• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Dun tam ezanlar okunurken senin icin dua ettim canim.. Bebisi sımmmsıkı tutunsun annesine ve dogunca da hayırlı bi evlat olsun diye :) bi arkadas daha var sonuc bekleyen insallah ikinizin de guzel haberlerini alicam:)
Ay insallh canm a.r.olsun korkulrla yasiyorum suan adet olma hissi dogmus icime cok korkuyrm allhim emklrmizi bosa ckrmsin rbbm en kisa zmnda sizlerde hayirli saglikli evlatlar nasib etsin

İnşallah canım tedavine hayırlısıyla başlarsın, ben zekai tahir tüp bebek bölümünde tedavi oldum ama bir yılı aşkındır oraya gidiyorum her türlü testi operasyonu yapıyorlar, onun dışında ankarada çok yer gezdim özelde ikiz kardeşler varmış novaarttı sanırım önerebileceğim bir de orası var bana gitmek kısmet olmadı ama en son oraya gitmeye karar vermiştim mesela,
Zekai tahirde de ağustos döneminde tüp bebek servisi tatil o yüzden biran önce gelmeni tavsiye ederim uzun protokol başlama süresi bitti mesela şimdi sanırım son hastaları alıyorlar, bir de eşinin değerleri normalse senin de değerlerin normalse tüp bebeğe direk gidemiyorsun infertiliteden başlatıyolar tedaviye ama daha önce 3 kere sanırım aşılama denediysen değerlerin normalse o zamanda gidebiliyosun geçmiş tüm tahlilleri toplayıp git, intertilitenin de çok iyi hocaları var tavsiye ederim, devlet olunca yorucu diye düşünüyorsun ama ben özel muayanehaneler en iyi hastanelerde bile aynı şekilde yoruldum
Allah razı olsun uzun uzun yazmışsınız. Ben tüp bebek için güven hastanesine gidiyorum. Dondurulmuş spermlerimiz orda olduğu için üçüncüyüde ve son kez orda yapmaya karar verdik.özelde bu testlere çok para istedikleri için devlette yaptırayım dedim. Bulunduğum ilde de malesef devlet has. yapmıyormuş.ama inan bizde çok yorulduk. Her şeye fazla fazla para veriyoruz özelde. Bütün yıl biriktiriyoruz hastanede harcıyoruz. İnşallah bu sefer rabbim nasip eder.yoksa bende rapor çıkartıp devlete gideceğim. Maddi manevi çok yıprandık. Allah kolaylık versin herkese.

Allah razı olsun uzun uzun yazmışsınız. Ben tüp bebek için güven hastanesine gidiyorum. Dondurulmuş spermlerimiz orda olduğu için üçüncüyüde ve son kez orda yapmaya karar verdik.özelde bu testlere çok para istedikleri için devlette yaptırayım dedim. Bulunduğum ilde de malesef devlet has. yapmıyormuş.ama inan bizde çok yorulduk. Her şeye fazla fazla para veriyoruz özelde. Bütün yıl biriktiriyoruz hastanede harcıyoruz. İnşallah bu sefer rabbim nasip eder.yoksa bende rapor çıkartıp devlete gideceğim. Maddi manevi çok yıprandık. Allah kolaylık versin herkese.
Canim problem ne allh emegini bosa cikarmsin en kisa zamnda rabbim yuzunuzu guldursun

haydi kızlar iki günde bir 41 bitirelim lütfennn

TOPLAM: 18 KALDI:23 :)

@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:2
@@4343...................................:2
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:2
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:2
@@ravza54.............................:2
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:2
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@miranaz...........................:
@@prensess38......................:2
@@birkadin...........................:2
Bana 2 tane ekle canım kadir gecesine kadarsa okuyoruz sanırım bunları okuduktan sonra yine alırım çalıştığım için fazla alamıyorum..

Canlarim suan bebegimi hissediorum elimi koydum disardan sert vurdukca hissediorum ama diger túrlû genellikle koydum elimi karnima her vurusunda size dua ediorum insallah Allah im en kisa zamanda bu duyguyu yasatsin anlatilamaz bi tarifmis hissi cok farkliymis insallah Allah im zamani vakti gelenlerden eylesin rahminizi göbeginizi kucaginizi yûreginizi bos birakmasin insallah aminn ecmainn

Canlarim suan bebegimi hissediorum elimi koydum disardan sert vurdukca hissediorum ama diger túrlû genellikle koydum elimi karnima her vurusunda size dua ediorum insallah Allah im en kisa zamanda bu duyguyu yasatsin anlatilamaz bi tarifmis hissi cok farkliymis insallah Allah im zamani vakti gelenlerden eylesin rahminizi göbeginizi kucaginizi yûreginizi bos birakmasin insallah aminn ecmainn
Oyy masallh ne guzel arkdsim allhim sag salim kucagina almayi nasib etsin inslhh o duyguyu bizlerde tadariz inslh

TOPLAM: 20 KALDI:21 :)

@@Edilah...............................:2

TOPLAM: 20 KALDI:21 :)

Canımcım ben okudum Allah kabul etsin de 2 günde bir sanırım zor olacak. Bir adet 41 Meryem Suresi okuyabilsek ne mutlu. Bir adet 41 i hepimiz için bağışlarız artık olmaz mı?

Canim problem ne allh emegini bosa cikarmsin en kisa zamnda rabbim yuzunuzu guldursun
İnşallah amin herkesin. Bende bir sıkıntı yok. Hatta ben olması için sanki (tövbe Allahım) uğraşıyorum. Sürekli kendimde neden arıyorum. Eşimin doğuştan meni kanalları gelişmemiş.bu yüzden direk tese oldu. Çok şükür sperm bulundu. Bunlarla iki kere tüp bebek denedik. Ama malesef sonuç negatif.şimdi üçüncü için dondurulmuş spermlerimiz var onlarla tekrardan deneyeceğiz. Ama dondurulan spermlerimiz az ve yerinde hareketliymiş.bakalım inşallah herşey yolunda giderse pgt yaptıracağız bu sefer. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

TOPLAM: 16 KALDI:25 :)

@@sultan1356..........................:
@@Edilah...............................:
@@miranaz...........................:
@@birkadin...........................:
2
günaydin canim. ne zamana kadar okunuyor?

Canımcım ben okudum Allah kabul etsin de 2 günde bir sanırım zor olacak. Bir adet 41 Meryem Suresi okuyabilsek ne mutlu. Bir adet 41 i hepimiz için bağışlarız artık olmaz mı?
canım ya valla kimse girmiyor topiğe ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama söndük resmen bir 41 i bile tamamlayamadık hakkaten napalım en azından 2 alanlar 4 alsın 2 gün yerine 5 günde bitirelim artık ne okursak:(

canım ya valla kimse girmiyor topiğe ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama söndük resmen bir 41 i bile tamamlayamadık hakkaten napalım en azından 2 alanlar 4 alsın 2 gün yerine 5 günde bitirelim artık ne okursak:KK43:
Olsun canım bana her türlüsü uyar, emeğine sağlık sen çok uğraşıyorsun ama yapacak birşey yok. Hatta okuyabildiğimiz kadar okuyalım Kadir gecesine kadar 41 olarak belirlemeyelim. Ne kadar okunduysa hepsini sana iletelim bağışlaman için nasıl olur?

canım ya valla kimse girmiyor topiğe ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama söndük resmen bir 41 i bile tamamlayamadık hakkaten napalım en azından 2 alanlar 4 alsın 2 gün yerine 5 günde bitirelim artık ne okursak:KK43:
Canim cok ii pazartesinden cumaya kadar olsun haftaya pazarteside baslayalim ben alirim canim yeterki toplansin yaz bana 4 iki yerine Allah im razi olsun senden nerde bizim kizlarrr

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA NE MAALESEF Kİ NİYET ETTİĞİMİZ 41 MERYEM SURESİNDE UMDUĞUMUZ KADAR AKTİF OLAMADIK. HENÜZ İLK 41 İ BİLE TAMAMLAYAMADIK. BU YÜZDEN PAZAR AKŞAMINA KADAR SÜREYİ UZATIP 2 ADET ALANLARIN 4 ADETE ÇIKARMASINI DÜŞÜNDÜK. PAZARTESİDEN İTİBAREN DE 2. 41 İÇİN DAĞITIMA GEÇİP YİNE CUMAYA KADAR SÜRE VERECEĞİM. BU MUBAREK GÜNLERİ BOŞ GEÇİRMEYELİM LÜTFEN. UNUTMAYALIM HAMİLE HAMİLE ÇALIŞTIKLARI HALDE BİZE DESTEK OLAN CANLARIMIZA BİR VEFA BORCUMUZ VAR. SEVGİYLE KALIN...

TOPLAM: 28 KALDI:13 :)

@@sultan1356..........................:4
@@dnzderya ...........................:4
@@dianthus............................:4
@@ravza54.............................:4