- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Son 7 aydır ne gerçekteyim ne rüyadayım. kişilğim karakterim herşeyim değişti. aklımda binlerce soru korku vesvese.. ne yaparsam yapayım atamıyorum. resmen vesvese anıtı olarak dolaşıyorum etrafta.... neler geçiyor aklımdan neler neler... en çok sevdiceğime üzülüyorum. tüm sorun bende onu evlat sevgisinden mahrum edicem korkusu. sadece içimi dökmek istedim. kimseyle bunları konuşamıyorum. o kadar iyi yürekli o kadar güzel bir insan ki eşim.... herşeyin en iyisini hakediyor... yüreğin can kırıkları içinde kalıyor her ona baktığımda... bu nedenle bunca korku bunca endişe.... tüp bebek boş gebelik kanama kalp atış hızı vs vs vs... bunları tek başıma yaşasaydım kaldırırdim belki diyorum ama onu da buna dahil ediyor olmak kendi cehennemime onu da çekmek beni daha çok yakıyor....
gerçekten bunları yorum almak için yazmıyorum sadece içimi dökmek istiyorum çünkü giderek daha da çok vesveseye bürünüyor yüreğim. nasıl atlatıcam bilemiyorum. dualarımı bile yapamıyorum. kabul etmeyecek korkusu ile yaşıyorum....
bazen bitse herşey diyorum bir mucize olsa bitse herşey ben böyle olmasam diyorum. hiç isyan etmedim neden ben diye sormadım, aksine kendimi suçladım. nereye baksam kendime ait bir hata bir eksik buluyorum.... nefes alamıyorum kimi zaman....
hiçbir belirtim yok ne mide bulantısı ne aşerme hiçbirşey yok... göğüslerim arada acıyor o kadar... adet ağrısı gibi ağrılar devam ediyor. jel siyah gelmeye devam ediyor ve en sonda kalp hızının 100 ün altında çıkması.... kafanızı şişiriyorum biliyorum ama ne yapayım işte başka türlü rahatlayamıyorum... hakkınızı helal edin...
gerçekten bunları yorum almak için yazmıyorum sadece içimi dökmek istiyorum çünkü giderek daha da çok vesveseye bürünüyor yüreğim. nasıl atlatıcam bilemiyorum. dualarımı bile yapamıyorum. kabul etmeyecek korkusu ile yaşıyorum....
bazen bitse herşey diyorum bir mucize olsa bitse herşey ben böyle olmasam diyorum. hiç isyan etmedim neden ben diye sormadım, aksine kendimi suçladım. nereye baksam kendime ait bir hata bir eksik buluyorum.... nefes alamıyorum kimi zaman....
hiçbir belirtim yok ne mide bulantısı ne aşerme hiçbirşey yok... göğüslerim arada acıyor o kadar... adet ağrısı gibi ağrılar devam ediyor. jel siyah gelmeye devam ediyor ve en sonda kalp hızının 100 ün altında çıkması.... kafanızı şişiriyorum biliyorum ama ne yapayım işte başka türlü rahatlayamıyorum... hakkınızı helal edin...