Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Sabah yola çıkacam kızlar öğlen 12-1 arası opum var dualarınızda beni de bulundurun lütfen. Bu arada nasıl da kar yağıyor inşallah yollara bişey olmaz şimdi de bu stres başladı. Rabbime sığındım...
Bu sabahta ben opuya girerkem vardı ana yollar açiktir merak etme.

Sabah yola çıkacam kızlar öğlen 12-1 arası opum var dualarınızda beni de bulundurun lütfen. Bu arada nasıl da kar yağıyor inşallah yollara bişey olmaz şimdi de bu stres başladı. Rabbime sığındım...
Allah yardımcın olsun. Kaliteli bol bol yumişlerin olsun canım. Herşey güzel geçer iyi düşün iyi olsun

slm kızlar..
ben aranıza yeni katıldım. bu ay tüp bebek için ilk adımı atıp tüp bebek merkezine gittik. cuma günü histeroskopi yapılacak. kısaca hikayemi anlatayım. ben 1 tane kendiliğinden hamilelik geçirdim. 10 haftada kalbi durdu. daha sonra serophen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım. o da kimyasal gebelikmiş. 1 kez aşılama yaptım sonuç negatif. yaşım 33.. haber bekleyenler inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız. allah tüm isteyenlere bir an önce versin...

slm kızlar..
ben aranıza yeni katıldım. bu ay tüp bebek için ilk adımı atıp tüp bebek merkezine gittik. cuma günü histeroskopi yapılacak. kısaca hikayemi anlatayım. ben 1 tane kendiliğinden hamilelik geçirdim

Canim msj yeni gördüm ben bugun görüştüm Dr ile bende kimyasal gebelik oluşmuş yarının bi gebelik testi yapıcam inşallah yükselir yükselme şansı her e kadar olmasada bi umut eğer ki düşmüş ise ilaçları bırakıp adet olunca 2 . Tedavi başlıca dedi benim 4 tane donmus var senin var mi
Canım son durum nedir bugün test yaptınmı. Aklım sendeydi bütün gün inşallah bize güzel haberler verirsin canım.

Canım son durum nedir bugün test yaptınmı. Aklım sendeydi bütün gün inşallah bize güzel haberler verirsin canım.
Canım düşündüğün için çok teşekkür ederim ama malesef kimyasal gebelik oldu ilaç kullanmayı bıraktım adet olup ikinci tüp bebek için başlıca moralim çok bozuk Dr aşılama ile hamile kalabilirsiniz derken tüp bebekte negatif görmek color bi durum oldu bizim için

s.a kizlar. yokdum birkac gün. pazartesi opu oldum. 9 yumurtm toplandi. sükürler olsun 7 si döllendi. 2 sini hemen dondurmuslar. simdi 5ini cumartesiye kadar bekleticekler ve 5. gün embryosu olarak koyacaklar insallah.
insallah saglikla büyümeye devam ederler.

Maşallah :nazar: Insallah annelerine sımsıkı tutunurlar ;) vakit gecmek bilmez simdi sana ama guzel seyler dusunn guzel seyler olsunn..

Back
X