• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

haydi kızlar iki günde bir 41 bitirelim lütfennn

TOPLAM: 14 KALDI:27 :)

@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:2
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:2
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:2
@@ravza54.............................:2
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:2
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@miranaz...........................:
@@prensess38......................:2
@@birkadin...........................:
iş yerinde okumam çok zor oluyor. niyetle dinlesek duayı oluyormu ki, bilginiz varmı?

sağolun canlar artık yorulduğumu hissediyorum sadece. yüreğim de kanıyor her kanamayla.her tuvalete korkuyla gidiyorum... bir türlü hayal kuramıyorum... canımın acısından sevincimi de yaşayamıyorum....

Papyoncuk inşallah biran önce seni rahatlatacak gelişmeler olur, herkes aynı şeyleri söylüyor ama ben de söyleyeyim bazı kadınlarda kanama normal olabiliyormuş hatta iş yerinde bi arkadaşımızın doğuma kadar kanaması oldu bebişi biraz erken doğdu ama tam bir tosuncuk doğurdu canım kalbni bozma kendini üzme, haftasonu bi program izledim trtde belki denk gelenleriniz olmuştur, tüp bebek tedavisinde özel terapi uyguluyorlarmış bebek tutunsun diye aileler embriyolarıyla konuşuyorlardı sende daha fazla üzüp yıpratma kendini de bebişi de, ha bir de ben geçen hafta gittiğimde bana da doktor kese çok küçük kanama bölgesi de var içebildiğin kadar su iç ve dinlen demişti, suyu ihmal etme, ben senin gibi tuvalete gitmeye korkumdan su içemeye korkuyordum şimdi bol bol içiyorum

sağolun canlar artık yorulduğumu hissediyorum sadece. yüreğim de kanıyor her kanamayla.her tuvalete korkuyla gidiyorum... bir türlü hayal kuramıyorum... canımın acısından sevincimi de yaşayamıyorum....
ah canim cok iyi anlayabiliyoruz seni. korkular degisiyo zaman ilerledikce...
icimdeki ses bebegin saglikla sihhatle büyicek diyor. bak ne güzel maasallah büyümüs de. rabbim hepimize sagliklak kucagimiza almak nasip etsin

Teşekkür ederim. Zekai tahirde hangi bölüme gittiniz netten randevu alacağımda bende oraya gideyim en iyisi orası sanırım.bir aydan on beş gün iyidir.

Doktorumada çok kızıyorum. Bana nerde yaptırabileceğimi söylemedi. Başka testlerde istedi. Bunları aile hekimi bile yapar dedi. Bizde diğerleri gibi kolay sandık. Ama bulunduğum ildeki hastanede yapmadıklarını söylediler.özelde de çok para istediler.ankaraya gideceğim ama bir hafta sonrada tedaviye başlayacağız. İnşallah bu testlerin sonucunda bir şey çıkmaz.
İnşallah canım tedavine hayırlısıyla başlarsın, ben zekai tahir tüp bebek bölümünde tedavi oldum ama bir yılı aşkındır oraya gidiyorum her türlü testi operasyonu yapıyorlar, onun dışında ankarada çok yer gezdim özelde ikiz kardeşler varmış novaarttı sanırım önerebileceğim bir de orası var bana gitmek kısmet olmadı ama en son oraya gitmeye karar vermiştim mesela,
Zekai tahirde de ağustos döneminde tüp bebek servisi tatil o yüzden biran önce gelmeni tavsiye ederim uzun protokol başlama süresi bitti mesela şimdi sanırım son hastaları alıyorlar, bir de eşinin değerleri normalse senin de değerlerin normalse tüp bebeğe direk gidemiyorsun infertiliteden başlatıyolar tedaviye ama daha önce 3 kere sanırım aşılama denediysen değerlerin normalse o zamanda gidebiliyosun geçmiş tüm tahlilleri toplayıp git, intertilitenin de çok iyi hocaları var tavsiye ederim, devlet olunca yorucu diye düşünüyorsun ama ben özel muayanehaneler en iyi hastanelerde bile aynı şekilde yoruldum

TOPLAM: 14 KALDI:27 :)

Günaydın canım 2 de ben alayım

TOPLAM: 16 KALDI:25 :)

2

TOPLAM: 18 KALDI:23 :)

@@sultan1356..........................:2
@@birkadin...........................:2

benim fikrim kadir gecesinde hepsini bağışlamaktan yana ama senin özel durumun var sonuç bekliyorsun sayılır cuma gün bağışlayalım yerine yerleşsin bence:)
Cok iyi olur cnim senmi bagisliycan seni vekil tayin ediyorum yap bi guzellik bana canim arkadsim :KK68:belki siki siki tutunur bu dualar hurmetine

Aminn a.r.olsun rabbim en kisa zamnda sizlerinde hayirli haberlerinide duymayi nasiib etsin bana inslh
Dun tam ezanlar okunurken senin icin dua ettim canim.. Bebisi sımmmsıkı tutunsun annesine ve dogunca da hayırlı bi evlat olsun diye :) bi arkadas daha var sonuc bekleyen insallah ikinizin de guzel haberlerini alicam:)

Back
X