- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Yok canım,normal öyle anlaman belirtmedim.Pardon canım bu tedavin için anladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım,normal öyle anlaman belirtmedim.Pardon canım bu tedavin için anladım.
2 embriyo transferim oldu canımkızlar transferinde birden fazla embriyo konan var mı aranızda?
Yarin mi seninde canim hayirlisi olsun insallah heyecan yapma dicem ama imkansiz insan düsünmeden yoapamioo @shrkrsgr inde yarin ücümüz icin hayirlisi olsunnAynı şekilde bende yarın opu ya gireceğim![]()
Bana da 2kızlar transferinde birden fazla embriyo konan var mı aranızda?
normalde yasal değil 35 yaşın altına 2 embiriyo transferi.bildiğim kadarıyladoktor pek yanaşmadı ben birden fazla istiyorum.Dondururuz tek yapalım falan dedi.ilki de tekti ben bu defa birden fazla olsun istiyorum.
Allah razi olsun arkadasim. bir anönce v-bebişlerimizi kucağımıza alalımç Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim. Allah kabul etsin insallah dualarimizi...Arkadaaslar haber vereyim istedim meryem suresi ve yanina insirah suresini sizlerin herbirini niyet ederek okudum. Dilerim Rabbim kabul eder. Hepimizden guzel haberler aliriz insallah.
canım inşşalajh bebişlerin sıkıca sarılır sana...Hanımlar heyecandan uyuyamıyorum. Allah kabul etsin şükür namazımı kıldım ve hepimiz için dua ettim. Transfere saatler kaldı. Bebişlerim beni bekliyor.
Slm canim yumurtalarindan kaç tanesi donduruldunormalde yasal değil 35 yaşın altına 2 embiriyo transferi.bildiğim kadarıyla
Daha dondurulmadı canım cumartesi dondurulucak biz dondurabildiğimiz kadqrını dondurucazSlm canim yumurtalarindan kaç tanesi donduruldu
CANİM hayırlısı olur inşallah hepsi çok kaliteli olur emekler boşa gitmez bende adet oldum ikinci için cumartesi konforlu var hemen baslicazDaha dondurulmadı canım cumartesi dondurulucak biz dondurabildiğimiz kadqrını dondurucaz
15 tanenin hepsi cok cok kalitelıymıs embiriyolog öyle dediiCANİM hayırlısı olur inşallah hepsi çok kaliteli olur emekler boşa gitmez bende adet oldum ikinci için cumartesi konforlu var hemen baslicaz
Maşallah canım. Ne güzel bir haber bu. Çok mutlu oldum. Inşallah katlanarak büyüsünler güçlensinlerKızlrrr ben geldîmm .15 tane embiriyom 1 kalite cok sağlıklı bir şekilde dondurulmayı bekliyorlarmıs.diğer döllenen 5 yumurtam da bölünmeye başlamişnisanda transfer var inşallah....ağrilarim hafiflemedi bile ameliyatlı gibiyim cok fenayım yarın kontrolüm var
Benim geçen hafta 3 embriyo transfer edildi. Ilk 3 denememdede 3er embrio transfer edilmişti sadece 4.de başka embriyo gelişmediği için 1 tane transfer edilmiştikızlar transferinde birden fazla embriyo konan var mı aranızda?
Niye yanaşmıyo acaba daha önceki başarısız olmuş. Hem ikiside tutsak bile çok tehlikeli değildoktor pek yanaşmadı ben birden fazla istiyorum.Dondururuz tek yapalım falan dedi.ilki de tekti ben bu defa birden fazla olsun istiyorum.
saol canım bende cok mutlu oldum gecen sefer kalıtesızdı hepsı.1 tane kalıtelım vardı sonradan ugrasdılar fln 2 tane cok kalıtelı olmayan embiriyo transfer edildiMaşallah canım. Ne güzel bir haber bu. Çok mutlu oldum. Inşallah katlanarak büyüsünler güçlensinler
Benim geçen hafta 3 embriyo transfer edildi. Ilk 3 denememdede 3er embrio transfer edilmişti sadece 4.de başka embriyo gelişmediği için 1 tane transfer edilmişti
Niye yanaşmıyo acaba daha önceki başarısız olmuş. Hem ikiside tutsak bile çok tehlikeli değil
Inşaallah canım. Çok heyecanlıyım. Hergün elimi karnımaa koyup onlarla konuşuyorum. Eşim kafayı yediğimi düşünmeye başladıTeşekkürler canım. Sana da sıkı sıkı tutunmuştur inşallah. Güzel test sonucunu alalım eh az kaldı...