii ki sonuç hüsranDoktorumuzu değiştirdik ve o bu sonuçlarla boşuna vakit kaybetmeyip hemen tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. Bunun dünyanın sonu olmadığını biliyorum, hayatta sahip olduğum her şeye şükredip isyan bayrağı da açmak istemiyorum ama içimde bir yerlerde bunu kabullenemiyorum
Belki geçtiğimiz 16 ay boyunca 16 defa aynı hayal kırıklığını yaşamaktan ve çevreme bundan hiç etkilenmiyormuşum gibi davranmaktan yorulduğum içindir bilmiyorum. Sanki hiç buna gerek kalmayacak gibi hissediyordum hep. Sizinde içinizi kararttım kusura bakmayın kızlar. Sadece bir ay içinde bu sürece başlamamız lazım ve benim cesarete ihtiyacım var ve benimle aynı şeyleri yaşayan kimse yok etrafımda. Bunları yaşamayan insanların verdiği telkinler de inandırıcı gelmiyor o yüzden. Sizde ki bu pozitif enerji bana kadar ulaştı şimdiden. Sadece buraya yazmak bile iyi geldi sanırım.. Allah'ım önce hepimize bu günleri atlatmak için gereken gücü kuvveti, sonra da sağlıklı evlatlar verir inşallah.
Merhaba kızlar,
insallah canim. inisli cikisli bir yol sonunda basaricaz insallahCanım hepimiz aynı hayalkırıklıklarından geçtik, her adet dönemi bir umut diyip, hüsrana uğradık ama kabullendik. Hepimizin bir takım sorunları var ki, bu yola başvurduk. Ama çok şükür ki, böyle bir yol var. Allah bize bir umut daha veriyor. Şükredip, umut edeceğiz. moralimizi yüksek tutacağız. Burada hepimiz birbirimize desteğiz. Eşlerimizden çok birbirimizi daha iyi anlıyoruz, çünkü aynı duyguları yaşıyoruz. İnşallah hepimiz anne olacağız ve sağlıklı çocuklarımız olacak. Allah yardımcımız olsun. Umudunu kaybetme şükür ki bu yolu denemek için maddi gücümüz de var. Olmayanlara da Allah yardım etsin. Sabredip, umut ediyoruz, sonunda da hepimiz anne oluyoruz. Felsefemiz bu kızlar![]()
Insallah arkadasim..test tarihim 18 i ama ben cumartesi yapmayi dusunuyorum...ben 6 yillik evliyim ve pko sorunumuz 6 yil her ay bekledim tedaviler ilaclarrr...insallah bu sefer son olurrr...rabbim hepimizin gonlune gore versinn..hayirli vakit bu vakit olsunn..Canım niye öyle diyorsun. Bak bebişini de üzüyorsun. haklısın çok yıpratıcı bir süreç ama moralini yüksek tutman lazım. Elini karnına koy dua et. Allah yardımcın olsun inşallah tutunmuştur bebeğin sana. test günün ne zaman. Hep birlikte seni de sıraya alıp dua edeceğiz. İnşallah sen de hamişler kervanına katılacaksın bu kez.