Şubat 2016'da hamile olduğunu öğrenenler!

ben 8+1 günlük hamileyim ama hiç bulantım ve kusmam yok. Benim gibi olan var mı? Ben 6. haftada başlar diye bekliyordum. Geç mi başlayacak acaba?
Şanslısın 6+5 hala bulantım yok umarım olmaz rahat bi hamilelik geçirirz.9haftadan sonrada başlıyormuş ama olsaydı sımdı olurdu bence

ben 8+1 günlük hamileyim ama hiç bulantım ve kusmam yok. Benim gibi olan var mı? Ben 6. haftada başlar diye bekliyordum. Geç mi başlayacak acaba?
Canim ben de 9+5 im. Simdiye kadar 4 kere ögurdum ama çikaramadim. Oyle cok bulanti ve kusmam yok. Bundan sonra baslar mi bilmiyorum. Bende en cok bitkinlik var.

Benim bir arkadaşımda 6. Haftada oldu. Diğer iki arkadaşimda da 8. Haftadan sonra başlamış. Bakalım kısmet inşallah saglikli ve rahat bir hamilelik geciririz.

Geçen sene 12 Şubat'ta boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum.bu sene 11 Şubat'ta evde gebelik testi ile öğrendim hamile olduğumu çok sükür.O kalp atışını duymaya gidecegimiz zaman nasıl tedirgindim acaba görecek miyiz ? Duyacak mıyız? Diye çok şükür 6+5 te duyduk.sadece 5 6 gün var sat ve ultrason arasında.Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasin..
Kızlar bir de sizin büyük tuvalet yaparken kahverengi ile karışık akıntı niz oluyor mu

Allah kucağına almayı nasıp etsın cnm..yok cnm bende olmuyor ama hamıle kaldığımdan beri 3güne bi isalim gecıyo yenıden baslıyo çözemedim

Hayırlı olsun öncelikle Allah sağlıkla kavuştursun.renkli akıntıların hiçbiri güzel değil derhal doktora gözükmeniz gerekiyor. Ben de sizin gibi bir düşük sonrası kürtaj geçirmiştim . Şuan 2. Gebeliğim 8. Haftadayım benimde kahverengi akıntım oldu, doktor düşük riski dedi ancak derhal önlem alındığı için şuan geçti çok şükür.siz de bir doktorunuza danışın derim.

Daha yeni gittim cuma günü bir şey yoktu..Bugün öyle pek olmadı evde progesteron var ondan alırım artık yatarken nolur nolmaz diye

Allah kucağına almayı nasip etsin. Bende de olmuyor Can'ım . Bu durumu doktorunla paylaş bence

Kızlar ne alemdesiniz?? konu 25. sayfada kalmış bende şu 20 gündür fenayım =(( miğde bulantısı inanılmaz derecede Çıkarma yok ama genel bir bulantı. 84.7 ile hamile kaldım (malesef tombiş anneyim =( ) şimdi 81,8 im. canıma okudu sıpa =))

3 hafta önce doktora gittim en son. bu önümüzdeki günlerde gideceğim inş. Aşırı merak ediyorum ne alemde sağlığı yerinde mi?

İkili test olayını yapan var mı? doktoru yaptıran daha doğrusu.? kaçıncı hafta yapılıyor?

Benimde bulantılar hala devam.. pazartesi kontrolüm var bakalım 2li test olacak kismet se.

Sağlıklı oldugun sürece tombisligin onemi yok ikiliye 12.haftada çağırdı beni Dr...Pazartesi gideceğim insallah...

Bu arada facede grubumuz var..2016 ekim anneleri olarak gelmek isteyen olursa bekleriz biraz daha aktif olabiliyor orasi..

bende önümüzdeki hafta gidicem perşembe günü =) 2li test yapacaklarmış =) ay pazartesi günü yazında buraya nasıl oluyor minnoşları nasıl görüyorsunuz =) merak edenlerde okusun =)

bende önümüzdeki hafta gidicem perşembe günü =) 2li test yapacaklarmış =) ay pazartesi günü yazında buraya nasıl oluyor minnoşları nasıl görüyorsunuz =) merak edenlerde okusun =)

Canım ayni ultradonda bakiyor burun ve ense kalinligi ni ölçüyor sonrada bir tup kan verdim.Bir hafta sonra sonuclar cikicak insallah simdilik temiz dedi ..Hadi bakalim persembeye az kaldi guzel haberler ile gel..

Kizlar 11. Haftamdayim 6 ve 10. Haftada 1 er kez öģürdüm.Bulantim yok sadece yağli yiyecekler yiyince midem tuhaf oluyor.Buyuk tuvaletim surekli degisiyor
Bi kabizlik bi ishal her öģün degisiyor.Benim gibi olan var mi?

Kizlar 11. Haftamdayim 6 ve 10. Haftada 1 er kez öģürdüm.Bulantim yok sadece yağli yiyecekler yiyince midem tuhaf oluyor.Buyuk tuvaletim surekli degisiyor
Bi kabizlik bi ishal her öģün degisiyor.Benim gibi olan var mi?

Yagli yiyecekler gebelikte agir gelir ve yenmemesi gerekiyor uzak durmanda fayda var..Ben kabizlik cekiyorum basindan beri ishal hhic olmadim yediklerinden olabilir belki ama ssu icmeyi ihmal etme ishalde daha fazla su kaybi olur

Kizlar merhaba bende subatin 6 sinda ogrendim hamile oldugumu ve suan 15 haftalik hamileyimmm yazilanlari okuyunca bende katilmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…