- 13 Mart 2011
- 155
- 215
- 133
Aynen bendeBenimde bugün aklımdan geçti biri liste yapsa diye..birkaç kişi dışında kim opu oldu kim yenibbaşladı kim transfer yaptırdı karıştırdım valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bendeBenimde bugün aklımdan geçti biri liste yapsa diye..birkaç kişi dışında kim opu oldu kim yenibbaşladı kim transfer yaptırdı karıştırdım valla![]()
Cnm benim transfer bugün oldu,28 şubat test günüm :) karışıklık oldu galibaBenim transferin 9. Günü bu gününe kadar kadiklarimda çok ağrı oldu şimdi daha iyiyim
Kızlar liste işine el atabilirimCnm benim transfer bugün oldu,28 şubat test günüm :) karışıklık oldu galiba![]()
Bu sabahta ben opuya girerkem vardı ana yollar açiktir merak etme.Sabah yola çıkacam kızlar öğlen 12-1 arası opum var dualarınızda beni de bulundurun lütfen. Bu arada nasıl da kar yağıyor inşallah yollara bişey olmaz şimdi de bu stres başladı. Rabbime sığındım...
Canım liste yapıyorum kaç yumurta toplandı istersen ekliyeyim aktif girenleri liste yapalım takip kolay olurBu sabahta ben opuya girerkem vardı ana yollar açiktir merak etme.
İnşallah canım dua edin ne olurBu sabahta ben opuya girerkem vardı ana yollar açiktir merak etme.
Yarın akşam da benim yumişleri eklersin artık:) inşallah RAbbim den bi mani gelmesinCanım liste yapıyorum kaç yumurta toplandı istersen ekliyeyim aktif girenleri liste yapalım takip kolay olur
Canım benimde test tarihi 23 Şubat:)ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
JONGUIL:Tedavi aşamasında
GYGRY:28 şubat test tarihi![]()
Allah yardımcın olsun. Kaliteli bol bol yumişlerin olsun canım. Herşey güzel geçer iyi düşün iyi olsunSabah yola çıkacam kızlar öğlen 12-1 arası opum var dualarınızda beni de bulundurun lütfen. Bu arada nasıl da kar yağıyor inşallah yollara bişey olmaz şimdi de bu stres başladı. Rabbime sığındım...
Benim de 16 şubatta opum oldu 13 yumurta alındı. 6 sı döllendi. Listeye alırsınız sanırımCanım benimde test tarihi 23 Şubat:)
Canım son durum nedir bugün test yaptınmı. Aklım sendeydi bütün gün inşallah bize güzel haberler verirsin canım.Canim msj yeni gördüm ben bugun görüştüm Dr ile bende kimyasal gebelik oluşmuş yarının bi gebelik testi yapıcam inşallah yükselir yükselme şansı her e kadar olmasada bi umut eğer ki düşmüş ise ilaçları bırakıp adet olunca 2 . Tedavi başlıca dedi benim 4 tane donmus var senin var mi
Canım düşündüğün için çok teşekkür ederim ama malesef kimyasal gebelik oldu ilaç kullanmayı bıraktım adet olup ikinci tüp bebek için başlıca moralim çok bozuk Dr aşılama ile hamile kalabilirsiniz derken tüp bebekte negatif görmek color bi durum oldu bizim içinCanım son durum nedir bugün test yaptınmı. Aklım sendeydi bütün gün inşallah bize güzel haberler verirsin canım.
Canim tedavi hayırlı olsun inşallah emeklerin boşa gitmez allah sana ikinci kez anneligi sarı kızıma da ablaligi nasip ederBu sabahta ben opuya girerkem vardı ana yollar açiktir merak etme.
s.a kizlar. yokdum birkac gün. pazartesi opu oldum. 9 yumurtm toplandi. sükürler olsun 7 si döllendi. 2 sini hemen dondurmuslar. simdi 5ini cumartesiye kadar bekleticekler ve 5. gün embryosu olarak koyacaklar insallah.
insallah saglikla büyümeye devam ederler.