• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Gecmedi tekrarladi acile gittim ben de dusuk riski var yatacaksin dedi. Perinatoloji uzmanina gitmeliymisimankarada tavsiye edebileceginiz perinatoloji uzmani var mi
Canimm cok gecmis olsun stres yapma annesi sakinda hic kalkma yat ayaklarinin altinada yastik koy bitek tuvaletind kalk moralini de yûksek tutki etkilenmesin kuzucugun canim ben dis ûlkedeyim ama ankarada oturan arkadaslarimiz ii bir uzman biliordur yardim ederler merak etme insallah hayirlisiyla bisey olmaz

Canimm cok gecmis olsun stres yapma annesi sakinda hic kalkma yat ayaklarinin altinada yastik koy bitek tuvaletind kalk moralini de yûksek tutki etkilenmesin kuzucugun canim ben dis ûlkedeyim ama ankarada oturan arkadaslarimiz ii bir uzman biliordur yardim ederler merak etme insallah hayirlisiyla bisey olmaz
Doktorda oyle dedi ama onu yapamiyorum yatmaktan basim sirtim agriyor onceden baskasi icin yatmak nekadar kolay is diye dusunurdum hic oyle degilmis doktor yatirayim dedi ama hastanade rahat edemem diye yok dedim simdi acaba diyorum hastanedemi kalsaydim

Doktorda oyle dedi ama onu yapamiyorum yatmaktan basim sirtim agriyor onceden baskasi icin yatmak nekadar kolay is diye dusunurdum hic oyle degilmis doktor yatirayim dedi ama hastanade rahat edemem diye yok dedim simdi acaba diyorum hastanedemi kalsaydim
Canim keske kalsaydin benim kanamam cok olmustu dok. Yollamadi baslarda sikildim koridora ciktim hemdire bi dúnya laf söyledi hakliydi onlara emanetiz burda refakatci felan yok kalktim doe öbúr gún eve yalvar yakar ciktim ama dok. Esimi kat kat tembihledi eger kaldirmayacaksan götûr die kalkma bebegin icin sirtin cok agrirsa iki yastik koy basinin altina biraz dik pozisyonda yat baktin rahatsiz cok oldun oturur gibi yat yada koltuguna yat televizyonla yada oyalayacak biseyle vakit gecir ama kalkma canim ve stres yapma o herseyden beter ve bebegini etkileme hic bisey olmamis gibi yapamiosanda kafani kurcalayacak baska seyle ugras ben kitap okuyodum yunus emrenin cok ii gelmisti Allah im yardim etsin canim benim

Canim keske kalsaydin benim kanamam cok olmustu dok. Yollamadi baslarda sikildim koridora ciktim hemdire bi dúnya laf söyledi hakliydi onlara emanetiz burda refakatci felan yok kalktim doe öbúr gún eve yalvar yakar ciktim ama dok. Esimi kat kat tembihledi eger kaldirmayacaksan götûr die kalkma bebegin icin sirtin cok agrirsa iki yastik koy basinin altina biraz dik pozisyonda yat baktin rahatsiz cok oldun oturur gibi yat yada koltuguna yat televizyonla yada oyalayacak biseyle vakit gecir ama kalkma canim ve stres yapma o herseyden beter ve bebegini etkileme hic bisey olmamis gibi yapamiosanda kafani kurcalayacak baska seyle ugras ben kitap okuyodum yunus emrenin cok ii gelmisti Allah im yardim etsin canim benim
Sagol tatlim bu kadar tavsiyenin ustune kendimi yataga baglarim da cikmam :)

Sagol tatlim bu kadar tavsiyenin ustune kendimi yataga baglarim da cikmam :)
Cikma canimm birgún keske deme elimden geleni yaptim de yani önlemini al hersey onlar icin 19 yil cocugu olmamis ablam bana demistiki sakin sikayet etme hep sûkret sabret stres yapmamaya calis birgün keske dememek icin dikkat et demisti onun bir tekmesi dûnyaya bedel oluor demisti cok hakliymis tekmesini dúnyalara degismem kimse degismez insallah sende papyonkiliklimda sultan arkadasimda bu zor zamanlarinizi atlatir en güzel gûnlerinizi yasarsiniz tabi tûm dostlarimiz bebisini cok sev simdiki saril o seni birakmaz annesi:KK28::KK66: bide yatisini mecburiyetten degilde keyiften kur kafanda

Ohhhhh biri burda yaa kimseden cok cikmio kardescazim muhabbet etsek ya gelselerde valla bebismi cok iii teyzesi herhalde iidir bir hafta sonra ayrintili ultrasyonumuz var bakalimm eee sen naptin teyzesi
Canm benimnapayiayım temislikle ugrasoyon 4 gun sonra turkiyeye izine gidiyoruz tedavi silbastan Insallah hersey guzel Giderde beizde mutlu sona ereriz Allahim hepimizin hakkında hayirlisini versin

Canm benimnapayiayım temislikle ugrasoyon 4 gun sonra turkiyeye izine gidiyoruz tedavi silbastan Insallah hersey guzel Giderde beizde mutlu sona ereriz Allahim hepimizin hakkında hayirlisini versin
Milli temizligin hayirli ugurlu olsun evet sen nerdesin ben avusturyadayim neden tûp bebegini tûrkiyede yaptircaksin zor olmayacakmi kuzum tabi insallah hayirlisiyla pozitiflerle geleceksin de

Milli temizligin hayirli ugurlu olsun evet sen nerdesin ben avusturyadayim neden tûp bebegini tûrkiyede yaptircaksin zor olmayacakmi kuzum tabi insallah hayirlisiyla pozitiflerle geleceksin de
Kuzum benim Almanyadayim yani ithal gelin burda cok denedik evvel sene yine türkiyede denedik negatif oldu hep vakti saati vardır elbet Insallah bu sefer Allahm ol derde oluverirr

Kuzum benim Almanyadayim yani ithal gelin burda cok denedik evvel sene yine türkiyede denedik negatif oldu hep vakti saati vardır elbet Insallah bu sefer Allahm ol derde oluverirr
Himm anladim cancazimm insallah hayirlisiyla busefer vakti zamani gelmistir bak bu benim 4. Hamileligim diorum halen vakti zamani gelmisse dúnya nimetleri yazilmissa riz kina alirim kucagima Allah im insallah emeklerini bosa cikarmaz benimde bu sefer olmasaydi bu yaz istanbulda dok. Gitcektim halamin kizi 19. Yil sonra aldi kucagina onun dok. Gitcektim Allah im vakti zamani gelenlerden eylesinn cancazimm

Canlarım günaydınlar, bol neşeli, mutlu, sağlıklı, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepimiz için. Teyzeleri ayrıntılı ultrasonumuza da girdik. Rabbime şükürler olsun hiçbir sorunumuz yok, hatta iri bir bebişimiz olacakmış. Allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah...

Canlarım günaydınlar, bol neşeli, mutlu, sağlıklı, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepimiz için. Teyzeleri ayrıntılı ultrasonumuza da girdik. Rabbime şükürler olsun hiçbir sorunumuz yok, hatta iri bir bebişimiz olacakmış. Allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah...
günaydin canim. amin insallah. maasallah bebise rabbim onu korusun.
seker yüklemesi yaptiricakmisin? bana bugün yapilicak. hayirlisi bakalim..

günaydin canim. amin insallah. maasallah bebise rabbim onu korusun.
seker yüklemesi yaptiricakmisin? bana bugün yapilicak. hayirlisi bakalim..
Canım 24. haftada şeker yüklemesi yapılacak. Ben kararsızım yaptırıp yaptırmamakta ama doktorum ısrarcı bilmiyorum. Rabbim bütün bebişleri korusun canım.

Kızlar merhaba, giremedim ne zamandır kusura bakmayın. hem çok yoğun çalışıyorum hem de şehir dışından misafirlerim vardı evde. Akşam koştur koştur gidip yemek yapıyordum, hafta sonu da yoğun geçti o yüzden baya. Çok yorgunum şuan, uyumak istiyorum.
Bazen karnımda mısır patlıyor gibi oluyor, ya da sanki parmaklarıyla karnımı gıdıklamaya çalışıyor gibi oluyor, hareketlerini hissetmem için çok erken aslında, gaz hareketlerini ben mi yanlış anlıyorum diyorum, yine de onun hareket ettiğini hayal etmek güzel. Küçük, küçük hediyeler gelmeye başladı. Ben almıyorum çok erken diye ama o kıyafetlere dokunmak rüya gibi hala.
Allahım bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin, burdaki tüm kardeşlerimin hamile kalmasını ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Amin.

ŞİMDİ SIRADA @@prensess38..arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.07.2015)

TOPLAM: 46.000 KALAN: 24.000

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:5.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:3.000
@@jonguil.....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:3.000
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:2.000
@@birkadın..................................:
Canım bu aralar işlerimiz çok yoğun, akşamları da erkenden uyuyup kalıyorum. O yüzden az alıyorum. 2000 yazar mısın bana

Back
X