Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Arkadaaslar haber vereyim istedim meryem suresi ve yanina insirah suresini sizlerin herbirini niyet ederek okudum. Dilerim Rabbim kabul eder. Hepimizden guzel haberler aliriz insallah.
Allah razi olsun arkadasim. bir anönce v-bebişlerimizi kucağımıza alalımç Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim. Allah kabul etsin insallah dualarimizi...

Kızlrrr ben geldîmm .15 tane embiriyom 1 kalite cok sağlıklı bir şekilde dondurulmayı bekliyorlarmıs.diğer döllenen 5 yumurtam da bölünmeye başlamiş:-) nisanda transfer var inşallah....ağrilarim hafiflemedi bile ameliyatlı gibiyim cok fenayım yarın kontrolüm var
Maşallah canım. Ne güzel bir haber bu. Çok mutlu oldum. Inşallah katlanarak büyüsünler güçlensinler
kızlar transferinde birden fazla embriyo konan var mı aranızda?
Benim geçen hafta 3 embriyo transfer edildi. Ilk 3 denememdede 3er embrio transfer edilmişti sadece 4.de başka embriyo gelişmediği için 1 tane transfer edilmişti
doktor pek yanaşmadı ben birden fazla istiyorum.Dondururuz tek yapalım falan dedi.ilki de tekti ben bu defa birden fazla olsun istiyorum.
Niye yanaşmıyo acaba daha önceki başarısız olmuş. Hem ikiside tutsak bile çok tehlikeli değil

Maşallah canım. Ne güzel bir haber bu. Çok mutlu oldum. Inşallah katlanarak büyüsünler güçlensinler

Benim geçen hafta 3 embriyo transfer edildi. Ilk 3 denememdede 3er embrio transfer edilmişti sadece 4.de başka embriyo gelişmediği için 1 tane transfer edilmişti

Niye yanaşmıyo acaba daha önceki başarısız olmuş. Hem ikiside tutsak bile çok tehlikeli değil
saol canım bende cok mutlu oldum gecen sefer kalıtesızdı hepsı.1 tane kalıtelım vardı sonradan ugrasdılar fln 2 tane cok kalıtelı olmayan embiriyo transfer edildi

ilk gün tamam dedi dün dondurmak daha iyi dedi ben ısrar edince de opudan sonra konuşuruz dedi öyle kaldı.
hangi hastane hangi doktor neyi ne niyetle yapıyor anlamak çok güç

Arkadaslar ben de iki yillik evliyim bu ay tup bebek tedavisine basladim ama suan daha vitaminler kullaniyorum nasil bir surec yardimci olurmusunu

Teşekkürler canım. Sana da sıkı sıkı tutunmuştur inşallah. Güzel test sonucunu alalım eh az kaldı...
Inşaallah canım. Çok heyecanlıyım. Hergün elimi karnımaa koyup onlarla konuşuyorum. Eşim kafayı yediğimi düşünmeye başladı:confused: 4 başarısız deneme sonrası fazla ümitlenmiyomusun diye kızıyo. Ama bu sefer çok umutluyum.pazartesiyi iple çekiyorum

Back
X