Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Benim şöyle bir tecrübem oldu. İlk tedavimde kan testi verdim bhcg 105 çıktı. Ertesi gün bir idrar testi aldım, hatıra diye saklamak istediğim için, negatif çıktı. Eğer kan testinden önce yapsaydım olmadı diye kendimi çok üzecektim. Bu olaydan iki hafta sonra tekrar yaptım idrar testini işte o zaman çıkmıştı 2. çizgi :) İdrara geçmesi kana geçmesinden uzun sürebiliyor. 6. gün idrar da gören de var, benim gibi 14. gün hamile olmasına rağmen göremeyen de. Beklemek çok zor biliyorum ama şunun şurasında iki gün daha sabretmeye çalış bence.
Çok sağolun kızlar. Kafam çok karışık ve sabırsızdım ama sizin tavsiyelerinizden sonra bekleyip sabretmeye karar verdim. Bekleyelim bakalım pazartesi büyük gün:KK54::KK17:

Çok sağolun kızlar. Kafam çok karışık ve sabırsızdım ama sizin tavsiyelerinizden sonra bekleyip sabretmeye karar verdim. Bekleyelim bakalım pazartesi büyük gün:KK54::KK17:
CAnim göğüslerinde ağrı varmı benim bugün acımıyor moralim bozuldu yaa

Esin haklı bence de yaptırma ben 1. Denememde dayanamamış yaptirmistim silik te olsa çıktı ama kanda negatifi gördüm kullandığımız ilaçlarda beta hcg hormonu olduğunu için testte bu görünüyor

Canım bence de yaptırma. Hatalı çıkıyor genelde. Olumsuz olursa boş yere moralini bozarsın, sabret. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız.

:KK19:Kızlarr, hayırlısıyla transferim oldu. Böyle güzel grubun böyle güzel insanlarından biriyle tanışmak ta nasip oldu. Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d ile tanışmak süper oldu çok mutlu oldum. Test tarihim de belli 2 mart. Nasıl geçer şimdi bu zaman???
Hayırlı olsun canım. Sımsıkı tutunsunlar sana inşallah

Ben de opu yu atlattim çok şükür 6 tane topladık dedi doktorum..sabırsız bir şekilde aramalarını bekliyorum:KK17:
Ohhh gozunaydin cnm.kurtuldun simdilik.hepsi dollensin guzel haberler al insallah.sabahtan ararlar.erken.hadi hayirlisi...

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE:anneadayı:

JONGUIL:Tedavi aşamasında:KK49:

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında:KK49:

DOGA14:Tedavi aşamasında:KK49:

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi:KK17:

NURSE51:28 şubat test tarihi:KK17:

GYGRY:28 şubat test tarihi:KK17:

MİNİSSS:27 şubat test tarihi:KK17:

SEVIL35:25 şubat test tarihi:KK17:

MUALLIME54:24 şubat test tarih:KK17:

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi:KK17:

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî:KK17:

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, transfer için bekliyor:KK69:

KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor:KK69:

Son düzenleme:
test gününü bekleyen kader arkadaslarım :KK39: arada belirtilerimizi yazalım ben meraktan çatlıcam zaman geçmek bilmiyor benim kasıklarım ve belim agrıyor ara ara :KK17:

Bende 5. Gün Sonunda gece ufak bir kahverengi lekelenme gördüm biraz korktum haliyle acaba adetmi olucam diye ama çok şükür devam etmedi. Dünde 6. Gündü bende adet sancısı gibi ağrılar çektim. Belim felaket ağrıdı ama bugün iyiyim. Ben bişeye yoramıyorum. Pazartesi test günüm Rabbim hayırlısını versin.
Bu arada evde idrar testi yapmak istiyorum. Eşim süpriz olsun bazen testler yanlış çıkabiliyo negatif çıkarsa kendini boşuna 2 gün üzersin diyor. Ama çok sabırsızlanıyorum ne yapsam acaba
canım ben 6. gün yaptım negatif çıktı 10. gün yaptım pozitif çıktı en azından 10. günü bekle

Back
X