- 18 Kasım 2008
- 220
- 39
- 98
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
-
benim Sat 10 ocaktı. 2 gün önceki kan testim 168 çıktı, bugünkü 495. 10gün sonra kalp atışlarını dinlemek üzere muayene randevum var. sanırım kalp atışını duymadan tam emin olamayacağım, bundan önce 2 gebelikte toplam 3çocuk taşıdım, hepsinde de hcg 30larda 40larda başlayıp 1500lere çıktı ama sonra öğrendik ki kese boşmuş. bu sefer eşime bile söylemedim henüz, önce kalp... folbiol ve coraspirin kullanıyorum yaklaşık 2 senedir.
Ben de gectigimiz cuma gunu itibatiyle hamile oldugumi idrar testiyle ogrendim. Ama henuz hastaneye gidemedim. Nasipse yarin gidecegimm
7 hafta 4 günlük hamileyim bende şubat ayında ögrendim ve bebisimin kalp atışlarını da duydum
ben de simdi kan testi sonucunu bekliyorummmm. Ne heyecanli birseymis. Allahim insallahh hcg yuksek cikar. Dua edinHayırlı olsunnnn =)
Hcg sonuçlarını bekliyoruz =)
B
ben de simdi kan testi sonucunu bekliyorummmm. Ne heyecanli birseymis. Allahim insallahh hcg yuksek cikar. Dua edin
canim ozel bir hastanede yaptirdim. Cok sukur hamileyim. Doktor 4 hafta 5 gunluksun dedi. Ultrasonda bakti henuz kesesini gormedi. Cuma gettigimde kese gorunurmus.Devlet hast de yaptırdıysan biraz geç çıkıyor en poliklinikte vermiştim kanı internetten sonucu öğrenene kadar dokuz doğurmuştum :)
vardir bir hayir canim hic uzulme. O kadar cok bekleyenler var kii. Bebek mutlulugunuzu daha da artirir endiselenme senDün 14 şubatta öğrendim bende 3 haftalıkmış daha yeni evlenmiştik açıkçası hiç hazır hissetmiyorum endişelerim var
Canimm ozel bi
canim ozel bir hastanede yaptirdim. Cok sukur hamileyim. Doktor 4 hafta 5 gunluksun dedi. Ultrasonda bakti henuz kesesini gormedi. Cuma gettigimde kese gorunurmus.
İnşallah canım ev çocuk nasıl olacak bilmiyorum elbette evlat insan vazgeçemiyor ama bir kere hayatına girdiğinde herşey değişiyor bu da insanı çok endişelendiriyor
doktor verdi, her tedaviye başlamamızda folbiol ve coraspin'e de başlıyordum, bu şekilde 2 senedir sürekli kullanır oldum. ha oldu ha olacak diye diye bağımlısı oldum yani:)Ben hamile kalmadan 3 ay kadar öncesinde folbiol kulanmıştım doktor gerek görmedi, kendin mi kullanıyorsun sen doktor mu verdi
aynı gebelik haftasındayız, benim de muayene 22şubatta:)Haydi gözün aydın, benim de şu an 5 hafta+1 günlük, muayene 22 Şubatta kalp atışlarını duyabilmeyi umuyorum, sen ne zaman duymuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?